Gözlerimde yaş, kalbimde sızı unutamadım seni :’(

Bremenmizikacisi

Arılar bal yapmaya bayılırlar
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
3.473
7.695
108
Üf yine çok kederliyim. Sevgilimden ayrılalı tam 4 ay oldu. Hiç hoş düşüncelerle de ayrılmamıştım. Ayrılınca üstümden yük kalkar sanıyordum, ilk başlarda öyle de zannettim ama şu an sanki tüm dünyanın yükünü omuzlarıma yüklendim. Bu süreçte hayatıma giren bir flörtüm de oldu hatta ama ne var ki ben eski sevgilimi u-nu-ta-ma-dım. 4 aydır bir gün olsun hasretim eksilmedi, bir an olsun aklımdan çıkmadı, hiçbir sabah olmadı ki gözlerimi açar açmaz o gelmesin aklıma. Kendime daha ne kadar zaman vermem gerek unutmak için napmam gerek bilmiyorum. Sanki kendime yok yere işkence ediyormuşum gibi geliyor. Bak ayrılmayı denedin olmuyor işte belli ki seviyorsun git barış diyorum arada kendime sonra bir klişe aklımda beliriveriyor: exten next olmaz :D e nextten de next olduramam ki bu kafayla zaten, hem onlara da ayıp olur. İçime koca bir öküz oturdu, kalkmıyor ordan. Sanırım yerleşti iyice oraya memnun yerinden.

Eski sevgilim de ilk bir ay mesaj falan attı arada o da yazmıyor artık.. sanki hiç ayrılmamışız gibime geliyor bazen, sanki hala hayatımın bir parçasıymış gibi.

Bu arada ayrılık nedenimizi de belirtmem gerekirse; devamlı olarak kilo vermem için bende baskı kuruyor kaba cümleler kullanıyordu. Bana şişko, tosun, sen aynada hiç kendine bakıyor musun, erken yaşlanacaksın, kilo ver, daha çok kilo ver derken bir keresinde eski nişanlısıyla ilgili “çok güzel çok çekiciydi kadın gibi kadındı” demişti. Tabi bana söylediklerine sadece “şakaymış” ona göre ve bunlar için binnnlerce kez özür diledi ama ben artık dikiş tutmayacağını düşündüğüm için ayrıldım.

Şimdiyse sürekli “acaba?” Diyorum. Ve ben çıkar yol bulamıyorum. Siz bana bir yol gösterin. Ruhum sancıyor. Sanki ona dönmek için bir adım atarsam kendime yapılacak en büyük saygısızlığı yapmış olacağım. Ama ayrıyken de istisnasız hep çok mutsuzum. Darda kaldım.

Öyle tabi öyle.. ama ben bildiğiniz üzülmekten yorgun düştüm artık. Bıktım yani sürekli üzgün olmaktan. Ve malesef değiştiremiyorum bunu elimde değil

Terk edilmek dünyanın sonu değil..
İnsanlar evlatlarını,eşlerini kaybediyorlar.
Birde bu yönden bakın olaya.

Bitene neden üzülürüz neden unutamayız merak ediyorum bende bi çözümü var mıdır ?

Sabah uyanınca neden akla gelir :(

O da düşünüyo mudur yoksa unutmuş mudur diye neden düşünülür ?

Niye kadınlar hemen önüne bakamaz erkekler hemen unutuyor sanki..

Evlenmek için can atıyo gibi görünüp sonra nasıl hemen unuturlar ?
Varsa cevabı olan bende alayım :(

Bir arkadaşım var eşi hayatına çok müdahale eden. Kilo ver x, spor yap x, saçını sarıya boya x, olmadı kırmızıya boya x, onu giyme bunu giy x, oraya gitme buraya git x, çocukla öyle konuşulmaz x, işten çık ama hemen yeni bir iş bul şu şu özelliklerde olsun x, çalış ama çocukları evi ve beni ihmal etme x, dediklerimi yapmazsan gözüm dışarı kayar x....

Böyle bir hayat ister misin? 5 sene sonrasını düşün. Karnın burnundayken kilo aldın kendine bakmadın diye söylenen gözü dışarı kayan bir adamla evlenmiş olduğunu hayal et. Ettin mi? Hah şimdi şükret ve unutmaya başla.

