• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözum korktu...

neyse ki tatlıya bağlamışsınız konuyu sevindim canım
tatil değişiklik her zaman için iyidir olumsuz düşünme tadını çıkarmaya bak tatilin:34:

neyse ki tatlıya bağlamışsınız konuyu sevindim canım
tatil değişiklik her zaman için iyidir olumsuz düşünme tadını çıkarmaya bak tatilin:34:
Yok canim yaa yine kavga ettik...siz ne halt yiyorsaniz yeyin biletinizi iptal ettiririm paramida alirim demesi zoruma gitti...biz senin aileniz neden guzelce konusmuyorsun dedim...bu dik kafayla gidersen inan cok kotu olur dedim...tek tarafli hicbirsey olmaz dedim...ya duzelirsin ya ayriliriz dedim...bunun uzerine ne olduki gamsiz tavirlar...bagirip sinirlenme sanarsinizki esim gercekten sinir hastasi inanin bu sekil degildi esim felaket bir hal aldi...hicbirseyde alttan almiyor...ama hicbirseyde ablam kardesim abim gelme kaynanan felaket diyorlar annem haric...evdekini kacrtti kotu olur diyorlarmis...esimde inanin tuhaf haller var inanin cok tuhaf....aklima bir suru sey geliyor annesi birseymi yaptirtti...ayrilalim bitsin diyor hic canim ne oldu yok bu nsekil ben ne yapayim arkadaslar...

esimin dengesizlikleri bitmiyor..bugun dinlemye calistim..felaket problemleri var tedaviyide kabul etmiyor önerilerimide begenmiyor..acayip problemleri var korkuyorum bu adamdan ben sinirle bana birsey yapar diye cunku konusma sansim yok...benide kendine cevirdi...inanin panik atak oldum...bir cozum ariyorum ama tek tarafli olmuyor....esim su an icerde basini tutmus agliyor gibi inanin esim cok dengesiz...ne yapabilirim arkadaslar bunu belli etmemeye calisiyor inanin felaket patlayacak bastirmaktan inanin bu adamdan korkuyorum...

hayir beni anlamiyor okey ama benimde destege ihtiyacim var...yazik degilmi...esim kendine ait sirket acti herkese susuyor bizden cikariyor stresini bu dogrumu sizce...yanlis yonlendiriyor bunu cözmesi gerekirken yanlis sekilde fevri kararlar aliyor...

yani patlayacak bomba gibi benide sasirrti ama inanin 10 yillik evliligimde bu kadar birsey yasamamistim keske tedavi olsa...

Çok üzüldüm bende. NAcizane düşüncem, gitsen yanına bi elini tutsan sakin bi şekilde tekrar konuşsanız eğer sen istersen giserim ama böle böle ben evliliğimiz için korkuyorum falan desen. Oda üzülüyor bak belli. Sakin olup birbirinize biraz dokunarak sakinleştirip serinkanlılıkla sakin sakin konuşun nolur...

Çok üzüldüm bende. NAcizane düşüncem, gitsen yanına bi elini tutsan sakin bi şekilde tekrar konuşsanız eğer sen istersen giserim ama böle böle ben evliliğimiz için korkuyorum falan desen. Oda üzülüyor bak belli. Sakin olup birbirinize biraz dokunarak sakinleştirip serinkanlılıkla sakin sakin konuşun nolur...
ee arkadasim sonuc yok bildigini okuyor canim yaa....tek care var esim duzelecek...alttan alacak...yok o benden beter...ama benimde destege ihtiyacim var....

diğer konularını da hep okudum biliyorum seni tanımış kadar oldum canım:9:
diğer sorunun cevabına gelince bence eşin değişecek bir yapıda olsaydı şimdiye kadar değişim gösterirdi 10 yılda hiç yol katetmdiyse bundan sonra yapılabilecek pek birşey yok gibi geliyor bana:44:
yinede inatlaşmadan tatlılıkla güzellikle konuşup fikirlerini önemsemesini sağla şansını dene
tek bildiğim birini iyilik yola getiremezsen kavgayla zıtlaşarak hiç getiremezsin:50:
inşallah başarılı olursun canım
canim yaa evliligimin ilk yillari bu sekildi...baktim ben alttan aldikca ezmeye calisti...polise gittim hapis verdiler geri affettim pisman oldu özurdiledi...bir sans daha ver dedi...bir sans daha verdim cok degismisti...her zaman beni dinler yeri gelir moral verirdi....simdi yine o yilllara dondu...inanin aynisi oldu...simdide beyefendimiz parayi buldu....patron oldu...bende iki cocukla birsey yapamam diye dusunuyor hoooop tekrar basa...yine bir ders istiyor bu dersi nasil yapabilirim....

yok canim anlamiyor...bakislari bile sinir kupu gozume gozukmesin yeter...adam bana hic mi hic acimiyor ne deyim Allah merhamet etmeyene merhamet etmezmis...kendisi bilir konusuyorum canim diyorum alttan aliyorum..artik ablam ve kardesim dis bilemem gerektigini söyluyorlar banada öyle geldi...ondanda anlamiyor...biraz kaygilanip canim burada ne yapacaksiniz ne istiyorsan onu yapalim demesi gerekir normalde cunku 1 ay önce sinir krizi yasatti bana....bana anlayisli olmasi gerekirken ustume geliyor....bir derse ihtiyaci var adam olursa olur olmazsa kendi bilir...canimi sokakta bulmadim....bizi hic takmiyor...dusunmuyor...baska kadinmi var diy<orum...gulerek hayir diyor...peki neden guluyorsun diyorum...konusmasi mimikleri cok zit anormallestiki hic sormayin....tabi bana karsi...cift karakter bu olsa gerek....

