Gozumu Kararttim, Msj atacagim kizlar !

yok kuzum ben yardımcı olmaya çalışıyorum böyle mutlu oluyorum kafam dağılıyor hem. bak kesinlikle çevre yapmak istiyorsan da bu geçerli illa samimi olduğun insanlara akıl danışacaksın diye bir şey yok kır zincirlerini. ben yoldan gecen adama bile sorabilirim netice de fikir fikirdir. yeter ki pısırık davranma.. git otur karşısına bu soruma sizden başka kimsenin cevap verebileceğine inanmıyorum de basit bile olsa o dalga zaten geçmez izah eder sana sonra ben yanılmışım ayağına yat... sakın ama sakın adama gidip te kahve içelim deme denmez yoksa adam seni mahveder oynamaktan beter eder yeter ki bunların eline geçmesin koz.. yani ben olsam öyle yapardım
odasını paylastıgı arkadasa gelince daha iyi sohbet ortamı cıkıyor onu da dahil ederdim sohbete sorularımla mecbur bırakırdım konusmasına boylece odada kalacağım süre uzar ve sohbet kadın erkek arası olmaz arkadaş ortamına döner ve daha da hafiflik olur.. yaparsın merak etme ben hangi pısırıkları gördüm ilanı ask ederken (sonu hüsran adamlar oynadı kaçtı cunku bizim salaklar aşığız diye atladılar kucaklarına adamların) benden demesi önce bi ortak yönler çıksın emin ol o koşucak bu kez.. anam bayram da geçti kutlasan dicem ama bahane arıyorum su an ama ne ne ne.. tek aklıma iş geliyor?? ah iyi tanısam seni onu ben bu işi yaparım
bu gune kadar 4 çift tanıştırıp evlendirdim bizzat sahitliğim var :D arkadaslıkları saymıyorum

face den bayram msji atmistim. o da gayet resmi cevap verdi.
arti benim stajim bitti. haftaya gidecegim dedigim sadece 1 gun, o da raporu imzalatmak amacli mudure.
sonra gormeyecegiz birbirimizi. ben ona o gun gidip sorsam bile sonrasi gelmeyecek muhabbetin. bir ertesi gun olmayacak yani.
eldeki veriler bunlar. ben de soru sormaktan cekinmeyen bir insanim. oyle pisirik bi insan da degilim gayet konuskanimdir.
o kisi haric iki abiyle gayet muhabbet ediyordum. bir tek o soguk ve yerinde oturmuyordu ordan oraya kosturuyordu.
msj da atma diyorsan bizim is yataaar mi ? !

(not: yengenc arkadasim, tum olumsuz yorumlari begenmissin genelde :1: sen ne dusunuyorsun bu konuda soylersen cok sevinirim :17:)

=)
çok dikkatli birisin ..
yazıma başlamadan önce Frida Kahlo'yu çok beğendiğimi ve profil resmine bayıldığımı söyleyeyim =))
Bence size karşı hiç ilgisi olmayan,üstelik kadınlara zaafı da olmayan biri için çabanız biraz boşa gidebilir.Yani bana da bazen facecen mesajlar geliyo,diğer kutusuna düşüyo.Ne kadar romantik şeyler yazıyo olursa olsun okumuyom bile doğrudürüst.Hemen engelliyorum.
Yani birine ilgim yoksa karşıdaki ne yaparsa yapsın bence nafile...Hani kadınlara düşkün-biraz şımarık bi adam olsa yine atlar,erkektir deriz ama sandığın kadar işkolik ve efendi biriyse duygu dolu mesajın ona pek işlemez...
Ama bir tesadüf yaratsan herşey çok daha güzel olabilir.Yani ne bileyim,iş çıkışı saatlerinde denk gelsen mesela.Gördüğüne şaşırsan,öyle havadan sudan falan konuşsanız...
yani ne bileyim..
Benim de bir tatil maceram olmuştu bundan 4 ay kadar önce...Tura katılan çocuklardan biriyle bi yakınlaşmamız oldu,bakışmalar,herr fırsatta birbirimizin yanında bitmeler,sohbet ortamı yaratmalar...Allahımm aklıma geldi de yeniden..adam buram buram testestoron kokuyodu,nasıl harika fizikli,nasıl delici bakışlı :17::17: benden de hoşlanmıştı...Ama anlatıp tekrar canımı sıkmaya değmeyecek bi olay yüzünden ben kendimi biraz geri çektim,sonra da zaten tur bitti...Ders programını takip edip o saatlerde fakültesinin ring aracı durağının önünde mi beklemedim ,profil resmindeki kafeyi mi mesken tutmadım belki gelir diye :)) tesadüf yaratmaya uğraştım anlayacağın ama olmadı...
Bende hayırlısı dedim bıraktım,bir ay geçmedi şimdiki sevdicekle bağımız başladı...
yani meğerse benim aşık olacağım varmış :))

