GÖZTEPE MEDİKAL PARK HASTANESİ

ALCHERA80

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2020
13
3
16
44
MEDİKAL PARK GÖZTEPE HASTANESİ TÜP BEBEK BÖLÜMÜNE SGK RAPORUMLA BAŞVURDUM.TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE YUMURTA TOPLAMA + EMBRİYO TRANSFER ÜCRETİNİN HEPSİNİ BAŞTA ALDIKLARINI SÖYLEDİLER. YUMURTA TOPLAMA YAPILDIKTAN SONRA EMBRİYO OLUŞMAZ VE TRANSFER YAPILMAZSA ÜCRET İADESİ YAPILIYOR MU DEDİĞİMDE EVET DENİLDİ.
BU KOŞULDA TEDAVİYE BAŞLANDI, YUMURTA TOPLAMA GÜNÜNDE TÜM ÜCRETİ ALDILAR. EMBRİYO OLUŞMADI. GÜNLERCE OYALADILAR.ÜCRET İADESİ YAPILMADI.SEBEP OLARAK EMBRİYO OLUŞMADIĞI İÇİN SGK RAPORUMU KULLANAMADIKLARINI SÖYLEDİLER. PARAMIN ÜZERİNE YATTILAR ÖDEMİYORLAR.
BU HASTANEYE GİDİP PARANIZI KAPTIRMAYIN.YALAN SÖYLÜYORLAR. BU DURUMDA NE YAPMALIYIM MORALİMİN EN YÜKSEK OLMASI GEREKEN ZAMANDA MORALİM ÇOK BOZUK NEREYE ŞİKAYET EDİLİR?

Ben de oraya gidiyorum agustos ayinda tedaviye baslayacagiz. Raporun cikmasini bekliyoruz. Saglik bakanligina sikayet etmek gerekir ama nereden edilir bilmiyorum. Cimer’e de edilebilir, tuketici haklarina da edilebilir

Ben de oraya gidiyorum agustos ayinda tedaviye baslayacagiz. Raporun cikmasini bekliyoruz. Saglik bakanligina sikayet etmek gerekir ama nereden edilir bilmiyorum. Cimer’e de edilebilir, tuketici haklarina da edilebilir
Teşekkür ederim başladım şikayetlere :( Hayırlı olsun
sgk lı olacaksa dikkatli olun çünkü tüp bebek tedavisinde her zaman embriyo oluşumu gerçekleşmiyor. Bunu tüp bebek korrdinatörü cahit bey ve seyhan hn la defalarca konuşmamıza rağmen raporumla sorun olmayacağı ve embriyo transferi gerçekleşemezse transfer ücretinin iade edileceği söylenildi.
Yumurta problemi olan arkadaşlar; en başta paket tutarını toplu alıp iade ediyoruz lafına inanmasınlar. SGK dan alamadık diyerek üstünü örtüyorlar. Sizide borçlu çıkartıyorlar.
Herhangi bir sgk lı özel hastanede Embriyo oluşumu olmayıp sgk sorunu olmadan hastaneden transfer iade ücretini alan varsa yazabilir mi?

Zeynep kamil hastanesinde ücretlendirme nasıl oluyor yumurta toplanıp embriyo oluşmazsa ne yapılıyor bilginiz var mı

MEDİKAL PARK GÖZTEPE HASTANESİ TÜP BEBEK BÖLÜMÜNE SGK RAPORUMLA BAŞVURDUM.TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE YUMURTA TOPLAMA + EMBRİYO TRANSFER ÜCRETİNİN HEPSİNİ BAŞTA ALDIKLARINI SÖYLEDİLER. YUMURTA TOPLAMA YAPILDIKTAN SONRA EMBRİYO OLUŞMAZ VE TRANSFER YAPILMAZSA ÜCRET İADESİ YAPILIYOR MU DEDİĞİMDE EVET DENİLDİ.
BU KOŞULDA TEDAVİYE BAŞLANDI, YUMURTA TOPLAMA GÜNÜNDE TÜM ÜCRETİ ALDILAR. EMBRİYO OLUŞMADI. GÜNLERCE OYALADILAR.ÜCRET İADESİ YAPILMADI.SEBEP OLARAK EMBRİYO OLUŞMADIĞI İÇİN SGK RAPORUMU KULLANAMADIKLARINI SÖYLEDİLER. PARAMIN ÜZERİNE YATTILAR ÖDEMİYORLAR.
BU HASTANEYE GİDİP PARANIZI KAPTIRMAYIN.YALAN SÖYLÜYORLAR. BU DURUMDA NE YAPMALIYIM MORALİMİN EN YÜKSEK OLMASI GEREKEN ZAMANDA MORALİM ÇOK BOZUK NEREYE ŞİKAYET EDİLİR?
Siz naptiniz durumu cozebildiniz mi?

Doktorumda ayrılmış maddi sorunlar nedeniyle daha başka doktorlarında aynı sebepten ayrildiklarini duydum. Dikkatli olun paranizla rezil olmayin Epikriz bile alamıyorum

ben de yakında yumurta toplama yaptıracağım
eşimin durumu belli, azospermi. toplayıp ileride eşimden sperm çıkınca tüp bebek kısmı olacak
zeynep kamilden aldığım raporla işlem yapılacak. sizin anlattıklarınız sonrası acaba aynı sorunları ben de mi yaşayacağım :/

Back
X