Cilt Bakımı Ürünleri Gözenek sıkılaştırma, siyah nokta, yağlanma...

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

EmmaAutumn

Saygı ve nezaket en büyük erdemlerdir
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
968
287
43
Herkese merhaba,

Çok sorunlu bir cildim var, hiçbir zaman porselen gibi bir cildim olmadı ama son birkaç aya kadar sivilce gibi bir sorunum da hiç olmamıştı. Karma bir cildim var normalde, yani T bölgesi haricinde yağlanma sorunum olmaz ama sonbirkaç aydır cildim gün içinde çok yağlanıyor, siyah noktalar hiç bitmiyor, gözenekler çok büyüdü sıkılaşmıyor, yağlanmayı gidereyim derken bu defa çok kuruyor... Özetle, tertemiz, hatta porselen gibi bir cilt için hangi bakım ürünlerini önerirsiniz? Ne denediysem fayda etmedi :50:

:14: 3 gün oluyo nivea yağlı ciltler için temizleme jelini ve yves rocherden yeşil çaylı detoks toniğini aldım ikisini sabah akşam uyguluyorum yine yves rocherin matlaştırıcı nemlendiricileri var gece-gündüz onları kullanıyorum şimdilik memnunum,ilk yaptığım gün suratım neye uğradığını şaşırdı bu nivea hydra özellikliymiş deniz tuzu gibi kuruttu ama cildim o kadar yağlı ki ertesi gün 2 kat fazla çalışıp yine yağlanabilmeyi başardı :37:

Herkese merhaba,

Çok sorunlu bir cildim var, hiçbir zaman porselen gibi bir cildim olmadı ama son birkaç aya kadar sivilce gibi bir sorunum da hiç olmamıştı. Karma bir cildim var normalde, yani T bölgesi haricinde yağlanma sorunum olmaz ama sonbirkaç aydır cildim gün içinde çok yağlanıyor, siyah noktalar hiç bitmiyor, gözenekler çok büyüdü sıkılaşmıyor, yağlanmayı gidereyim derken bu defa çok kuruyor... Özetle, tertemiz, hatta porselen gibi bir cilt için hangi bakım ürünlerini önerirsiniz? Ne denediysem fayda etmedi :50:

Sabah aksam cildinizi temizleme jeliyle güzelce yikayin ardından rosense gül suyu alin (güllü su değil/ içeriğini okuduğunuzda sadece gül suyu yazacak) temizleme ardindan gül suyunu tampon yaparak yüzünüze surun...

Gul suyu dogal ve gercekten fayda ediyor bunun dişinda sebamed clear face tonik onerebilirim...
Bu şekilde rutin oluşturursaniz duzelecektir sanıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X