Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimki çok dıştan pörtlek gibi görünüyor ablam ve bir kaç arkadaşım gözüm hakkında yorum yapınca ister istemez üzüldüm. Çok teşekkür ederim bu aradaBüyük göz sevilir normalde.
Şarkı bile yazmışlar eşşek gözlüm diye kekilli söylüyordu en son. Dünyanın en güzel gözü eşşeklerde diye.
İnsanlar gözünü büyük göstermek için kaç çeşit makyaj yapıyor.
Kirpiğinizde uzun ve kıvrık daha ne olsun.
Kıskanmışlardır. Yukardaki arkadaş da söylemiş, büyük göz güzeldir.benimki çok dıştan pörtlek gibi görünüyor ablam ve bir kaç arkadaşım gözüm hakkında yorum yapınca ister istemez üzüldüm. Çok teşekkür ederim bu arada
Kalemle işaretlediğim kısım gibi mi sizin de gözünüzBenim gözlerim seninkinden büyük. Herkes pörtlek der ama benim hoşuma gidiyor çok seviyorum![]()
Evet seninkinden daha çıkıntılı benimki kardeşiminde öyle. Boşuna sıkma bence çok güzel gözlerin varKalemle işaretlediğim kısım gibi mi sizin de gözünüz
Az pörtlekmerhaba,19 yaşındayım. Ablamın gözlerim hakkında söylemleri yüzünden kendimi kötü hissetmeye başladım. Pembe renkle işaretlediğim kısım özellikle. Gözlerim sizce çok mu pörtlek,büyük ya da kötü? 1-2yıldır gözlerimi hep yan profil olarak cekiyorum psikolojim bozuldu. İnsanlarla ortamdayken yan tarafımda oturan kişi gözümü görmesin diye çaktırmadan elimi gözüme götürüyorum.