• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözü kapalı yavru kediler

Hayvansevgisi

Canım Evlatlarim
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2017
170
195
103
27
Merhaba annemgulde
annesiyle birlikte 40 günlük yavru kediler var gözleri iltihapli iki tanesi hiç gozlerini acamiyordu patates suyuyla annesi gormeden biraz da olsa temizlemeye çalıştım çok az da olsa açıldı ama daha iltihap var ne yapabilirim

Eklentiler

• 20170830_191652.webp
    20170830_191652.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 122
  • 20170830_191632.webp
    20170830_191632.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 155
Merhabahar .
Sabah akşam ılık suyla ıslatılmış pamukla yavaşça silin ve kurutun iyileşmeye başlayacaktır . Muhtemelen mikrop kapmışlardır .
Merhaba annemgulde
annesiyle birlikte 40 günlük yavru kediler var gözleri iltihapli iki tanesi hiç gozlerini acamiyordu patates suyuyla annesi gormeden biraz da olsa temizlemeye çalıştım çok az da olsa açıldı ama daha iltihap var ne yapabilirim

Merhabahar .
Sabah akşam ılık suyla ıslatılmış pamukla yavaşça silin ve kurutun iyileşmeye başlayacaktır . Muhtemelen mikrop kapmışlardır .
Dogduklarindan beri kapali gozleri içinde mikrop birikmiş biraz patlattim ama gözleri ne ulasamadim çok geride gözleri

Merhaba annemgulde

Merhabalar. Ilık bayat çay ile silin ve teramycin göz pomadı sürün. Ben de ufak sokak kedilerin gözlerini bu şekilde kurtardım. Göz pomadı çok iyi geliyor sabah akşam sürebilirsiniz.

Eyestil göz damlası ve teramicyn göz merhemi, önce damla sonra merhem.. bu merhemin göz merhemi olduğuna dikkat edin, bir de normal teramiycn var bu olmayacak. Eyestil bulamazsanız suni göz yaşı damlalarından kullanabilirsiniz. Ben bir yavruyu böyle kurtardım. Bir de sokakta büyük bir kedi vardı o yaklaştırmıyordu kendine maalesef onu kurtaramadım..

Patates suyuna devam ediyorum teramicyn kremi de suruyorum yanlız gunde 1 defadan fazla yapmıyorum çünkü dinlenmeleri ve kendilerini temizlemeleri için suan böyle ler baha iyilestiler 2 tanesi tam açıldı 2 tanesinin 1 er gözü kapalı gibi daha yarım açıyorlar

Eklentiler

• 20170901_182030.webp
    20170901_182030.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 105
  • 20170901_182038.webp
    20170901_182038.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 75
Patates suyuna devam ediyorum teramicyn kremi de suruyorum yanlız gunde 1 defadan fazla yapmıyorum çünkü dinlenmeleri ve kendilerini temizlemeleri için suan böyle ler baha iyilestiler 2 tanesi tam açıldı 2 tanesinin 1 er gözü kapalı gibi daha yarım açıyorlar
Maşallah bebişlere :anne: Allah razı olsun sizden :KK68:

Fotoğrafta gördüğüm kadarıyla anne kedi de var gibi aynı enfeksiyon. Yavru kediler tedavi olsa da anneden tekrar gecer. Bir antibiyotik vardi suya damlatilan onu sularina damlatıp anne kedinin de icmesini sağlasanız...

Back
X