Gözlerinde o eski sevgi yok gibi :( ??

sensizlink

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
686
146
33
Öncelikle Merhaba

3.5 yıldır çıktığım sevgilimle yaklaşık 9 ay önce nişanlandım, beni çok seven ve bu birliktelik için çok çabalayan biriydi.. ama ben onu çok üzdüm, onu hayatımda istemiyordum, ama o beni bırakmadı ve mücadele etti... artık devir değişti galiba geçen gün beni hayatında istemiyorsan çıkar giderim, yine yüzsüzlük yapmam dedi... çok üzüldüm, git dediğim zamanlar gitmeyen kişi neden böyle diyordu... şu an hissediyorum ki en ufak tartışmada ayrılmak isteyecek gibi, ama aramızda münakaşa olunca ayrılmak mı istiyorsun diyorum, hayır diyor.. Sanki gözleri eskisi gibi sevgi ile bakmıyor bana , şimdiden bitmiş mi bu birliktelik, yoksa evlenince düzelir mi... ne olur yardım edin?

İkinizde geçmişi ardınızda bırakmazsanız mutlu olamazsınız ..
Ayrıca niye bu kadar ayrılığı dile alıyorsunuz ?
Ve asla ayrılıktan çok korkuyorum imajı verme karşı tarafa ..

Daha öncede böyle bir konu acmismiydiniz? Düzelen birsey olmamis herhalde?

Evet simdi kisaca bir göz attim dogru hatirlamisim. Eski konunuzda o kadar tavsiye verildi size. Davranislarinizda bir degisim yapmadinizmi?

Aaah maleseeeef fazla naz asık usandırır ne yanı hayatı boyunca senın kulun kpegın mı olsun bır muddet snra onunda canına yetmıs anlasılan. ınsan sevdgı kadar sevılmek deger verdgı kadar deger grmek ıster bu ck nrmal napsındı yanı butun bır omur kendısını ıstemeyen sevmeyen bı kadını mutlu etmeye mı ugrassaydı ? onu sevyrsan ona deger verdgını ve ayrılmak ıstemedgını onunla mutlu oldgunu hıssettrmen lazım kımse bulunmaz hınt kuması degıl

Kacan kovalanir taktigi her zamam bir yerde tikanir.
Fazla naz aşığı bile usandirir.
Ne bekliyordun omur boyu kulun kopegin mi olacak adam senin.
UNUTMA
SEVDIGIN KADAR SEVILIRSIN.

Öncelikle ilişki tarifini alabilir miyim? Tek tarafın kırıp döktüğü, aldırmadığı, kalp kırdığı, kalp kırmaktan çekinmediği, öyle kafasına göre bir istemeyip bir nişanlandığı, tek tarafınsa hep çok sevdiği, onun için mücadele ettiği, pes etmediği olguya ilişki mi denir ? Bu durum bana bir ilişkiden çok Nazi kampını falan anımsattı. Sen de bu ilişkinin Hitler'i olmuşsun.. Buna kölelik denir, canilik denir ama ilişki denmez tatlım. Devir değişmemiş, sevgilinin gözleri açılmaya başlamış bence. Mazoşist bir yanı yoksa aklı olan kimse böyle bir ilişkiyi sürdürmez, kendine çeki düzen vermelisin benden söylemesi.

Gecen de mi konu açmıştın bunla alakali?? Dogru mu hatirliyorum? Sizin evde tartismistiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…