Doğuma Hazırlık Gözümde Sarı halka var, göremiyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ziyagillerdenn

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
160
153
303
İstanbul
Merhaba kızlar,

Gözümde baktığım noktada yuvarlak sarı bir halka var, insanların veya bir nesneye baktığımda baktığım nokta karanlık. İlk hamileliğimde de aynısı olmuştu. Göz Filmi çektirmiştim, Strese bağlı tatile çık denmişti. ama bunda da olunca iyice stres oldum. normal gelmedi bana. yarın doktora gideceğim. başına böyle bir şey gelen var mı

Kadın doğum uzmanına ile görüştünüz mü?. Korkutmak istemem göz konusu ciddidir. Sadece hamileliktemi oluyor? Belki de altta yatan bir hastalık hormonal dengeler vesair ile kendini belli ediyor olabilir mi?. Kadın doğuma duruma aktarın. Şikayetleriniz devam ediyor göz doktoru teşhis koyamadıysa nörolojiye de danışın. Ya da kadın doğum doktorunun yönlendirmesine göre hareket edin. Sürekli mi zaman zaman atak şeklinde mi ?. Bunları ayırt edip doktorla görüşün lütfen. Tansiyon idrar gibi testler normal mi. Şişkinlik var mı. Sadece strese dayalı görme kaybı oluşması biraz mantıklı değil. Otimum hastalıklar veya altta yatan bir rahatsızlık tetikleniyorda olabilir. Sinirsel bir baskı nedeniyle olabilir. Hormonal duymadım ama oladabilir. Psikolojik emin değilim. Dediğiniz gibi baktığınız nesne karanlık görme mutlaka danışın. İlk gebelikte de yaşamışsınız. Başka belirtileri var ise atlamadan iletin.

dün doktorumla görüştüm. hormon testiinden sonra duruma bakalım hamilelikle ilgili belli ki dedi çünkü sadece hamilelikte çıkıyor. önceki hamileliğimde göz filmi çekilmiştim doğumdan sonra geçmişti kendi kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…