Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İki haftadır gözlerim ağrıyor özellikle brşeye yoğunlaşırken birşeyler okurken.Bu yüzden derste çalışamıyorum.Göz doktoruna gitmem gerek galiba gitsem gözlükmü verirler.Aynı durumu yaşayan varmı
Göz doktoruna gıtmeden bız bırşey dıyemeyız kı
kardeşımınde çok sık başı ağrır gözlerı çok çabuk yorulurdu, doktor gözlük verdı
kullanmaktan başka bı çare yok
dıkkat edılmesı gerek, kör bıle olabılırsınız gözü yormaya gelmez :)
Kızım gecen hafta derste boz bulanık gözlerinin kapandıgını söyledi aldım gittim Dünya göz hast.
kontrol edildi.maşallah iyi çıktı.sabah kahvaltı etmek istemiyor.uyanamıyor henuz uyku saatleri düzenen girmedi.Yatırsam da uykuya geç dalıyor.
Yorgunluk,sabah açlğı yüzünden oluyor dedi hekim.Şeker inip çıktıkça olurmuş.Aç kalmasın iyi uyusun dedi.
Kenarları bazen göremiyorum dedi bir de görme alanı çekildi ...Bu ara hemen hemen giden herkes öneriyorlar sanırım yazın enişteye de yaptılar.
Bir dünya para verdim ama bizim ki gerekliydi...beklemek istemedim.Şundan yazdım özele gidersen ve isterlerse daha uygun fiyata çeken yerler var araştırmadan çektirme ben ssk lıyken bile +180 gibi bir ek ücret ödedim.
İyi ki bir şey çıkmadı ama enişteye de çekilen boş çıktı...sanırım artık para kazanmanın artı yollarına görme alanı da dahil...
Dr gitmelisin tabii ki gitmeden agrının sebebi bilinmez.Buyuk ihtimalle göz görme kusurun var ve numaralı gözlük alacaksın.Bununla baş agrın gecebilir.bilgine...