• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözden Irak Olan Gönülden De Irak Olur mu bayanlar??

cimcime1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
1.307
9
88
Kızlar ya bu durum kafamı çok bulandırıyor.Çevremdeki herkes gözden ırak olan gönülden de ırak olur diyorlar bana:( bizde sevgilimle farklı şehirlerdeyiz ünideyken tanıştık biz 9 aylık aynı şehirde yaşadık birlkteydik hep sonra ben memleketime döndüm yani izmire o ise uşakta kaldı kendi memleketinde sonra afyonu kazandı üniversite okuyamaya başladı 1,5 yılı 2 ay geçti hala birlikteyiz hani ayrılmadık ama bazen öyle şeyler geliyor ki aklıma bazen ilgisiz oluyor ve bu ilgisizliği beni acaba benden soğudumu sorusuna yöneltiyor:( kızlar benden soğumuş olabilirmi sizce yoksa bu kendimce yaptğım kuruntumu şu geçirdiğimiz zaman içinde de hiç ayrılıp barışma yaşamadık kızlar kavgalar tartışmalar tabiki oldu ama hiç ayrılık olmadı aramızda kızlar bana yardımcı olurmusunuz gözden ırak olan gönülden de ırak olurmu zamanla:( kızlar bunu düşününce ruhum daralıyor ne olur bana yardımcı olun sizce böyle olurmu eğer olmazsa da bana akıl verin ne olur ne yapmalıyımda bunu beynimden söküp atmalıyım düşündükçe boğuluyorum sanki:(

Son düzenleme:
benımde sevgılım samsunda ben ankarada hıc oyle bısey olmuyo bence dahada cok ozluyosun onun gelcegı gunun hayalıyle dahada mutlu oluyosun kavusmayı beklıyosun :16::16::16:

benımde sevgılım samsunda ben ankarada hıc oyle bısey olmuyo bence dahada cok ozluyosun onun gelcegı gunun hayalıyle dahada mutlu oluyosun kavusmayı beklıyosun :16::16::16:

evet özlemek çok güzel bir şey fakat bunu son zamanlarda sevgilinden duyamamk kötü birşey benim için:( ve o hiç yanıma gelmedi hep ben gittim:(

Kızlar ya bu durum kafamı çok bulandırıyor.Çevremdeki herkes gözden ırak olan gönülden de ırak olur diyorlar bana:( bizde sevgilimle farklı şehirlerdeyiz ünideyken tanıştık biz 9 aylık aynı şehirde yaşadık birlkteydik hep sonra ben memleketime döndüm yani izmire o ise uşakta kaldı kendi memleketinde sonra afyonu kazandı üniversite okuyamaya başladı 1,5 yılı 2 ay geçti hala birlikteyiz hani ayrılmadık ama bazen öyle şeyler geliyor ki aklıma bazen ilgisiz oluyor ve bu ilgisizliği beni acaba benden soğudumu sorusuna yöneltiyor:( kızlar benden soğumuş olabilirmi sizce yoksa bu kendimce yaptğım kuruntumu şu geçirdiğimiz zaman içinde de hiç ayrılıp barışma yaşamadık kızlar kavgalar tartışmalar tabiki oldu ama hiç ayrılık olmadı aramızda kızlar bana yardımcı olurmusunuz gözden ırak olan gönülden de ırak olurmu zamanla:( kızlar bunu düşününce ruhum daralıyor ne olur bana yardımcı olun sizce böyle olurmu eğer olmazsa da bana akıl verin ne olur ne yapmalıyımda bunu beynimden söküp atmalıyım düşündükçe boğuluyorum sanki:(

yok bence olmazz eger arada gerçekten sevgi vrsaa hatta o sevgi özlemle yogrulunca dahada büyürr mükemmel hale gelirr çok muhabbet tez ayrlk getiriyoo sık görüsen sevglilerr dakka bası haberlesen çiftler arasnda daha çok kavga sıkntı olusuyor birbirinizi çok seviyorsanız nerde olursanız olun gözden ırak olabilrsnz amaa sol yanında seni hissediyorsa sende onu hissediyorsan gönülden ırak degilsin :)

yok bence olmazz eger arada gerçekten sevgi vrsaa hatta o sevgi özlemle yogrulunca dahada büyürr mükemmel hale gelirr çok muhabbet tez ayrlk getiriyoo sık görüsen sevglilerr dakka bası haberlesen çiftler arasnda daha çok kavga sıkntı olusuyor birbirinizi çok seviyorsanız nerde olursanız olun gözden ırak olabilrsnz amaa sol yanında seni hissediyorsa sende onu hissediyorsan gönülden ırak degilsin :)

saol canım ya ama bazen ilgisiz oluşu artık beni eskisi gibi sevmiyormu benden soğudumu ki diye şeyler düşüdürüyor bana erkek arkadaşıma soruyorum bana kızıyor durduk yere canını sıkıcak boş şeyler buluyorsun diyor ortada bişey olduğu yok habire bunu söylüyosun diyor bana:'( ama ilgisiz olunca bazen böyle geliyor işte aklıma bu kadar zaman uzaktaydık biticek olsa çoktan biterdi değilmi yaaa hani oda devam etmesini istiyorsa ben kendi kendimemi kuruntu yapıyorum ki:(

kızlaaarr cevaplarınızı bekliyorumm bana yardımcı destek olmayacak mısınız:(

İyi de sen konuyu açıp arada mesaj yazıp kaçarsan niye cevap yazalım ki?
Ben de bu mantığı anlamıyorum.
Madem bir derdin var,konunu açtın,yardım bekliyorsun niye hemen çıkıyorsun ki netten?
Biz kendi kendimize yazalım diye mi?
Saygısızlık bence bu!

