• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözum korktu...

zekiyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2010
881
8
46
Diğer
arkadaslar artik beni konularimdan taniyorsunuz...kaynanam dul buyuttum cocuklarimi deyip demedik laf birakmaz...:47:evde yeni eltim vardi gecen sene dugun yaptik...onu evden kacirtmis..benim akilli kocamda daha turkiye diyor...bn gitmem cocuklarimla burdayiz dedim...iyi ettim mi sizcede,...her izinde bana illa birsey yasatir:47::47:herkes diyordu zekiyimle anlasamayan bu gelinle hic anlasamaz diye...ben biraz daha kulturumuze gore yetismis biriyim...eltim biraz hoppa zippa...bunu daha bugun ögrendim..birde sirlarida gizli...kaynanam izin diye tutturdu...ogluna ev aldirip yan gelip yatacak...evi barkida oldugu halde...:47::47:pes diyorum yani...izinden maksati yemek icmek keyif yapip zekiyimi hasta etmek...evdeki akilli birakmis gitmis...neyse benim durumum farkili...esimle konustum biz gitmiyoruz dedim...anasini arayip anne geliyoz dedi...bana baski yapiyor bilet aldim diye inanin arkadaslar iki aydir etmediklerini birakmadilar...sira bende...öteki eltimin kocasi cok sahipleniyor...kimse birsey diyemez...dediklerindede kaynim lafi yapistirir bizimki öylee bakar...zekiyime kim ne derse desin anasi bambaska...buda bana haksizlik...o zaman alsin beyefendimiz gitsin...simdi kaynanamin muradi bizide rezil etmek...kocam kafayi calistirmiyor...istiyorki zekiyim hot dedigimde otursun hot dedigimdse kalksin...gorurler gunlerini bunlarin hepsini ruyamda gormustum...

Biraz toparlayarak anlatsanız?
Siz gitmem dediniz eşiniz kabul etti mi?
Kayınvalide diğer eltiyi evden kaçırtmış onların sorunu bu ki eşi yanında olmuş anladığım kadarıyla.
Elti hoppa zippa siz sizin kültürle yetiştiniz de sizin kültür hangisi?
Ne sırrı,kimin sırrı? Adı üstünde sır,siz neden merak ettiniz?

beyefendimiz böyle duzelecek galiba...ben kararimi veriyorum bunlarin baskisiyla ikilemde kalip hasta oluyorum...konusturmuyor fikrini sormuyor...ayip ama...baktim uyum saglayim derken saglik elden gidiyor...el oglunun umru duymuyor bundan sonra bende onlara darbe vuracagim...beni sinir etmekten haz alip mutlu oluyorlar....simdi kararim kesin .....hemi biraz yoklugumu anlasin...haksizmiyim arkadaslar....esim ben yokmusum gibi davranmakta devam diyor...birde izinde annesinin yaninda dusununsene:53:yani herkes böyle sabretmiyor...hep sabrettim sustum...annesi dedim..ama yok kadin telde bile yetiyor ogluda ayni kafa olunca:27::27:doktor bana dediki sakalarina alis iyi yonlerini gor...istersende izine gitme ddi...beyimiz biraz daha baski yaparsa yemin ediyorum polise sikayet edecegim canimi sokakta bulmadim...ben....ben sinir krizleri gecirirken bizimkiler hahaaa neb olduki zekiyim herseyi kafaya takiyorsun diyecwekler...simdi hasta olma sirasi onlarda...

Biraz toparlayarak anlatsanız?
Siz gitmem dediniz eşiniz kabul etti mi?
Kayınvalide diğer eltiyi evden kaçırtmış onların sorunu bu ki eşi yanında olmuş anladığım kadarıyla.
Elti hoppa zippa siz sizin kültürle yetiştiniz de sizin kültür hangisi?
Ne sırrı,kimin sırrı? Adı üstünde sır,siz neden merak ettiniz?
hayir canim maalesef esi yaninda degil...4 eltiyiz...öteki kaynim yaninda karisinin...esi yaninda olsa birakip gitmezdi eltim...anneme saygi duymayan birini istemem demis kaynim....eltimde annenle gecinmek zorunda degilim demis...sirda bu ayriligi daha yeni ögrendim...esim sirlidirda onu kastettim ama bilmiyormus oda...kultur meselesi canim...o yeni genclikten ama severim eltimi...ben odamda muzik dinliyorum diye kaynanam 3 yil laf etmisti.,...doydunmu muzige diye...yani belli bir terbiyem var...milletin icindede dinlemiyorum...odama bile karisip bunu senelerce laf etmisti...kaynanam konusur ben cevap vermem..bir kere cevap verdim kadin daha zit gitti...
ama bende bu ailedeyim canim...

valla bende yazdıklarından bişey anlamadım açıkçası.Sen olayların içindesin biliyosunda kısa kısa geçtiğin için pek net anlaşılmıyo

hangi ulkede yasiyosunuz.esiniz niye bu kadar anneci?oyle zirt diye izin alabilyiomusunuz valla bizde yurt disindayiz ama 15 gun izin alana kadar gobegimiz catladi.neyseded yani demek istedigim sizin izninize niye kayin valideniz kairsiyo sugun gel bugun git oldu baska emri varmiymis.boyle kv delri gordukce valla benim kaynvalidmi tepemde tasimam gerek heralde.

keske ilk basdan esinize zit gitmesydiniz.herkezin bir huyu vardir.mesela benim esim bir konuda bana birsey sordugu zaman soyle mi yapalim boylmi diye ama aslinda benimm fikrimi bilir bilerek sorar bende hep sen bilirsin canim derim boylelikle hep benim dedigim olur benim ki biraz pohpohlanmayi seviyoda aman benim deidigm olcaksa pohpohlarim zaten de.yni tekrar demk istedigim :1:esinizinde yokmu boyle bi yumusak tarafi taviz veren tarafi.birde kacgun kalcaksiniz gidin yani biletler alindiysa ki ben bunuda anlamdim nasil esiniz size sormadan almis ama isde ...

