arkadaslar artik beni konularimdan taniyorsunuz...kaynanam dul buyuttum cocuklarimi deyip demedik laf birakmaz...
evde yeni eltim vardi gecen sene dugun yaptik...onu evden kacirtmis..benim akilli kocamda daha turkiye diyor...bn gitmem cocuklarimla burdayiz dedim...iyi ettim mi sizcede,...her izinde bana illa birsey yasatir
herkes diyordu zekiyimle anlasamayan bu gelinle hic anlasamaz diye...ben biraz daha kulturumuze gore yetismis biriyim...eltim biraz hoppa zippa...bunu daha bugun ögrendim..birde sirlarida gizli...kaynanam izin diye tutturdu...ogluna ev aldirip yan gelip yatacak...evi barkida oldugu halde...
pes diyorum yani...izinden maksati yemek icmek keyif yapip zekiyimi hasta etmek...evdeki akilli birakmis gitmis...neyse benim durumum farkili...esimle konustum biz gitmiyoruz dedim...anasini arayip anne geliyoz dedi...bana baski yapiyor bilet aldim diye inanin arkadaslar iki aydir etmediklerini birakmadilar...sira bende...öteki eltimin kocasi cok sahipleniyor...kimse birsey diyemez...dediklerindede kaynim lafi yapistirir bizimki öylee bakar...zekiyime kim ne derse desin anasi bambaska...buda bana haksizlik...o zaman alsin beyefendimiz gitsin...simdi kaynanamin muradi bizide rezil etmek...kocam kafayi calistirmiyor...istiyorki zekiyim hot dedigimde otursun hot dedigimdse kalksin...gorurler gunlerini bunlarin hepsini ruyamda gormustum...