Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim yaa yine kavga ettik...siz ne halt yiyorsaniz yeyin biletinizi iptal ettiririm paramida alirim demesi zoruma gitti...biz senin aileniz neden guzelce konusmuyorsun dedim...bu dik kafayla gidersen inan cok kotu olur dedim...tek tarafli hicbirsey olmaz dedim...ya duzelirsin ya ayriliriz dedim...bunun uzerine ne olduki gamsiz tavirlar...bagirip sinirlenme sanarsinizki esim gercekten sinir hastasi inanin bu sekil degildi esim felaket bir hal aldi...hicbirseyde alttan almiyor...ama hicbirseyde ablam kardesim abim gelme kaynanan felaket diyorlar annem haric...evdekini kacrtti kotu olur diyorlarmis...esimde inanin tuhaf haller var inanin cok tuhaf....aklima bir suru sey geliyor annesi birseymi yaptirtti...ayrilalim bitsin diyor hic canim ne oldu yok bu nsekil ben ne yapayim arkadaslar...neyse ki tatlıya bağlamışsınız konuyu sevindim canım
tatil değişiklik her zaman için iyidir olumsuz düşünme tadını çıkarmaya bak tatilin![]()
ee arkadasim sonuc yok bildigini okuyor canim yaa....tek care var esim duzelecek...alttan alacak...yok o benden beter...ama benimde destege ihtiyacim var....Çok üzüldüm bende. NAcizane düşüncem, gitsen yanına bi elini tutsan sakin bi şekilde tekrar konuşsanız eğer sen istersen giserim ama böle böle ben evliliğimiz için korkuyorum falan desen. Oda üzülüyor bak belli. Sakin olup birbirinize biraz dokunarak sakinleştirip serinkanlılıkla sakin sakin konuşun nolur...
canim yaa evliligimin ilk yillari bu sekildi...baktim ben alttan aldikca ezmeye calisti...polise gittim hapis verdiler geri affettim pisman oldu özurdiledi...bir sans daha ver dedi...bir sans daha verdim cok degismisti...her zaman beni dinler yeri gelir moral verirdi....simdi yine o yilllara dondu...inanin aynisi oldu...simdide beyefendimiz parayi buldu....patron oldu...bende iki cocukla birsey yapamam diye dusunuyor hoooop tekrar basa...yine bir ders istiyor bu dersi nasil yapabilirim....diğer konularını da hep okudum biliyorum seni tanımış kadar oldum canım
diğer sorunun cevabına gelince bence eşin değişecek bir yapıda olsaydı şimdiye kadar değişim gösterirdi 10 yılda hiç yol katetmdiyse bundan sonra yapılabilecek pek birşey yok gibi geliyor bana:44:
yinede inatlaşmadan tatlılıkla güzellikle konuşup fikirlerini önemsemesini sağla şansını dene
tek bildiğim birini iyilik yola getiremezsen kavgayla zıtlaşarak hiç getiremezsin
inşallah başarılı olursun canım
yok canim anlamiyor...bakislari bile sinir kupu gozume gozukmesin yeter...adam bana hic mi hic acimiyor ne deyim Allah merhamet etmeyene merhamet etmezmis...kendisi bilir konusuyorum canim diyorum alttan aliyorum..artik ablam ve kardesim dis bilemem gerektigini söyluyorlar banada öyle geldi...ondanda anlamiyor...biraz kaygilanip canim burada ne yapacaksiniz ne istiyorsan onu yapalim demesi gerekir normalde cunku 1 ay önce sinir krizi yasatti bana....bana anlayisli olmasi gerekirken ustume geliyor....bir derse ihtiyaci var adam olursa olur olmazsa kendi bilir...canimi sokakta bulmadim....bizi hic takmiyor...dusunmuyor...baska kadinmi var diy<orum...gulerek hayir diyor...peki neden guluyorsun diyorum...konusmasi mimikleri cok zit anormallestiki hic sormayin....tabi bana karsi...cift karakter bu olsa gerek....Çok üzüldüm bende. NAcizane düşüncem, gitsen yanına bi elini tutsan sakin bi şekilde tekrar konuşsanız eğer sen istersen giserim ama böle böle ben evliliğimiz için korkuyorum falan desen. Oda üzülüyor bak belli. Sakin olup birbirinize biraz dokunarak sakinleştirip serinkanlılıkla sakin sakin konuşun nolur...
canim yaa evliligimin ilk yillari bu sekildi...baktim ben alttan aldikca ezmeye calisti...polise gittim hapis verdiler geri affettim pisman oldu özurdiledi...bir sans daha ver dedi...bir sans daha verdim cok degismisti...her zaman beni dinler yeri gelir moral verirdi....simdi yine o yilllara dondu...inanin aynisi oldu...simdide beyefendimiz parayi buldu....patron oldu...bende iki cocukla birsey yapamam diye dusunuyor hoooop tekrar basa...yine bir ders istiyor bu dersi nasil yapabilirim....