• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözü kör olsun bu isteksizligin...

Zadegan

Yeteeer,,, demek yetmez ki bazen...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
1.766
1.527
63
29
Oncelikle direk damgalamayi pek seven bir takım kk üyeleri için NOT;
Kesinlikle fake değilim. 'Kesin fake, fake kokuyor, ay okullar da bi açılamadı' tarzı yorumlarla konumu sabote etmenizi istemiyorum. (Bu damgayi direk yapistiranlar için söylüyorum). Cidden yapıcı yorumlara ihtiyacım var..

Ve lütfen konumu taşımayın. Çünkü bu da benim derdim.

Yaklaşık 3 yıllık evliyim. Doğum sonrasında bile isteksizlik sorunu yaşamayan ben son 2 aydır bu işi sadece mecburiyetten yapıyorum. Ve cok affedersiniz kolay kolay sulanma yasamadigim için (istemediğim ve bundan dolayı havaya giremedigim için)
cidden canım yanıyor. Ve daha ilişki başlamadan canım yanacak diye sartlanip konsantre olamıyorum. Eşime 'bugün git yarın gel'(işin esprisi böyle kaba konuşmuyorum) içeriğini taşıyan konuşmalar yapmaktan ve bahaneler bulmaktan da çok sıkıldım. Eski heyecanimi istiyorum..:mad:
Eşim de tamtersi her gece olsa Hayır demez. Dün gece bana yine kactigimda bir dur birsey soracağım dedi ' sen neden böyle isteksizsin artık' dedi. Kalakaldim :KK57:
Kem Kum ettim ne yapayım. Geçen de eski suprizlerimi heyecanlarimi ozledigini söyledi. Ve farkediyorum ki eşimin bu konuya ciddi canı sıkılıyor..

Ne yapsam ne etsem bilemiyorum. Eşimden kaynaklanan bir sorun yok. İlgisi iltifati falan tamdır yani.

Şu aktarlarda satılan padişah macunlarindan mi alsam ??
Güzel giden evliligim böyle giderse sarsilacak. :KK43:
Acaba dönemsel birsey mi diyorum.. birkaç ay daha bekleyeceğim doktora gitmek için..
Acaba diyorum eczaneden istek arttırıcı haptir damladir birsey mi alsam o_O
Bilemiyorum ne yapsam.
Ciddi yapıcı öneriler istiyorum. Sizde de dönem dönem böyle olup geçiyor mu?
Ben de eski halime döner miyim ??
Hayatım boyunca böyle 50 yaşında kadın gibi kalmak istemiyorum :mad:

Iki ay kısa bir sure ve öncesi gayet iyiymiş bu kadar karamsar olma hemen
Belki bi enfeksiyon vs vardır doktora gitmeyi düşündün mü
Ya da dönemsel bişeydir sende böyle dert ettigin icin psikolojik olarak artık isteksizsindir
Ama zor bir durum yasayan biri olarak Anlıyorum seni

ben de de hamılelıkten bır sure once oldu bebek ıstedıgımız ıcn de hakkaten mecburıyetten oluyordu ama ne den boyle dıye dusundugumde esımle aramada bazı ssorunlar olmustu aılevı sorunlar hanı bızım ozel hayatımızla hıc ılgısı olmayan bır de bebek stresı olunca aynı tarıf ettıgın gıbı olmustum ıslanmama ve acı cekme sonrasında ısteksızlık hamıle kalınca kaldı zaten dogumdan sonra nasıl olur bılmem artık ama bence sorunlar ıcımıze attıgımız baska şeylerden kaynaklanıyor

Iki ay kısa bir sure ve öncesi gayet iyiymiş bu kadar karamsar olma hemen
Belki bi enfeksiyon vs vardır doktora gitmeyi düşündün mü
Ya da dönemsel bişeydir sende böyle dert ettigin icin psikolojik olarak artık isteksizsindir
Ama zor bir durum yasayan biri olarak Anlıyorum seni
Afedersiniz sizin ne zamandır bu sorununuz var ?
Cidden zor yaa

ben de de hamılelıkten bır sure once oldu bebek ıstedıgımız ıcn de hakkaten mecburıyetten oluyordu ama ne den boyle dıye dusundugumde esımle aramada bazı ssorunlar olmustu aılevı sorunlar hanı bızım ozel hayatımızla hıc ılgısı olmayan bır de bebek stresı olunca aynı tarıf ettıgın gıbı olmustum ıslanmama ve acı cekme sonrasında ısteksızlık hamıle kalınca kaldı zaten dogumdan sonra nasıl olur bılmem artık ama bence sorunlar ıcımıze attıgımız baska şeylerden kaynaklanıyor
Sizin isiniz daha kolay kanımca. Sorunlarınızı halledince bu da kendiliğinden çözülür. Ben ne yapayım yaaaa :mad:

Yediginize ictiginize dikkat edin bol bol baharatlı acılı tuketin aktarlarda satilanlarda baharat karışımı bundan emin olun

Sizin isiniz daha kolay kanımca. Sorunlarınızı halledince bu da kendiliğinden çözülür. Ben ne yapayım yaaaa :mad:
işte kolay mı zor mu bılmıyorum rısklı gebelıgımden dolayı bızım o tarz bı ılışkımız yok su anda halıyle ısteklı oldugumu dusunuyorum ama dogumdan sonra bu durum genelde artıyormus sizin durumunuz da da bı dusunun acaba bı sıkıntınız mı oldu ne bılım mesela dogum kontrol hapı falan mı kullanıyorsunuz once bı yedıklerınıze ıctıklerınıze kullandıklarınıza bı dıkkat edın farklı bısey var mı dıye dk hapı tamamen ısteksızlık yapıo yanı

Afedersiniz sizin ne zamandır bu sorununuz var ?
Cidden zor yaa
Ben evlendiğimden beri su vajinal orgazm mi neyse onu yaşayamadim diger turlu oldu hep ve eşimde bende bunun normal olmadığını düşündük
Eşim bana hissettirmek icin uğraştı hep ama olmadı ben yoruldum olmayınca ve isteksizlesmeye başladım eşimde de böyle oldu tabi
Sonra hamile kalınca hepten gitti istek
Bazen istiyorum ama bişey hissedemeyince kötü oluyorum böyle böyle hep bitti iste
Bende sana sorayım madem daha önce normal bi cinselliğin vardı
Gerçekten vajinal orgazm diye bişey var mi cok özür dileyerek soruyorum sen bunu yasadın mi ?

Geçen sene aynısını ben yaşadım.Benim de eşimin ilgisi tamdır bana karşı ve onda hiç bir sorun yoktu.Ne olduysa bana ani bir isteksizlik geldi ortada hiç bir sorun yokken.Ben ama eşimle direk konuştum bunu açık açık söyledim.O da sağolsun hiç üstüme gelmedi sen ne zaman istersen o zaman olur,kendini sakın zorlama benim için dedi.Bende doktora gitmeyi düşünmüştüm ve aniden normale döndüm.Ne oldu ne bitti hiç bilmiyorum ama eskisi gibi oldum yine.Sanırım dönemsel bir şey bu.

Ben evlendiğimden beri su vajinal orgazm mi neyse onu yaşayamadim diger turlu oldu hep ve eşimde bende bunun normal olmadığını düşündük
Eşim bana hissettirmek icin uğraştı hep ama olmadı ben yoruldum olmayınca ve isteksizlesmeye başladım eşimde de böyle oldu tabi
Bazen istiyorum ama bişey hissedemeyince kötü oluyorum böyle böyle hep bitti iste
Gerçekten vajinal orgazm diye bişey var mi cok özür dileyerek soruyorum sen bunu yasadın mi ?
cnm kusura bakma salça oldum ama bu ilişkide bıraz pozısyona bıraz da karsı tarafın klıtorısın ıcınızdekı uzantısına degebılme mesafesıne baglı bı durum bazı hanımların klıtorısı daha asagıda oluyor ve vajınal orgazm rahatlıkla yasanıyor ama bazılarının yukarda olunca halıyle gayet zor oluyor bu durum ayrıca tıbbı olarak vajınal orgamzla klıtoral arasında fark yok

doğum kontrol hapı ya da antidepresan vs gibi bir şeyler kullanıyor musun?

cnm kusura bakma salça oldum ama bu ilişkide bıraz pozısyona bıraz da karsı tarafın klıtorısın ıcınızdekı uzantısına degebılme mesafesıne baglı bı durum bazı hanımların klıtorısı daha asagıda oluyor ve vajınal orgazm rahatlıkla yasanıyor ama bazılarının yukarda olunca halıyle gayet zor oluyor bu durum ayrıca tıbbı olarak vajınal orgamzla klıtoral arasında fark yok
Yok canım Estağfirullah
Nasıl olacak gerçekten Şaştım kaldım bir yıl oldu Evliyim hala yok
Cinsel heyecan da kalmadı
Kolay bi yolu varsa söyle her turlu Öneriye açığım :oops:

Yok canım Estağfirullah
Nasıl olacak gerçekten Şaştım kaldım bir yıl oldu Evliyim hala yok
Cinsel heyecan da kalmadı
Kolay bi yolu varsa söyle her turlu Öneriye açığım :oops:
ehemmm hımmm nasıl anlatsam kı burda ıste hanı deneme yanılma yoluyla hangıpozısyonda yakalayacagınızı bulman lazım bunun ıcın uygun pozuısyoınları arastırabılırsın bır de ilşkiye başlamadan ön olayları uzatmalısınız kı hanı hadı olsun artık kıvamına gelmenız ıyı olur

ayyy cok mu açık yazdım bılmıyorum kı ben de 5 yıllık evlıyım çözuyosun yavas yavas bırde yas ılerledıkce ıstek de azalıyor o da var

Prolaktin Kaynaklı bi probleminiz olabilir.
Prolaktin yükseldiğinde isteksizlik kuruluk yaşanır.
Hormonlarınıza baktıranilirsiniz.

Bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum. .
Aynı durumdayız seninle. . Tamamen aynı durum. .
Eski konuma bakabilirsin

ehemmm hımmm nasıl anlatsam kı burda ıste hanı deneme yanılma yoluyla hangıpozısyonda yakalayacagınızı bulman lazım bunun ıcın uygun pozuısyoınları arastırabılırsın bır de ilşkiye başlamadan ön olayları uzatmalısınız kı hanı hadı olsun artık kıvamına gelmenız ıyı olur

ayyy cok mu açık yazdım bılmıyorum kı ben de 5 yıllık evlıyım çözuyosun yavas yavas bırde yas ılerledıkce ıstek de azalıyor o da var
Bu dediklerini denemeye çalışıyoruz canım ama hala yol alamadık
Bende ilerde kadın daha istekli oluyor diye duydum otuzlarda falan yani öyle avutuyordum kendimi
Azalıyorsa daha vahim

Bu dediklerini denemeye çalışıyoruz canım ama hala yol alamadık
Bende ilerde kadın daha istekli oluyor diye duydum otuzlarda falan yani öyle avutuyordum kendimi
Azalıyorsa daha vahim
herkesın aynı olmaz cnm onun da sebebı var da yazmayım buraya :D

Back
X