- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
Kızlar ya bu durum kafamı çok bulandırıyor.Çevremdeki herkes gözden ırak olan gönülden de ırak olur diyorlar bana
bizde sevgilimle farklı şehirlerdeyiz ünideyken tanıştık biz 9 aylık aynı şehirde yaşadık birlkteydik hep sonra ben memleketime döndüm yani izmire o ise uşakta kaldı kendi memleketinde sonra afyonu kazandı üniversite okuyamaya başladı 1,5 yılı 2 ay geçti hala birlikteyiz hani ayrılmadık ama bazen öyle şeyler geliyor ki aklıma bazen ilgisiz oluyor ve bu ilgisizliği beni acaba benden soğudumu sorusuna yöneltiyor
kızlar benden soğumuş olabilirmi sizce yoksa bu kendimce yaptğım kuruntumu şu geçirdiğimiz zaman içinde de hiç ayrılıp barışma yaşamadık kızlar kavgalar tartışmalar tabiki oldu ama hiç ayrılık olmadı aramızda kızlar bana yardımcı olurmusunuz gözden ırak olan gönülden de ırak olurmu zamanla
kızlar bunu düşününce ruhum daralıyor ne olur bana yardımcı olun sizce böyle olurmu eğer olmazsa da bana akıl verin ne olur ne yapmalıyımda bunu beynimden söküp atmalıyım düşündükçe boğuluyorum sanki

Son düzenleme: