gözleri saglam olanlar :)

Zehna67

sabır ve duâ (küçük meleğim artık benimlesin)
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
1.186
768
43
Arkadaslar benim adetime 7gun var ve bugun oyleden sonra yaptigim test hafif penbe olsada pozitif cinki kendimden cok asiri şüpe ettim bu yuzden yaptim..
Geçen ay iki gün adet oldum kan verdim bisey yoktu ee simdi bukadar erken cikmasi normalmi adet iki gun surunce belki erken yumurtlamisimdir sizce varmi biseyler bu arada pazartesi dojtora gidicem kan için.
Bu test 20ml kadar hgc saptaya biliyomuş daha öncede defalarca yaptim cikmamisti bugun ilk defa..
Eşimle bekbi sevindik :)

Test bu ???
IMG_20161112_163341.webp

İyide neden dalga geçiyorsunuzki hayir yani ister yaparim ister yapmam ben hamileyim tmmi bu 2.anneligim pazartesi bu lafini yediricem sana..

bende de boyle cikmisti bir kere ama 10 dk sonra oldu hamile degildim ama bazen boyle cikipta hamile olanlarda oluyor insallah hamilesinizdir bendeki gibi olmaz:)

Ben 5 gün kala öğren mistim sizinde vardır belki çizgi göremedim ama. Yarin tekrarlayın varsa çıkar zaten. Allah Gönlünüze göre versin

Ben 5 gün kala öğren mistim sizinde vardır belki çizgi göremedim ama. Yarin tekrarlayın varsa çıkar zaten. Allah Gönlünüze göre versin
Burda gozukmuyo pek ama sizden hariç bir kac arkadasimiz gordu cizgiyi zaten canli sekilde direk gozukuyo cizgi kameram pek iyi deyil belkide ondandir.
Bide şu densiz insanlar cikip abuk subuk yorumlar yazmasa daha mutlu olucamda işte dalga fecmeye yer ariyo resmen millet hayir ben takvim yaparim yapmam sana ne oluyosa tovbe tovbe gece gece yaa..

Ca
bende de boyle cikmisti bir kere ama 10 dk sonra oldu hamile degildim ama bazen boyle cikipta hamile olanlarda oluyor insallah hamilesinizdir bendeki gibi olmaz:)
Canim benimki bir dk icinde belirdi..

Ahh o sente leydi yokmu iki kere pozitif cikti ve ne umitlenmistim meyerse ogrendikki fabrika hatasiymis ondan sonra tövbe dedim almadim bu testide belki 10kere yaptim hic pozitif gormedim bu ilk..

Burda gozukmuyo pek ama sizden hariç bir kac arkadasimiz gordu cizgiyi zaten canli sekilde direk gozukuyo cizgi kameram pek iyi deyil belkide ondandir.
Bide şu densiz insanlar cikip abuk subuk yorumlar yazmasa daha mutlu olucamda işte dalga fecmeye yer ariyo resmen millet hayir ben takvim yaparim yapmam sana ne oluyosa tovbe tovbe gece gece yaa..
Sıkıntı yapma olur öyle boşver ;) foto olduğu için görmedim canlı olsa mutlaka görünür zaten ki görmüş sün :) tekrarlayinca çıkar yine .
Rabbim nasip etsin inşallah meleğini :)

Hiç üşenmeden resim de oynama yaptım göremeyen arkadaşlar için ikisinde de gördüm hayırlı olsun Can'ım tebrik ederim ama daha çok yeni Minnak ;)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 184
Hiç üşenmeden resim de oynama yaptım göremeyen arkadaşlar için ikisinde de gördüm hayırlı olsun Can'ım tebrik ederim ama daha çok yeni Minnak :KK66:
Canim allah senden binkere razi oldun bak cok mutlu oldum ayni bende ciplak gozle boyle goruyorum iste canim yaa cok sevindirdin beni..

A
Sıkıntı yapma olur öyle boşver :KK66: foto olduğu için görmedim canlı olsa mutlaka görünür zaten ki görmüş sün :) tekrarlayinca çıkar yine .
Rabbim nasip etsin inşallah meleğini :)
aynen arkadasimiz sag olsun belirtti cizgiyi :)

Canim allah senden binkere razi oldun bak cok mutlu oldum ayni bende ciplak gozle boyle goruyorum iste canim yaa cok sevindirdin beni..
Hepimizden razı olsun Can'ım benim için dua et bende göreyim o çizgiyi hamişlerin duası kabul olurmuş ❣

Back
X