GÖZLERİM Mİ BOZUK BEN ÇİZGİ MI GÖRDÜM?

parek-07

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2025
61
19
3
28
Hemde klasik kaset regle 6 gün kala akşam yaptım bakar mısınız.. 🥲

Kuruma demiş çoğu kişi ama ben o kadar yaptım günlerce bekledim hatta hiç kuruma görmedim :))

Eklentiler

• 1vHL0B.webp
    1vHL0B.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 91
ilk 2 dakika çıkmadı bende kenara bıraktım kahve yapmaya gittim tekrar banyo etmek için girdim ve bir gördüm çizgi var hafif diğer testlerimde duruyordu onlarda yok bunda vardı
kuruma cızgısı oluyor 10. dk dan sonra cıkan . daha erken zaten 2 gun sonra tekrar yaparsın :)

Hemde klasik kaset regle 6 gün kala akşam yaptım bakar mısınız.. 🥲

Kuruma demiş çoğu kişi ama ben o kadar yaptım günlerce bekledim hatta hiç kuruma görmedim :))
Bende bata 6 gün kala yapmıştım çok silik erken gebelikte çıkmıştı hamile olduğumu öğrenmiştim :) belli belirsiz var gibi kuruma çizgisi değilse gecikmenizde kan verin inşallah hayırlı haberler alırsınız 🌸

Bende bata 6 gün kala yapmıştım çok silik erken gebelikte çıkmıştı hamile olduğumu öğrenmiştim :) belli belirsiz var gibi kuruma çizgisi değilse gecikmenizde kan verin inşallah hayırlı haberler alırsınız 🌸
dün akşam yaptım bugün bir daha mı yapsam ?

dün akşam yaptım bugün bir daha mı yapsam ?
Hayır gecikmenizi bekleyin bence gecikme olmadan kesin sonuç alamazsınız. Test hatalı olabilir yanlış çıkmış olabilir kimyasal gebelik vs olabilir ama gecikmenizde kan verirseniz zaten kafanızı bulandırmamış olursunuz

Back
X