Bitene neden üzülürüz neden unutamayız merak ediyorum bende bi çözümü var mıdır ?

Sabah uyanınca neden akla gelir :KK43:

Varsa cevabı olan bende alayım :KK43:
Valla malesef benim yok.
Bazen beynimi söküp atasım geliyor. Diyorum ki kendime “sen salak mısın, kendi düşüncelerini kontrol edemiyor musun. Çok basit ya sadece düşünmeyeceksin” ama tabi öyle olmuyor. Her ne kadar kendimi meşgul etsem de tüm gün boyunca bir dakikalık boşluğumda bile aklıma geliyor. En olmadı rüyalarıma giriyor

Size ettiği hakaretleri yazmışsınız ya onları tek tek bir daha okuyun. Eski nişanlısı kadın gibi kadınmış siz neymişsiniz?

Ne demek tosun ne demek aynada kendine bakıyor musun? Barışınca neler olacağını yazınızı defalarca tane tane okuduğunuzda anlayacaksınız.

Unutma meselesine gelince bunları aklınıza kazıyarak eski sevgilinin sesinden tekrar tekrar duyun. Çalışıyor musunuz? Düzenli ilgilendiğiniz bir hobiniz var mı?

Sabah uyanınca neden akla gelir :KK43:

Varsa cevabı olan bende alayım :KK43:
Sondan cevaplayacak olursam

-bu bir tavlama taktiği olduğundan bariz yalandır bu yüzden unutmak çok kolaydır
-kadınlar genel olarak daha duygusal olduklarından daha geç unutuyorlar gibi de olsa erkekler de içinde yaşıyorlar.
-kalbin kendi egosundan dolayı. O da unutmuş mudur diye düşünüyorsan sevginden değil bir iz bırakma çabasından böyle düşünüyorsundur
-doğanın ve vücudumuzun bize latifesi
-üzülür ama unutulur. Tek çare zaman.

B Bremenmizikacisi 4 ay oldu unutamadım döneyim diye sakın düşünme. İsterse 14 ay daha sürsün bu durum, sen kendini çok daha uzun bir süre kötü hissettirecek birini hayatından çıkardın. Sabret.

Bazıları çok çabuk unutuyor ama bence 4 ayda unutulmaması normal. Sonucta bir zamanlar sürekli beraber olduğun, gelecek hayali kurduğun kişiyi silip atamiyosun aklından. Yani filmini yaptılar adamlar filmde bile silinmiyor:) O yüzden zaman diyorum.

Canım benim kıyamam..
Biz de ayrılalı 4 ay oldu ve biliyosun benden ayrılarak beni resmen kurtarmıştı ama inanır mısın ben de bazen özlüyorum. Hatta bugün videosunu izledim o kadar mutluymuşuz ki. Videoyu izlerken sanki orada gibiydim ve hâlâ sevgilim gibiydi. Sanki o ana gittim dokunsam yüzünü sevebilecektim. Kendi kendime ona "nolurdu adam gibi sevseydin" dedim.
Yani böyle olman çok normal. Acının evreleri var. Ilk başta ohh bee olursun. Sonra nefret etmeye başlarsın. Ben onun taa... diye cümleler kurarsın :D Sonra özlersin. Ama şöyle iyiydi diye cümleler kurarsın. Hep iyi günler aklına gelir. Bir sonraki aşama yine nefret. Sonra hissizleşme ve kapanış.

Sen şu an özleme aşamasındasın. İlk 4 aşamanın içinde nefret olsa bile o da bir duygu ve aklına sürekli gelmesi çok normal. Ve siz sürekli birlikteydiniz benden şiddetli yaşıyorsundur bu durumları ama geçecek bebeğim.

Şöyle düşün sen tüm hayatın boyunca mükemmel olamazsın. Hamile olacaksın 20 kilo alacaksın, Allah korusun hastalık durumun vs olabilir birden çökebilirsin aniden kilo alabilirsin veya kırışıkların olabilir erken çökebilir. Hiçbir şey olmasa bile yaşlanacağız değil mi? Bunlarin hepsi insanlık hali. Seven insan ruhunu sever. Seven insan kusuruna laf etmez, kusurunu sever. Ki birkaç kilo fazlan olması kusur değildir. Bunu kusur olarak gören biri, başına herhangi bir şey gelse hayli hayli kusur olarak görür ve seni daha da üzer.

