Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ilk 2 dakika çıkmadı bende kenara bıraktım kahve yapmaya gittim tekrar banyo etmek için girdim ve bir gördüm çizgi var hafif diğer testlerimde duruyordu onlarda yok bunda vardı
ilk 2 dakika çıkmadı bende kenara bıraktım kahve yapmaya gittim tekrar banyo etmek için girdim ve bir gördüm çizgi var hafif diğer testlerimde duruyordu onlarda yok bunda vardı
Bende bata 6 gün kala yapmıştım çok silik erken gebelikte çıkmıştı hamile olduğumu öğrenmiştim :) belli belirsiz var gibi kuruma çizgisi değilse gecikmenizde kan verin inşallah hayırlı haberler alırsınız
Bende bata 6 gün kala yapmıştım çok silik erken gebelikte çıkmıştı hamile olduğumu öğrenmiştim :) belli belirsiz var gibi kuruma çizgisi değilse gecikmenizde kan verin inşallah hayırlı haberler alırsınız
Hayır gecikmenizi bekleyin bence gecikme olmadan kesin sonuç alamazsınız. Test hatalı olabilir yanlış çıkmış olabilir kimyasal gebelik vs olabilir ama gecikmenizde kan verirseniz zaten kafanızı bulandırmamış olursunuz