O zaman hakkınızda hayırlısı olsun. Bide onu dene bakalım ne olacak.
Ama en önemlisi üzme kendini hiç nasıl olsa her şey olacağına varıyor dua et ve sabret. İnşallah dzelir hatasını anlayabilir....

Rabbime dua ediyorum zaten...ailesinden cocuklarindan olacak...annesigile bizi degisiyor....yapacak birsey kalmadi...basimin caresinede bakamiyorum...iki kucuk cocuk...esime es demeye sahit lazim...

Mesajını aldım canım fkt cwp veremiyorum özelden dualarımız seninle inşaallah her şey yoluna girer sen sabret Allahın izniyle bütün zorluklar aşılır...

sanki beni gaza getirp birseyler yapma derdinde...planlari var arkadaslar bunu seziyorum...parayi bulduya inanin bakin ayriligi da hemen kabul etti....adamda hic dert yok tamam ayrilalim diyor...hicbirseyin tasasi yok...birde su var arkadaslar...aileme guizlce anlatmazsam kendini aklamak ici cok yalan iftiralar yapacak bunu yapmisti....yarin guzelce cozum yollari arayacagim...esim ilk evlilik yillarinda bana dayak atmisti...evden kovmustu...annemleri arayip kiziniz birakip gitti demis...hicbirsey yapmadim demis...sonrasindada olaylar olmustu....neyse simdi yine iftira atacak bana bunu seziyorum basimda buyuk bir imtihan var ...bunu anladim...cocuklarin olmasi sorumlulugu artiriyor...cocuklar olmasaydi iyiki olmuslar onlari seviyorum rahatlikla polise sikayet ederdim...

bu kadar havaliydi birde kucuk oglum daha bebekti beni dovup evden kovmustu...bir polise bakti butun havasi indi...afedersiniz kopek gibi dolanip özurdilemisti...en ufak ses cikartmamda elini kaldiriyordu....hadi yap affetmem diyordum...bu sefer...polis olayindan sonra babamin beni sahiplenmesin den sonra duzeldiydi...babamda bizim evde buna tekme vurunca dayak yemenin ne oldugunu anlamisti...ama babamin bunu evden kovmasina hakli bir gerekcesi vardi...beni yurtdisina getirip sahipsiz birakmisti....iki yil dolanmislardi beni almak icin....neyse babama bir iki lafi olunca babam kaldiramamisti...neyse bunlar hep izinde annesi ve esim sayesinde oluyordu....sonra duzeldi esim...inanin simdi yine ayni oldu...simdi sinsiligi daha fazla parayi buldu dini imani para...plani su olabilir beni birakmak...yada benden bosanmak bunu iskence seklinde yapiyor acik ve net degil...

Boşanmak Allahın en sevmediği helalmiş. Bazı durumlarda boşanmak hem kendin için hemde çocuklar için bir kurtuluş olur diye düşünüyorum. Kendimi senin yerine koyamam çünkü evli değilim ama çocuklarının yerine koyabiliyorum ve inan onlar için çok üzülüyorum...
Benim ailemde de bazı problemler vardı ve ben hep bir tedirginlikle büyüdüm ve şuanda psikolojik olarak iyi değilim. Çocukların gergin bir ortamda büyümesindense babadan ayrı ama huzurlu bir evde büyümesini tercih ederim...:43:

Bence artık senin resti çekme zamanın gelmiş boşanalım de ve bekle gör. Ya işin ciddiyetini anlayınca üzülüp pişman olacak yada zaten mutlu değilse sizinle boşanacak. Hakkınızda hayırlısı olsun...

canim yaa evliligimin ilk yillari bu sekildi...baktim ben alttan aldikca ezmeye calisti...polise gittim hapis verdiler geri affettim pisman oldu özurdiledi...bir sans daha ver dedi...bir sans daha verdim cok degismisti...her zaman beni dinler yeri gelir moral verirdi....simdi yine o yilllara dondu...inanin aynisi oldu...simdide beyefendimiz parayi buldu....patron oldu...bende iki cocukla birsey yapamam diye dusunuyor hoooop tekrar basa...yine bir ders istiyor bu dersi nasil yapabilirim....

adamı para mı bozdu diyorsun yani:26:eşini tanıyan sensin ona ne olduğunu sen daha iyi bilirsin
sen yinede kendini yıpratmamaya çalış zor biliyorum ama sağlık herşeyden önemli bunu unutma
inşallah eşinle aranı düzeltebilirsin :31:

Back
X