Ayrica seni görmüş biri olarak yazıyorum, sende kusur bulduysa çirkin gördüyse ona diyecek daha da fazla laf yok. Aklını başına al kuzucum özlüyor olabilirsin ama bi hamle yapma B Bremenmizikacisi

Bir arkadaşım var , 13 yıl olmuş ayrılalı her ikiside evli barklı çocuklu. Ama kız hala ağlıyor. Unutamadım ilk aşkım diye . Neyin kafası bu anlamıyorum .

Unutma zamani ya da iyilesme zamani herkese gore degisir. Ona deger bicen sensin. Unutma denilen sey aslinda kafanda simdi verdigin anlami artik ona vermedigin zaman.
Unutmak icin biriyle cikmissin ama sanirim o kiside bu eski sevgilini aradin belki de. Ama anladigim kadariyla ya da senin anlattigin kadariyla cok da deger bicilecek biri degilmis. Bildigin okuz. Cok ozrllikli ya da srnin gozunde buyuttugun biri degil. Bir gun olaylara karsidan baktiginda herseyi daha net goreceksin ama o gun bugun degil. Cunku sen hala beyninde o okuze fazla anlam biciyorsun.

Bu arada neden bilmem de insanoglu hep kendisine deger vermeyen, kotu davranana gider saplanir. Sanirim bu kendine deger vermediginden ve onun varligiyla bir ederi oldugunu sandigindan..hergun asagilanmak mi istiyorsun? Daha sevgili iken sana bunlari soyleyen biri tarafindan bir omur ezilmek, sindirilmek, degersizlestirilmek istiyorsun sanirim. Azicik kendini sev ne olur. Kendin icin arama su okuzu. Evrene sal gitsin. Sen enerjini kestiginde merak etme daha iyisi de girecektir hayatina.

Canım benim kıyamam..
Biz de ayrılalı 4 ay oldu ve biliyosun benden ayrılarak beni resmen kurtarmıştı ama inanır mısın ben de bazen özlüyorum. Hatta bugün videosunu izledim o kadar mutluymuşuz ki. Videoyu izlerken sanki orada gibiydim ve hâlâ sevgilim gibiydi. Sanki o ana gittim dokunsam yüzünü sevebilecektim. Kendi kendime ona "nolurdu adam gibi sevseydin" dedim.
Yani böyle olman çok normal. Acının evreleri var. Ilk başta ohh bee olursun. Sonra nefret etmeye başlarsın. Ben onun taa... diye cümleler kurarsın :KK70: Sonra özlersin. Ama şöyle iyiydi diye cümleler kurarsın. Hep iyi günler aklına gelir. Bir sonraki aşama yine nefret. Sonra hissizleşme ve kapanış.

Sen şu an özleme aşamasındasın. İlk 4 aşamanın içinde nefret olsa bile o da bir duygu ve aklına sürekli gelmesi çok normal. Ve siz sürekli birlikteydiniz benden şiddetli yaşıyorsundur bu durumları ama geçecek bebeğim.

Şöyle düşün sen tüm hayatın boyunca mükemmel olamazsın. Hamile olacaksın 20 kilo alacaksın, Allah korusun hastalık durumun vs olabilir birden çökebilirsin aniden kilo alabilirsin veya kırışıkların olabilir erken çökebilir. Hiçbir şey olmasa bile yaşlanacağız değil mi? Bunlarin hepsi insanlık hali. Seven insan ruhunu sever. Seven insan kusuruna laf etmez, kusurunu sever. Ki birkaç kilo fazlan olması kusur değildir. Bunu kusur olarak gören biri, başına herhangi bir şey gelse hayli hayli kusur olarak görür ve seni daha da üzer.

Ayrica seni görmüş biri olarak yazıyorum, sende kusur bulduysa çirkin gördüyse ona diyecek daha da fazla laf yok. Aklını başına al kuzucum özlüyor olabilirsin ama bi hamle yapma B Bremenmizikacisi
Of o kadar haklısın ki. Aslında derdim ona geri dönmekten ziyade artık üzgün olmaktan kurtulmak. Çok sıkıldım bu halimden. Şöyle diyorum ki bi uyusam 1 yıl sonra uyansam her şey geçmiş olsa. Şimdi kim uğraşcak unutmakla :D

Back
X