- 17 Ağustos 2013
- 1.203
- 75
- 83
yok kuzum ben yardımcı olmaya çalışıyorum böyle mutlu oluyorum kafam dağılıyor hem. bak kesinlikle çevre yapmak istiyorsan da bu geçerli illa samimi olduğun insanlara akıl danışacaksın diye bir şey yok kır zincirlerini. ben yoldan gecen adama bile sorabilirim netice de fikir fikirdir. yeter ki pısırık davranma.. git otur karşısına bu soruma sizden başka kimsenin cevap verebileceğine inanmıyorum de basit bile olsa o dalga zaten geçmez izah eder sana sonra ben yanılmışım ayağına yat... sakın ama sakın adama gidip te kahve içelim deme denmez yoksa adam seni mahveder oynamaktan beter eder yeter ki bunların eline geçmesin koz.. yani ben olsam öyle yapardım
odasını paylastıgı arkadasa gelince daha iyi sohbet ortamı cıkıyor onu da dahil ederdim sohbete sorularımla mecbur bırakırdım konusmasına boylece odada kalacağım süre uzar ve sohbet kadın erkek arası olmaz arkadaş ortamına döner ve daha da hafiflik olur.. yaparsın merak etme ben hangi pısırıkları gördüm ilanı ask ederken (sonu hüsran adamlar oynadı kaçtı cunku bizim salaklar aşığız diye atladılar kucaklarına adamların) benden demesi önce bi ortak yönler çıksın emin ol o koşucak bu kez.. anam bayram da geçti kutlasan dicem ama bahane arıyorum su an ama ne ne ne.. tek aklıma iş geliyor?? ah iyi tanısam seni onu ben bu işi yaparım
bu gune kadar 4 çift tanıştırıp evlendirdim bizzat sahitliğim vararkadaslıkları saymıyorum
face den bayram msji atmistim. o da gayet resmi cevap verdi.
arti benim stajim bitti. haftaya gidecegim dedigim sadece 1 gun, o da raporu imzalatmak amacli mudure.
sonra gormeyecegiz birbirimizi. ben ona o gun gidip sorsam bile sonrasi gelmeyecek muhabbetin. bir ertesi gun olmayacak yani.
eldeki veriler bunlar. ben de soru sormaktan cekinmeyen bir insanim. oyle pisirik bi insan da degilim gayet konuskanimdir.
o kisi haric iki abiyle gayet muhabbet ediyordum. bir tek o soguk ve yerinde oturmuyordu ordan oraya kosturuyordu.
msj da atma diyorsan bizim is yataaar mi ? !