gözenek,siyah nokta,sivilce çukurları-fotolu

necessitas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2011
45
4
86
kızlar merhaba!
19 yaşındayım karma bi cildim var. hem de çok hassas. burun çevremde kılcal damarlar var. yüzümde sivilce yok ama geniş gözenekler ve siyah noktalarla başım dertte. siyah noktalardan da çok beyaz noktalar. yanaklarım pütür pütür dolu.

marketlerde satılan clean clear tarzı ürünleri kullandım . dermologica, perricone md gibi pahalı ürünler de kullandım sonuç aynı. en son 300 liraya peeling aldım artık pes ettim almıcam

artık dayanamıyorum çok sıkıldım. devlet hastanesine gittim ciddiye almadılar. özel muayneye mi gitsem napsam?
sizin ist.da tavsiye ettiğiniz mi doktor var mı?

bu arada burnum da çok büyük Allahımın yarattıgına karsı gelmek değil ama estetik cerrah araştırmasındayım

Eklentiler

• 20140907_162553.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 1.798
  • 20140907_162627.webp
    61,1 KB · Görüntüleme: 3.878
bende aynı durumdayım canım dogal maskeler yapıyorum artık ama hala tam bir sonuca ulasamadım malesef

Ben de aynı şekildeyim benim de cildim karma ve bende senin gibi bi çok şey denedim bir türlü geçmiyor siyah noktadan çok beyaz noktalar ve pütürlü surat gerçekte çok sinir bozucu ben haftada bir kere şu karbonat ve yogurt karışımını denemeyi istiyorum iyi geldiğini okumuştum burda ama bakalım

Benim de bu kadar çok olmasa da bu büyüklükte çukurlarım var, tca peeling yapacağım bakalım...

yüzünüzde çukurluklar varsa lr ın peeling aloevera sprey ve üniversal krem adlı ürünlerini deneyin derim

ben gözenek sorunu için doktora gitmiştim bu arada ergenlikte hiç sivilce çıkarmadım tek tük oldu geçti hep.doktorum bır ara bana ısotterıx ve alzaderm gibi bi krem vermıstı ve ıyı geliyor gıbıydı ben sehır değişikliği bırazda ıhmalden dolayı erkekn bıraktım tedavıyı tekrar başlamalımıyım kızlar sızce aranızda kullanan varmı

Zeitgard 1 temizleme cihazı var hem siyah noktalar gidiyor hemde gözenekleri sıkılaştırıyor. 300 lira peeling almak yerine 350 tl ye alabilirsin bu cihazı yanında kremleriyle beraber ben çok memnunum şahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…