Gözlük kullanma?

Bayanhickimsexx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
14
4
1
28
Merhaba, bu hafta ameliyata gireceğim. Fakat şöyle bir sorunum var ki gözlük kullanıyorum ve numaram beş, olmadığı takdirde göremiyorum neredeyse. Lens kullanacağım bir süre ama tahminen ne kadar zaman sonra gözlüğüme dönebilirim? Bir yan etkisi olur mu?

Merhaba, bu hafta ameliyata gireceğim. Fakat şöyle bir sorunum var ki gözlük kullanıyorum ve numaram beş, olmadığı takdirde göremiyorum neredeyse. Lens kullanacağım bir süre ama tahminen ne kadar zaman sonra gözlüğüme dönebilirim? Bir yan etkisi olur mu?

Gunes gozlugu icin doktor 2 ay kullanmamamı soylemisti rutin kullanılan gozluklerde sure nedir bilmiyorum ama gunes gozlugunu bile doktor uygun gormediyse muhakkak normal gozlugunde kullanilmamasi gerekiyordur.

Burnun sekil alma acisindan gozluk kullanimi olumsuz etkilere sebep oluyor ve ilk alti ay kullanmamak gerekiyor. Benim doktorum oyle soylemisti.

max 2-3 ay sonra kullanıma izin veriyor drlar yoksa burun kmiğinde sorun oluşuyormuş

Back
X