• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı gözaltlarım biraz geçmiş mi yoksa bana mı öle geliyo?

gul92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
243
40
68
kızlar benim genetik gözaltı morluklarım var ve ne yapsam geçmedi açtığım konulardan bilirsiniz geçen gün maya+süt+bal çok iyi geliyo diye duydum inanın ki sadece bi kere yaptım ve gece yatmadan öncede buğday yağı sürdüm maya karışımını 1 gün yaptım buğday yağını gece her gece yatmadan önce 3 gün oldu ve ben inanamıyorum şoktayım pisikolojik mi yoksa gerçekten değişim varmı çünkü annemde aynı şeyi sölüyo $2013-05-30-0055.webp$20140504_091747.webp üst resimde gördüğünüzden daha beterdi gözlerim orda ışık vurduğu için biraz daha iyi çıkmış

Kiz nasil yaptin gecmistir umarim halka seklindemi seninkide...maya karisimini üst kapagada sürdünmü sade altinami yoksa..bendede var o yagdan sürsemmi ne.bende üzüm cekirdegi deniyordum korkuyorum ya yag butoncugu olurmu zaten gözlerimin altinda böyle kücük kücük nokta gibi biseyler var ne bilmiyorum elleyince belli olmuyor ama aynada görünüyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar benim genetik gözaltı morluklarım var ve ne yapsam geçmedi açtığım konulardan bilirsiniz geçen gün maya+süt+bal çok iyi geliyo diye duydum inanın ki sadece bi kere yaptım ve gece yatmadan öncede buğday yağı sürdüm maya karışımını 1 gün yaptım buğday yağını gece her gece yatmadan önce 3 gün oldu ve ben inanamıyorum şoktayım pisikolojik mi yoksa gerçekten değişim varmı çünkü annemde aynı şeyi

?

Bence çok fark var ikisi arasnda..:)

fotoda her hangı bır işlem yoksa
fark büyük :27:

benım bır arkadasımda şikayetçi bu durumdan
ona söyleyeyım de yapsın :D bakalım işe yaracak mı.

Son düzenleme:
aaa ciddi fark var gözle görülür şekilde hemde :46:

kızlar benim genetik gözaltı morluklarım var ve ne yapsam geçmedi açtığım konulardan bilirsiniz geçen gün maya+süt+bal çok iyi geliyo diye duydum inanın ki sadece bi kere yaptım ve gece yatmadan öncede buğday yağı sürdüm maya karışımını 1 gün yaptım buğday yağını gece her gece yatmadan önce 3 gün oldu ve ben inanamıyorum şoktayım pisikolojik mi yoksa gerçekten değişim varmı çünkü annemde aynı şeyi sölüyo Eki Görüntüle 1099449 Eki Görüntüle 1099448 üst resimde gördüğünüzden daha beterdi gözlerim orda ışık vurduğu için biraz daha iyi çıkmış
maya yaş mı kuru mu? :23:

kızlar benim genetik gözaltı morluklarım var ve ne yapsam geçmedi açtığım konulardan bilirsiniz geçen gün maya+süt+bal çok iyi geliyo diye duydum inanın ki sadece bi kere yaptım ve gece yatmadan öncede buğday yağı sürdüm maya karışımını 1 gün yaptım buğday yağını gece her gece yatmadan önce 3 gün oldu ve ben inanamıyorum şoktayım pisikolojik mi yoksa gerçekten değişim varmı çünkü annemde aynı şeyi sölüyo Eki Görüntüle 1099449 Eki Görüntüle 1099448 üst resimde gördüğünüzden daha beterdi gözlerim orda ışık vurduğu için biraz daha iyi çıkmış

canım nasıl yaptığını tam detaylı versen.
bize de çözüm olsa :16::16:
kıvamını nasıl ayarladın?sürdükten sonra yıkıyor musun yoksa gece mi sürüdün?

kızlar çoook mutlu oldum sölediklerinize. demek gerçekten işe yaramış anlatim hemen yaş maya bal süt hepsinden bi çay kaşığı karıştırıp sürdüm pamukla sonra bu pamukta kalan boşa gitmesin diye :)) pamukları her iki gözüme koyup uzandım 30dk falan. sonra buzla sildim gözlerimi soğuk ya iyi gelir diye düşündüm kompleks gibi yaptım gecede yatmadan önce buğday yağı sürdüm

Kiz nasil yaptin gecmistir umarim halka seklindemi seninkide...maya karisimini üst kapagada sürdünmü sade altinami yoksa..bendede var o yagdan sürsemmi ne.bende üzüm cekirdegi deniyordum korkuyorum ya yag butoncugu olurmu zaten gözlerimin altinda böyle kücük kücük nokta gibi biseyler var ne bilmiyorum elleyince belli olmuyor ama aynada görünüyor

canım ben pamuğu hafif nemlendirip bi iki damla buğday yağını damlattım yani suyla incelttim çünkü beze yapmaması için suyla hafif inceltmek gerekiyomuş

Güzel bir konu :)
Benimde göz altımda değilde gözlerim bittiği kısımlarda çukurluk var yapı gereği. ama son zamanlarda çok kurudu vee mor mor gözüküyor uzaktan.
Bende alıp deneyeceğim eve gidince.
gül92 devam ediyor musun yapmaya ?

Güzel bir konu :)
Benimde göz altımda değilde gözlerim bittiği kısımlarda çukurluk var yapı gereği. ama son zamanlarda çok kurudu vee mor mor gözüküyor uzaktan.
Bende alıp deneyeceğim eve gidince.
gül92 devam ediyor musun yapmaya ?

Gibii... buğday yağını bıraktım çok yüklenmek istemedim yağlar beze yapıyo diyolar ya bende olmadı zaten fazla kullanmadım ama biraz mola verdim maya karışımını yapıyorum ama. Bığday yağınada yine başlıcam

Back
X