• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözlerim çok mu pörtlek

Büyük göz sevilir normalde.
Şarkı bile yazmışlar eşşek gözlüm diye kekilli söylüyordu en son. Dünyanın en güzel gözü eşşeklerde diye.
İnsanlar gözünü büyük göstermek için kaç çeşit makyaj yapıyor.
Kirpiğinizde uzun ve kıvrık daha ne olsun.

Büyük göz sevilir normalde.
Şarkı bile yazmışlar eşşek gözlüm diye kekilli söylüyordu en son. Dünyanın en güzel gözü eşşeklerde diye.
İnsanlar gözünü büyük göstermek için kaç çeşit makyaj yapıyor.
Kirpiğinizde uzun ve kıvrık daha ne olsun.
benimki çok dıştan pörtlek gibi görünüyor ablam ve bir kaç arkadaşım gözüm hakkında yorum yapınca ister istemez üzüldüm. Çok teşekkür ederim bu arada

benimki çok dıştan pörtlek gibi görünüyor ablam ve bir kaç arkadaşım gözüm hakkında yorum yapınca ister istemez üzüldüm. Çok teşekkür ederim bu arada
Kıskanmışlardır. Yukardaki arkadaş da söylemiş, büyük göz güzeldir.

Benim gözlerim seninkinden büyük. Herkes pörtlek der ama benim hoşuma gidiyor çok seviyorum😎

aslında normalde kusur görmediğim şeyleri başkası söyleyince kusur zannederiz,
hafif bir çıkıntı börtlek demek değildir,

ve sana abla tavsiyesi kusurunu sevmezsen seni en yakının bile ordan vurur
evet gözlerim çıkık börtlek gibi ve bu cok havalı, çok çekici , çok özel, çok seksi
gibi ifadeler kullanırsan onlarda artık o kusur sandığın şeye o şekilde bakarlar.

merhaba,19 yaşındayım. Ablamın gözlerim hakkında söylemleri yüzünden kendimi kötü hissetmeye başladım. Pembe renkle işaretlediğim kısım özellikle. Gözlerim sizce çok mu pörtlek,büyük ya da kötü? 1-2yıldır gözlerimi hep yan profil olarak cekiyorum psikolojim bozuldu. İnsanlarla ortamdayken yan tarafımda oturan kişi gözümü görmesin diye çaktırmadan elimi gözüme götürüyorum.
Az pörtlek

Göz makyajı da güzel durur eyeliner dipliner
Konuyu görünce şüphe ettim övgü almak için mi açtınız diye
Kusur göremedim ben şahsen

Kasin, gozun cok guzel masallah. Ben portleklik goremedim. Ama eger bir portleklik var diye dusunuyorsaniz guatr ve tiroidlerinize baktirabilirsiniz.

Hormonal sebeplerle goz yuvarlagi bazen disari cikik olabiliyor. Ilaclarla tedaviye basladiktan sonra olmasi gereken sekle donus basliyor.

Back
X