Gozumu Kararttim, Msj atacagim kizlar !

Rainbyte

kafamda bitmesi lazim!!
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013
1.203
75
83
Selam kizlar :16:
Kisaca durumu ozetlemek istiyorum, staj yaptigim yerde kendisinden hoslandigim bir calisan var, 25 yasinda ve hic sevgilisi olmamis. :26:
1.5 aydir cok yogun duygular besliyorum ve artik icimde tutmak istemiyorum.
Aramin iyi oldugu benden yasca buyuk bir abi var, ona sordurdum biriler var mi gibisinden ?
O da su an bir iliski istemedigini, buna ayiracak vaktinin olmadigini , islerinin yogun oldugunu soylemis - projeyle ugrasiyor, bayagi mesaiye de kaliyor- abi " istersen sen kendin konus belki sana farkli bir sekilde davranir" dedi ama yapamam dedim, zira yuzune soylemem de. Bana karsi ilgisi oldugunu zannetmiyorum ama bir adim atsam sanki olacakmis gibi hissediyorum, icimde olumlu bi his var ki normalde karamsarimdir. Boyle durup durup onun yazmasini bekleyemeyecegim cunku yarin da stajim bitiyor bir daha gorusemeyecegiz. Oyle muhabbetimin oldugu biri de degil, karakteri cok duzgun ve kendini isine adamis bir iskolik.

Ama seviyorum, gercekten hoslantiyi asti durum. Icimdeki deli kiz yarin cek bir koseye , itiraf et diyor ama sonra kendimi o halde dusunemedigimden vazgeciyorum. ve reddedilirsem yuzum aninda duser ve cok uzulebilirim. Sosyal paylasim sitesinde ekli, yalniz pek oyle giren aktif biri degil. Ordan yarin msj atsam mi acaba diyorum nasilsa stajim bitiyor. Stajda pek vakit olmadi tanimaya bir kahve icelim mi ? :P " gibisinden. Direkt itiraf da edemem sanki, offf !!!!!!!!

Yardimlarinizi bekliyorum canlar, bir yol gosterin :16:

Son düzenleme:
kafaya koyduysanız zaten yaparsınız ama bir erkek ilgisini belli etmiyorsa o sevmiyordur bence,çok ümitlenmeyin,olmazsa çok üzülmem diyorsanız itiraf edin...

Kafaya taktim bir sey yapmadan rahatlayamayagimi biliyorum. Ortam gercekten cok resmi bir kurum. Ki kendisinin hic sevgilisinin olmamasi bana olan yaklasimi konusunda beni dusundurtuyor ama benim icimde kalmamasi onun tepkisinden daha onemli.
Sadece ne yapmam gerektigini bilmiyorum.
:31:

Dene olursa senindir olmazsa hiç senin olmamıştır :27: espri yapim dedim :9:
kaybedeceğin bir şey yok ama kazanabilirsin hem bir daha nerede göreceksin içinde kalmamış olur

Dene olursa senindir olmazsa hiç senin olmamıştır :27: espri yapim dedim :9:
kaybedeceğin bir şey yok ama kazanabilirsin hem bir daha nerede göreceksin içinde kalmamış olur

deneyeyim deneyeyim de nasil bir yol deneyeyim? Direkt hoslaniyorum desem, iliski istemedigini biliyorum,
ama oyle bodoslama dalinca zaten niyetim belli olacak. "EE naber" gibisinden komik bir mesaj atmak istemiyorum.
Onun hoslanacagini ve pek onemseyecegini de zannetmiyorum. Kahve icmeye falan davet etsem "niye ki ne alaka" falan gibi cevap verirse mesela direkt biter benim icin boylece gozumde buyutmemis olurum :27:
Abi zaten bi ara benim adimi da soylemis bak rainbyte var gel ayarlayalim sen hep bekar mi kalican gibisinden konusmus.
O da " iliskiye hala hazir olmadigini " - yas 25- soylemis. belki belami ariyorum ama duygularimi bastirmak istemiyorum :50:

bence doğrudan itiraf etme. napıyorsun. kahve sever misin falan de. çok güzel kahve yapan bir yer biliyorum falan de. o şekilde davet et.:23:

bence doğrudan itiraf etme. napıyorsun. kahve sever misin falan de. çok güzel kahve yapan bir yer biliyorum falan de. o şekilde davet et.:23:
ya sanirim en mantikli olani da o. ama direkt gel kahve icelim mi diyeyim. Seni tanimak istiyorum falan mi desem?
"Niye benle kahve icmek istiyon ki " gibi bir secenek de hep aklimin kosesinde.

