- 20 Eylül 2014
- 2.647
- 3.841
- 333
Çok teşekkür ederimTesekkurler. Darisi basiniza. Ameliyatimi yapan doktor Prof.Dr. Ersin Ulkur. Burun ve gozalti ameliyatimi birlikte yapti. Herikisinden aldigim sonuctan ve surecten memnun kaldim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimTesekkurler. Darisi basiniza. Ameliyatimi yapan doktor Prof.Dr. Ersin Ulkur. Burun ve gozalti ameliyatimi birlikte yapti. Herikisinden aldigim sonuctan ve surecten memnun kaldim.
Merhaba ameliyat oldunuz mu süreç hakkında bilgi verebilir misiniz ayni doktoru araştırıyorum ben deKızlar ben geçen hafta Dr. AKIN BANAZ' a muayene oldum. Bu hafta cuma günü inşallah gözaltı torbalarımdan ameliyat olacağım. Sorusu olan herkese bıkmadan cevap vereceğime söz veriyorum.Bu konuda epey araştırmadan sonra kararımı verdim. Umarım sonuçtan memnun kalırım. Sizlerle sonucu paylaşırım. Herkese bir cesaret lazım!
🖐
Mrb. Ben de gozalti torbalarimi aldirdim. Ic taraftan kesi ile yapmasi obemli. Ameliyat sonrasi herhangi 1 rahatsizlik hissedilmiyor ve sislik morarama cok olmuyor kendi tecrubelerime gore.kızlar ben de göz altı torbalarımı aldırmak istiyorum. Kafamda bir doktor ismi var. İstanbulda kendisi. Neler yaşadınız bana da anlatın. Fiyatlar şu an nasıl biliyor musunuz. Ben de süreci anlatırım isteyen olursa![]()
Yaptırdınız mıkızlar ben de göz altı torbalarımı aldırmak istiyorum. Kafamda bir doktor ismi var. İstanbulda kendisi. Neler yaşadınız bana da anlatın. Fiyatlar şu an nasıl biliyor musunuz. Ben de süreci anlatırım isteyen olursa![]()
Fotolari ozelden gonderdim. Cok memnun kaldim gercekten. Onceden herkes agladinmi yada ne kullaniyorsun gbi garip sorular sorardi. Fotoda okadar belli olmuyor ama baya mor ve sislik coktu. Simdi ise dumduz gozlatlarim. Istanbulda doktorum Ersin Ulkur cok ilimli ve ne yaptigini bilen bir doktor oldugunu dusunuyorum. Ben gecen sene yaptirdim. Fiyatini dr ile gorusseniz daha saglikli bilgi almis olursunuz.Çok geçmiş olsun ne zaman yaptırdınız
Önceki sonraki foto atabilir misiniz
Bir de memnun kaldınız mı
Nerede ve ne kadara yaptırdınız acaba
Çok sordum ben de yaptırmak istiyorum ama cesaretim yok
Fotolarını çok beğendim canım.cok güzel olmuş darısı isteyip cesaret edemeyenlerin başınaFotolari ozelden gonderdim. Cok memnun kaldim gercekten. Onceden herkes agladinmi yada ne kullaniyorsun gbi garip sorular sorardi. Fotoda okadar belli olmuyor ama baya mor ve sislik coktu. Simdi ise dumduz gozlatlarim. Istanbulda doktorum Ersin Ulkur cok ilimli ve ne yaptigini bilen bir doktor oldugunu dusunuyorum. Ben gecen sene yaptirdim. Fiyatini dr ile gorusseniz daha saglikli bilgi almis olursunuz.
canım ben şu an şehir dışındayım. İstanbulda değilim. O yüzden doktorla görüşmedim daha..Yaptırdınız mı
canım, kaç yaşındaydın. Benimki dıştan kesi olabilir. Bunu muayenede doktor söyleyecekMrb. Ben de gozalti torbalarimi aldirdim. Ic taraftan kesi ile yapmasi obemli. Ameliyat sonrasi herhangi 1 rahatsizlik hissedilmiyor ve sislik morarama cok olmuyor kendi tecrubelerime gore.
Nasil gecti ameliyatKızlar ben geçen hafta Dr. AKIN BANAZ' a muayene oldum. Bu hafta cuma günü inşallah gözaltı torbalarımdan ameliyat olacağım. Sorusu olan herkese bıkmadan cevap vereceğime söz veriyorum.Bu konuda epey araştırmadan sonra kararımı verdim. Umarım sonuçtan memnun kalırım. Sizlerle sonucu paylaşırım. Herkese bir cesaret lazım!
![]()
Keşke böyle yazanlar girse de süreci, sonucu , azıcık fiyatları paylaşsa, çünkü tüm doktorlara gitme şansımız olmuyor maalesef. Burdan fikir edinmiş oluyoruz. Siz oldunuz mu ?Kızlar ben geçen hafta Dr. AKIN BANAZ' a muayene oldum. Bu hafta cuma günü inşallah gözaltı torbalarımdan ameliyat olacağım. Sorusu olan herkese bıkmadan cevap vereceğime söz veriyorum.Bu konuda epey araştırmadan sonra kararımı verdim. Umarım sonuçtan memnun kalırım. Sizlerle sonucu paylaşırım. Herkese bir cesaret lazım!
![]()
Seçil hanım mrb.gözaltınızdan memnunmusunuzevet randevü al canım
MerhabaFotolari ozelden gonderdim. Cok memnun kaldim gercekten. Onceden herkes agladinmi yada ne kullaniyorsun gbi garip sorular sorardi. Fotoda okadar belli olmuyor ama baya mor ve sislik coktu. Simdi ise dumduz gozlatlarim. Istanbulda doktorum Ersin Ulkur cok ilimli ve ne yaptigini bilen bir doktor oldugunu dusunuyorum. Ben gecen sene yaptirdim. Fiyatini dr ile gorusseniz daha saglikli bilgi almis olursunuz.