bence içinden geleni yap,olmadıysa da çok üzülme...İş hayatında daha ne çıtırlar gelecek kimbilir karşına...akışına bırak

arti benim stajim bitti. haftaya gidecegim dedigim sadece 1 gun, o da raporu imzalatmak amacli mudure.
sonra gormeyecegiz birbirimizi. ben ona o gun gidip sorsam bile sonrasi gelmeyecek muhabbetin. bir ertesi gun olmayacak yani.
eldeki veriler bunlar. ben de soru sormaktan cekinmeyen bir insanim. oyle pisirik bi insan da degilim gayet konuskanimdir.
o kisi haric iki abiyle gayet muhabbet ediyordum. bir tek o soguk ve yerinde oturmuyordu ordan oraya kosturuyordu.

saçma!!! adamın telefonu var face i kayıtlı nasıl son bu?? benim dediğim 1 kereliğine bile sohbet et gidip te sohbetin sonunu aşka bağla değil sadece kapıyı açmak için ufak bir sohbet devamı gelecek olan minik bir diyalog.. zaten sonra görme adamı ,,,, face ten ya da cepten teşekkür mesajı atacaksın akıllım yardımları için sonra teşekkürü kabul edince önemli değil dediği an cürretkar bir tutumla teşvik adicez olayı ... ben demiyorum git odasına soru sor sonunda da adamı tavla amacım adım adım yaklaşmak korkutmadan ürkütmeden

yaww benim taktiklerim uzun vadede kaliteli işler sen kısa vadede uzun iş bekliyorsun olmaz ki o zaman çamur kurumadan bina yapamayız gerillalar gibi milim milim yürüyeceksin halı dokumak gibi ilmik ilmik

=)
çok dikkatli birisin ..
yazıma başlamadan önce Frida Kahlo'yu çok beğendiğimi ve profil resmine bayıldığımı söyleyeyim =))
Bence size karşı hiç ilgisi olmayan,üstelik kadınlara zaafı da olmayan biri için çabanız biraz boşa gidebilir.Yani bana da bazen facecen mesajlar geliyo,diğer kutusuna düşüyo.Ne kadar romantik şeyler yazıyo olursa olsun okumuyom bile doğrudürüst.Hemen engelliyorum.
Yani birine ilgim yoksa karşıdaki ne yaparsa yapsın bence nafile...Hani kadınlara düşkün-biraz şımarık bi adam olsa yine atlar,erkektir deriz ama sandığın kadar işkolik ve efendi biriyse duygu dolu mesajın ona pek işlemez...
Ama bir tesadüf yaratsan herşey çok daha güzel olabilir.Yani ne bileyim,iş çıkışı saatlerinde denk gelsen mesela.Gördüğüne şaşırsan,öyle havadan sudan falan konuşsanız...
yani ne bileyim..
Benim de bir tatil maceram olmuştu bundan 4 ay kadar önce...Tura katılan çocuklardan biriyle bi yakınlaşmamız oldu,bakışmalar,herr fırsatta birbirimizin yanında bitmeler,sohbet ortamı yaratmalar...Allahımm aklıma geldi de yeniden..adam buram buram testestoron kokuyodu,nasıl harika fizikli,nasıl delici bakışlı :17::17: benden de hoşlanmıştı...Ama anlatıp tekrar canımı sıkmaya değmeyecek bi olay yüzünden ben kendimi biraz geri çektim,sonra da zaten tur bitti...Ders programını takip edip o saatlerde fakültesinin ring aracı durağının önünde mi beklemedim ,profil resmindeki kafeyi mi mesken tutmadım belki gelir diye :)) tesadüf yaratmaya uğraştım anlayacağın ama olmadı...
Bende hayırlısı dedim bıraktım,bir ay geçmedi şimdiki sevdicekle bağımız başladı...
yani meğerse benim aşık olacağım varmış :))