Tecrube sahibi kimse yok mu kizlar bea ?
:17:

içinde tutmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum :) kelin ilacı olsa başına sürermiş içinden geldiği gibi davranmak ii oluyo bazen :52:

içinde tutmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum :) kelin ilacı olsa başına sürermiş içinden geldiği gibi davranmak ii oluyo bazen :52:

Off gercekten cok zor:17:
Boylesi ilk defa basima geliyor cok heyecanliyim. 1.5 yil oldu ilk iliskim biteli, ilk kez kalbimin yerinde oldugunu hissediyorum:17:
Sendeki durum nasil peki? tanisiyor musunuz oyle uzaktaaan uzaakktaaan hic konusmaadaan mi seviyosun :))

deneyeyim deneyeyim de nasil bir yol deneyeyim? Direkt hoslaniyorum desem, iliski istemedigini biliyorum,
ama oyle bodoslama dalinca zaten niyetim belli olacak. "EE naber" gibisinden komik bir mesaj atmak istemiyorum.
Onun hoslanacagini ve pek onemseyecegini de zannetmiyorum. Kahve icmeye falan davet etsem "niye ki ne alaka" falan gibi cevap verirse mesela direkt biter benim icin boylece gozumde buyutmemis olurum :27:
Abi zaten bi ara benim adimi da soylemis bak rainbyte var gel ayarlayalim sen hep bekar mi kalican gibisinden konusmus.
O da " iliskiye hala hazir olmadigini " - yas 25- soylemis. belki belami ariyorum ama duygularimi bastirmak istemiyorum :50:

ben üniversitedeyken bir asistandan hoşlanıyordum. facebookta ara sıra paylaşım yapardı okulda o paylaşımlar üzerinden soru sorardım muhabbet açardım. Bir gün yine fbda bir şey paylaşmıştı bende yazmıştım ona o konu üzerinden öyle öyle sohbet ilerlemişti onunda ilgisini hissettiğim an ben söyledim çok sürmedi ayrıldık ama sebep ben değildim. Sen de buna benzer bir şeyle yaklaş ya da iş yerinden bir şey sor. Hiç olmadı yarın fırsat kolla canın sıkkın gibi ne oldu filan de demem o ki muhabbet açmaya çalış ilgini az çok belli et ama hemen açılma :34: hem her zaman ilgiyi ilk gösteren erkekler olmak zorunda değil hatta ilk teklifin bayandan geldiği ve örnek gösterilecek çiftler biliyorum :16:

biz çooooook uzun zamandır tanışıyoruz 10 yıldan fazla diyim :) bol bol da konuşuyoruz ama neyiz bilmiyorum ya o ima ediyo ben anlamıyorum ya da bişiy yok onda :D

ya sanirim en mantikli olani da o. ama direkt gel kahve icelim mi diyeyim. Seni tanimak istiyorum falan mi desem?
"Niye benle kahve icmek istiyon ki " gibi bir secenek de hep aklimin kosesinde.

Tecrube sahibi kimse yok mu kizlar bea ?
:17:

bence seni tanımak istiyorum da deme. kahve içelim mi gibi birşey sor laf arasında. daha tecrübeliler vardır. onları bekle bakalım.

araya soktuğunuz kişi acaba sizin olduğunu söylemişmi buna rağmenmi istemıyorum demiş buda öenmli

araya soktuğunuz kişi acaba sizin olduğunu söylemişmi buna rağmenmi istemıyorum demiş buda öenmli

beni soylemıs evet , o da "iyi birine benziyo ama dedigim gibi kimsyi kirmak uzmek istemiyorum su an" demis.
Babasini kaybetmis gecen sene. O gunden sonra icine kapanmis.

ben üniversitedeyken bir asistandan hoşlanıyordum. facebookta ara sıra paylaşım yapardı okulda o paylaşımlar üzerinden soru sorardım muhabbet açardım. Bir gün yine fbda bir şey paylaşmıştı bende yazmıştım ona o konu üzerinden öyle öyle sohbet ilerlemişti onunda ilgisini hissettiğim an ben söyledim çok sürmedi ayrıldık ama sebep ben değildim. Sen de buna benzer bir şeyle yaklaş ya da iş yerinden bir şey sor. Hiç olmadı yarın fırsat kolla canın sıkkın gibi ne oldu filan de demem o ki muhabbet açmaya çalış ilgini az çok belli et ama hemen açılma :34: hem her zaman ilgiyi ilk gösteren erkekler olmak zorunda değil hatta ilk teklifin bayandan geldiği ve örnek gösterilecek çiftler biliyorum :16:

Canim basi onunde gidip geliyor. ofiste cok oturmuyor. genellikle toplantisi oluyor ve cok onemli bir urunun projesiyle alakadar. ki staj yarin bitiyor iste. ortam olmadi, cok kolladim firsat, cok dua ettim, bakmaya da calistim ama oyle kendi bir dunyasi var sanki :27:

Canim basi onunde gidip geliyor. ofiste cok oturmuyor. genellikle toplantisi oluyor ve cok onemli bir urunun projesiyle alakadar. ki staj yarin bitiyor iste. ortam olmadi, cok kolladim firsat, cok dua ettim, bakmaya da calistim ama oyle kendi bir dunyasi var sanki :27:

hmmm zor bir tipe benziyor ilgisini çekmen için çaba sarfedeceğe benziyorsun :6:

Back
X