İyi de sen konuyu açıp arada mesaj yazıp kaçarsan niye cevap yazalım ki?
Ben de bu mantığı anlamıyorum.
Madem bir derdin var,konunu açtın,yardım bekliyorsun niye hemen çıkıyorsun ki netten?
Biz kendi kendimize yazalım diye mi?
Saygısızlık bence bu!

sürekli bilgisayar başında olamıyorum benden cevabını alıp ondan sonra saygısızlık diye yargılasaydın bence daha iyi olurdu...Ve her derdini yazanın da sürekli burda beklediğini sanmıyorum yaptığın şu davranış bence çok gereksiz arkadaşım...

bak canım uzaklık zordur . her ilişki kaldıramaz . bu erkek arkadaşının karakterine ilişkinizin ciddiyetine paylaştıklarınıza baglı . burda kim evet ırak olur yada hayır ırak olmaz derse yalan olur . ama genel bi kanı istersen benim ilişkim bitti uzaklık yüzünden . sorun bende değil karsı taraftaydı . önce ilgisini çekti sonra baska biri cıktı ortaya . ama yürüten arkadaslarımda var . bu ikinize baglı .

bak canım uzaklık zordur . her ilişki kaldıramaz . bu erkek arkadaşının karakterine ilişkinizin ciddiyetine paylaştıklarınıza baglı . burda kim evet ırak olur yada hayır ırak olmaz derse yalan olur . ama genel bi kanı istersen benim ilişkim bitti uzaklık yüzünden . sorun bende değil karsı taraftaydı . önce ilgisini çekti sonra baska biri cıktı ortaya . ama yürüten arkadaslarımda var . bu ikinize baglı .

anladım canım:( peki uzaktan uzağa ne kadar devam etti ilşkiniz birden mi kesildi ilgisi:(

Bence kişiye göre değişiyor ikinize bağlı yani ama uzaktan çok güzel bi şekilde ilişki yürütenlerde var moralini bozma şuana kadar her şey normalse bundan sonrada öyle olabilir.

sevgiliniz güvenilir bi adam, ciddi düşünüyorsunuz, zaman zaman yüzyüzede görüşebiliyorsunuz bu durumda gözden ırak gönülden ırak olmaz..

ancak sevgilinizi tam olarak tanıdığınızdan emin değilsiniz bu yüzden de ilişkiniz hakkında şüpheleriniz var bu durumda da gözden ırak gönülden ırak olur hemde öyle bi olur ki ...

Bence kişiye göre değişiyor ikinize bağlı yani ama uzaktan çok güzel bi şekilde ilişki yürütenlerde var moralini bozma şuana kadar her şey normalse bundan sonrada öyle olabilir.

canım bunu konuşmuştuk onunla daha önce bana demişti uzaktan uzağada biz bitmicez biz farklıyız diye ama bazen benden soğumuş gibi hissediyorum ve buna üzlüyorum son zamanlarda ilgiside az :(

sevgiliniz güvenilir bi adam, ciddi düşünüyorsunuz, zaman zaman yüzyüzede görüşebiliyorsunuz bu durumda gözden ırak gönülden ırak olmaz..

ancak sevgilinizi tam olarak tanıdığınızdan emin değilsiniz bu yüzden de ilişkiniz hakkında şüpheleriniz var bu durumda da gözden ırak gönülden ırak olur hemde öyle bi olur ki ...

canım ona güveniyorum,ciddi düşünüyorsunuz derken benim oyun oynadğını hani dalga geçtiğini bikere bile düşünmedim yüz yüzede hani her zaman olmuyo ayda bir 2-3 ayda bir anca görüşebiliyoruz tek iletişim aracımız telefon msjlaşmak ve konuşmak:( son zamanlarda sanki benden soğumuş gibi hissediyorum ilgisi azaldı bu yüzden korkularım oluşyo inan bana bunu düşüne düşüne günlerimi kendime haram ediyorum gerçekten çok üzülüyorum insanın belirsizlik yaşaması çok kötü yaa:(

uzakta olan sevgiliik ilişkileri zor tatlım sen uzaktasın onun yanında başkaları olabiliyor. ve bu sebepten ilişkide yıpranıyor ki mesafeniz uzakta değil aslında. arayı açmayın dengede tutmaya çalışın derim.

canım bunu konuşmuştuk onunla daha önce bana demişti uzaktan uzağada biz bitmicez biz farklıyız diye ama bazen benden soğumuş gibi hissediyorum ve buna üzlüyorum son zamanlarda ilgiside az :(

Bazen aynı şehirde olsan bile böyle düşündüğün zamanlar oluyor bence oluruna bırak biraz her şey istediğin gibi olur inş...

Seviyorsa gözden uzak olan daha çok özlenir ama sevmiyorsa gözden uzaksa gönülden de ırak olur.Yani seviyorsa dünyanın öbür ucundada olsa unutmaz korkma.

Ben 15 ay asker yolu bekledim.Ve ona güvenmeme rağmen korktum acaba beni unuturmu diye çarşıya çıktığında o ilden bir sevgili bulurmu diye:1:Ama çok şükür hiç öyle olmadı aksine birbirimize daha çok daha çok bağlandık.

Yani korkma seviyorsa uzaktada olsa sen hep aklında olursun

Son düzenleme:
Back
X