Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dun yine bir arkadasa cvp yazmistim ayni konu basligi altinda sormus. Ben kendim olmadim ama bir yakinim oldu 45 yasinda. Yanliz goz alti morluguydu onunkisi ama sanrm islem ayni. Sonustan memnun ben henuz son halini gormedim. Ilk yapilmis halini gormustum. Kotu gorunuyordu eziyetli bir surec yasamis. goruntu olarak ama simdi iyi. Istanbul'da 7-8 ay once yaptirmisti.
Siz nerede dusunuyorsunuz?
Merhaba göz altı torbası ameliyatı olan var mı ? ya da olmak isteyen?
Merhaba,
Ben 2011 yılılında gözaltı torbalarımı aldırdım.Genetik olarak çocukluğumdan beri vardı.Kesinlikle çok memnunum ve herkese tavsiye ederim.Ancak çok iyi bir doktor bulmalısınız.Basit bir operasyon fakat hata kabul etmez.Dönüşü çok zor olabilir.Genel anesteziye gerek yok.Ben lokal ve sedasyonla oldum.1 haftaya ihtiyacınız var.Benim çok fazla morluğum olmadı,sarımsı bir renk aldı göz altlarım.1 hafta sonra kapatıcıyla çok rahat işe gittim.Ertesi gün de kapatıcı sürmedim.Zor geldi.1 hafta izin alırsanız yeterli olacaktır.Ya da en fazla 10 gün.Tabi iyileşme süresi kişiden kişiye göre değişebilir ancak tekrar etmek isterim çok ucuz olsun vs diye ehli olmayan bir doktora asla yaptırmayın.Kesinlikle plastik ve rekonstriktif cerrah olmalı.Fazla deri alınır gözünüz açık kalır vs vs.Bende deri alınmadı genç oduğum ve sarkma olmadığı için .Bir sürü komplikasyon olabilir o sebeple her müdahalede olduğu gibi cerrah seçimi çok önemli.Burada daha da önem arz ediyor çünkü yüzünüzü kapatamıyorsunuz.Genetik olarak gözaltı yapınız önemli.Mesala bende artık torba yok ama dümdüz gibi de durmuyor çünkü göz oyuğu yapısı olarak ona müsait değil ancak torba yok.O kısmı da dolgu vs ile kolaylıkla halledebilirsiniz.
Umarım yardımcı olabildim.
Merhaba,
Ben 2011 yılılında gözaltı torbalarımı aldırdım.Genetik olarak çocukluğumdan beri vardı.Kesinlikle çok memnunum ve herkese tavsiye ederim.Ancak çok iyi bir doktor bulmalısınız.Basit bir operasyon fakat hata kabul etmez.Dönüşü çok zor olabilir.Genel anesteziye gerek yok.Ben lokal ve sedasyonla oldum.1 haftaya ihtiyacınız var.Benim çok fazla morluğum olmadı,sarımsı bir renk aldı göz altlarım.1 hafta sonra kapatıcıyla çok rahat işe gittim.Ertesi gün de kapatıcı sürmedim.Zor geldi.1 hafta izin alırsanız yeterli olacaktır.Ya da en fazla 10 gün.Tabi iyileşme süresi kişiden kişiye göre değişebilir ancak tekrar etmek isterim çok ucuz olsun vs diye ehli olmayan bir doktora asla yaptırmayın.Kesinlikle plastik ve rekonstriktif cerrah olmalı.Fazla deri alınır gözünüz açık kalır vs vs.Bende deri alınmadı genç oduğum ve sarkma olmadığı için .Bir sürü komplikasyon olabilir o sebeple her müdahalede olduğu gibi cerrah seçimi çok önemli.Burada daha da önem arz ediyor çünkü yüzünüzü kapatamıyorsunuz.Genetik olarak gözaltı yapınız önemli.Mesala bende artık torba yok ama dümdüz gibi de durmuyor çünkü göz oyuğu yapısı olarak ona müsait değil ancak torba yok.O kısmı da dolgu vs ile kolaylıkla halledebilirsiniz.
Merhaba,
merhaba benim yaşım 28.gazi üniversitesi hastanesinde ocak 28 için gün aldım.göz altı torbalarımı aldırıcam..yanlız sormak istiyorum size dikiş izleri görünüyormu birde gizli dikiş olmuyormuş sanırım ?
gazi üniversitesinde genel anestezi yapıyorlarmış?
geçmiş olsun.. doktorun kimdi ve nerede oldun ? dümdüz gibi durmuyor demişsin, torbaların tam altına gelen kemiğin oraya yağ transferi ya da dolgu yapılmadı mı ? doktorun önermedi mi ? yoksa sen mi istemedin ? o kısımlara dolgu düşünüyor musun ? yaşın kaç _? iyi bir doktor bulmuşsun şanslısın, istediğin sonucu almışsın... göz şeklin ya da ifaden değişti mi? memnun olanlardansın.. genelde tavsiye eden pek çıkmaz... zor bir süreç olması ya da sonrasında göz yuvarlaklaşması, ifade değişmesi, asimetri, dikiş izi, iyileşme süreci uzun olması pek çok kişi var bunları yaşayan... sen şanslı gruptasın... bunlardan hiç bahsetmemişsin... paylaşım için sağol...
arkadaşlarr 1 hafta önce ameliyat oldumm.bugun dikişler alındı..hersey çok iyi görünüyor:)
merhaba.bugun 19 gün oldu ama gözaltımda torba şeklinde şişlikler var.sence normalmi? ne zaman geçicek ?Gözaltı ameliyatlarında en az iz kalır.Önce onu söylim.İzim hiççç belli değil.Birinin anlaması imkansız ve kimse de anlamıyor.İz belli oluyor diyeni iyi değerlendir derim.Her yerde yazar izi en az belli eden bölge gözaltı diye.Tam kirpigin altından kesiyorlar lazerle tabi.Tammaıyle iyileşiyor.Ben sedasyonla oldum.O ameliyata genel anestezi çokk gereksiz.Neden yapıyorlar anlamıyorum.Gazi devlet hastanesi farklı uygulamalar vs var mı bilemem ama iyi araştırın derim.
Kolay gelsin.