senin sıkıntıların hep aynı aslında.annesine aşırı düşkün bir eşin ve gelinlerine eziyet etmekten keyif alan bir kaynanan var
sende 10 yıldır evlisin artık sözün eşine geçsin seninde fikirlerin önemsensin istiyorsun
haklısın aslında bütün iş eşinde bitiyor:97:
her erkeğin bir cahillik dönemi olur ama zamanla az da olsa olgunlaşır seninki sanırım hiç değişmemiş
işin zor allah yardımcın olsun canım umarım bir çözüm yolu bulursun:31:

senin sıkıntıların hep aynı aslında.annesine aşırı düşkün bir eşin ve gelinlerine eziyet etmekten keyif alan bir kaynanan var
sende 10 yıldır evlisin artık sözün eşine geçsin seninde fikirlerin önemsensin istiyorsun
haklısın aslında bütün iş eşinde bitiyor:97:
her erkeğin bir cahillik dönemi olur ama zamanla az da olsa olgunlaşır seninki sanırım hiç değişmemiş
işin zor allah yardımcın olsun canım umarım bir çözüm yolu bulursun:31:
Amin canim cok iyi kavramissin konuyu valla sizi tebrik ediyorum...:1:

Amin canim cok iyi kavramissin konuyu valla sizi tebrik ediyorum...:1:

diğer konularını da hep okudum biliyorum seni tanımış kadar oldum canım:9:
diğer sorunun cevabına gelince bence eşin değişecek bir yapıda olsaydı şimdiye kadar değişim gösterirdi 10 yılda hiç yol katetmdiyse bundan sonra yapılabilecek pek birşey yok gibi geliyor bana:44:
yinede inatlaşmadan tatlılıkla güzellikle konuşup fikirlerini önemsemesini sağla şansını dene
tek bildiğim birini iyilik yola getiremezsen kavgayla zıtlaşarak hiç getiremezsin:50:
inşallah başarılı olursun canım

diğer konularını da hep okudum biliyorum seni tanımış kadar oldum canım:9:
diğer sorunun cevabına gelince bence eşin değişecek bir yapıda olsaydı şimdiye kadar değişim gösterirdi 10 yılda hiç yol katetmdiyse bundan sonra yapılabilecek pek birşey yok gibi geliyor bana:44:
yinede inatlaşmadan tatlılıkla güzellikle konuşup fikirlerini önemsemesini sağla şansını dene
tek bildiğim birini iyilik yola getiremezsen kavgayla zıtlaşarak hiç getiremezsin:50:
inşallah başarılı olursun canım

cooook haklisin canim yaa...bakiyim bunuda bir deneyimde...guzellikle anlattim canim bak huzurumuz kalmaz ailecek bir hafta tatil yapalim antalya gelelim...dedim yok...canim bilet alma inan burasi benim icin daha iyi dedim yok...almis bileti...eee diyor bunaldim tatil yapacagim,,..eee canim haklisin git sen o zaman...bu seferde suratindan dusen bin parca ömrum bitsin diyen kizlar evlilige kosun evlilige:28::28::28::28:

zekiyim eşin artık kafaya koymuş belliki konuşmaktan falan da anlayacak biri de değil.en iyisi hiçsesini çıkarma git.inatlaştıkça ters tepiyor belliki.hiçbir işe yaramıyor.istiyormuş gibi göster kendiniiyi gidelim bende bunaldım burdan falan de.kayınvaldene de saygılı davran sorun çıkarmamaya çalış o çıkarırsa da belki eşin senin haklılığını görür.1-2 haftayı da böyle geçir bakalım.nasıl olsa tartışsan da kavga etsen de eşin düzelmiyor.

zekiyim eşin artık kafaya koymuş belliki konuşmaktan falan da anlayacak biri de değil.en iyisi hiçsesini çıkarma git.inatlaştıkça ters tepiyor belliki.hiçbir işe yaramıyor.istiyormuş gibi göster kendiniiyi gidelim bende bunaldım burdan falan de.kayınvaldene de saygılı davran sorun çıkarmamaya çalış o çıkarırsa da belki eşin senin haklılığını görür.1-2 haftayı da böyle geçir bakalım.nasıl olsa tartışsan da kavga etsen de eşin düzelmiyor.
Heee aynen öyle kizlar yaa yapacak birsey yok bugun mihriban arkadasimin tavsiyesiyle esimle guzelce konusmaya calistim....esime dedimki ben gitmek istemiyorum..orada annen bize tat vermez dedim aramizi acarsa canim dedim :1:asagida disarda konusalim dedim tuluh arkadas demisti bunu evde birbirimizi yemeden sakince konustuk...neyse mc danildsa gittik...reklam olmasin...sonra ben böyle deyince esimin tepesi atti her zamanki gibi:27::27::27::27:dedi öyle olmaz...siz kalin biletinizide iptal edecegim dedi...oglum basladi ben gidecegim,,,annemi aradim annecigim damadin bileti iptal ettiriyor son kararimi ne deyim dedim..gelinimizlede konustum...Allah razi olsun benimle cok guzel ilgilendi.....abla dedi orada ne yapacaksin tek dedi...neyse arkadaslar annemgilde kalacagim oradann size haber yazarim ins...banada iyi gelir valla bende bunaldim yeter yaaa...amaaaaaaaaaan annem torunlari özledim yavrum gelin dedi daha diyecek söz yok...:71::71::71::71::71::71:gelinimizde ayni....:71:

Back
X