Gozden lazer ameliyati olmak burun estetigine engel mi?

vuuslatyarenn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
349
5
116
İçel Mersin
Merhaba kk üyeleri.yakin zaman içinde burun ameliyati olmayı planliyorum ama 2 yıl önce gözlerimde miyop görme bozukluğu olduğum Icin lazer operasyonu geçirdim.bu durumun burun ameliyatına olumsuz bi etkisi olur mu acaba? Cevaplariniz Icin şimdiden teşekkürler

Merhaba
Bende bi kaç yıl önce lazer olmuştum gözlerimden
11 gün önce de burun ameliyatını oldum gayet iyiyim şükürler olsun hiç bir şekilde engel değil
Göz kuruluğunuz devam ediyorsa operasyon öncesi bi kaç gün göz yaşı damlası kullanabilirsiniz ki lazer olmayanlar bile kullansa iyi olur der göz Drları
Ben de öyle yaptım nemli kaldı hep gözlerim bu sayede

cok teşekkürler.burun ameliyatiniz da ıyi geçmiştir inşallah

cok teşekkürler.burun ameliyatiniz da ıyi geçmiştir inşallah
Ben teşekkür ederim
Çok şükür herşey yolunda
Ameliyat uzun sürmüş 6 saat
Et vardı bir sürü küçültülmüş
Faranjiti ve allerji tedavisi yapılmış
Kemer deviasyon ve estetik
Uzun sürme sebebi kıkırdak kemik çok azdı onlarda çok zayıftı dedi
Tabi ben sadece uyudum uyandım:))
Darısı size isteyenlere olsun

Baya bi sorun varmış burnunuzda hepsinin geçtiğine sevindim.amin inşallah

Lazerden sonra numaranız sıfırladı mı acaba? Bende düşünüyorum ama korkularım var.
Korkulacak birşey yok Allahın izniyle hiçbir sorun çıkmaz yaptirin ameliyatinizi.benim gözlerim 2 derece miyoptu ve bir gözümde de 0,50 astigmat vardı o da bas ağrısı yapıyordu ameliyat cok kısa suruyo 20 dk falan anca.sonrasında görmem düzeldi,numara sifirlandi bas ağrılarım geçti cok şükür.

Canım bende 2 yil once miyoptum lazerle gozlerimi cizdirdim. 2 ay öncede burun estetigi oldum sorun yok canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…