bence içinden geleni yap,olmadıysa da çok üzülme...İş hayatında daha ne çıtırlar gelecek kimbilir karşına...akışına bırak
ahaha cok tesekkur ederim :))) arada sirada yorumlarina da denk geldigimden seni unutmak ne mumkun :P
ya isyeri oyle bir sey ki, kocamaan bir sirket baya unlu ve buyuk. ozel guvenliklerle korunuyor.
oturdugu semti ve eve donerken bindigi servisi kullanabilirim orada isim varmis gibi. binmek serbest cunku istedigimiz servise.
servis numarasini da yanimdaki abiye sormam lazim:)) yanina oturup yol boyu muhabbet mi kursam naapsam :51:
ama o gun mesaiye kalirsa biterim. ki benim onla ayni servisi kullanabilmem icin tek bi tanecik gunum var :30:
facebooktan ekliyiz, oyle muhabbetimiz de sifir degil, arada is gosterdi bize diger stajyerlerle. gunaydin demisligi ve halimi hatrimi sormuslugu da var yani.
eger ki reddederse tabi ki uzulurum ama animin, hatiramin oldugu bir insan degil. benim icin ne kadar unutulmaz olabilir ki :44:
size sevdicekle mutluluklar bu aradaa :nazar:

yaww benim taktiklerim uzun vadede kaliteli işler sen kısa vadede uzun iş bekliyorsun olmaz ki o zaman çamur kurumadan bina yapamayız gerillalar gibi milim milim yürüyeceksin halı dokumak gibi ilmik ilmik

canim komsum :)) adami sadece tek gun gorucez, eger is cikisi mesaiye kalmazsa onun servisine binip yanina oturmayi dusunuyorum
yengenc arkadasin cilginligindan sonra bunu yapmaya karar verim :)) eger mesaiye kalirsa da bisi olmaz ve ben hic bi zaman goremem.
yaa off iyice canim skildi bu duruma. adamin tel numarasi yok, sadece facebook adresi var ! :50:

ya sanirim en mantikli olani da o. ama direkt gel kahve icelim mi diyeyim. Seni tanimak istiyorum falan mi desem?
"Niye benle kahve icmek istiyon ki " gibi bir secenek de hep aklimin kosesinde.

Tecrube sahibi kimse yok mu kizlar bea ?
:17:

canım zamanında ben böyle bi itirafta bulunmuştum.. Ve malum kişinin bana olan ilgisi herkes tarafından bilinirdi.
Oyle kelimeler söyler etkilerdiki beni ama bi türlü bana açılmadı.
Bende çevremdeki insanların gazına geldim onu sahile çağırdım. Döktüm içimi ona..
Ve o bana ne dedi biliyomusun sen herşeyin en güzeline layıksın ama o kişi ben değilim.
Ben başkasından hoşlanıyorum.. Ve sürekli aynı mekanlara takılıyoduk rezillik ötesi bişey.
Ama sonrqa o da benim peşimden koştu kabul etmedim gurur yaptım..
Bence boşver.. normal denk geldiğinde arkadaşca falan konuş dikkatini çekmeye çalış.
O açılsın sana sen değil..BENCE tabiii karar SENİN canım

Aslında söylemen gerektiği düşüncesindeyim. Ama iş yoğunluğu yüzünden aşka vakti olmayacağını söylemiş diyorsun. Bu biraz

düşündürücü. Ama birşey diyeyim mi ya en iyisi içindeki sesi dinle. Söylemesende pişman olacaksın söylediğinde olumsuz yanıt

verirse de iş hayatında mutlululuklar de geç :) Söylemekle söylememek arasında sıkıntı içinde kalacağına birşeyler netleşir.

kısmetinde varsa zaten bir araya gelirsiniz. Böyle düşünmeli.

:kkk:

simdi haftaya gorecegim zaten. rapor icin isyerine ugramam lazim. o gunun aksamina da msj atmayi dusunuyorum.
"merhaba nasilsin" demeli miyim gunduz gordugum adama aksam :9: o kadar bekliyorum will done canim ya, degsin bari. :31:
icime sinsin​

o günün akşamına atma sende hemen:) aradan 2-3 gün geçsin öyle atarsın:) yada ver face şifteni ben atayım senin bişey yapacağın yok:)

:kkk:

o günün akşamına atma sende hemen:) aradan 2-3 gün geçsin öyle atarsın:) yada ver face şifteni ben atayım senin bişey yapacağın yok:)
Valla dun bıraz gaza gelsem de aslında taktıklerle falan ugrasacak bır halde degilim. zaten cok zor bir okul hayatım var.
dogru duzgun ders bile calısamadım bu mesele yuzunden. artık bır netlıge kavusması taraftarıyım. haftaya bır gun gıdıcem demıstım. o gunu persembe olarak sectım orda hala staj yapan arkadasımla da konustuk.- o bilmiyor durumumu-.
belki o gunun aksamina olmamali dedigin gibi cuma olabilir o da taaa haftaya cuma, bir an once netlik kazansin. hevesim gidiyor:31::31:

Aslında söylemen gerektiği düşüncesindeyim. Ama iş yoğunluğu yüzünden aşka vakti olmayacağını söylemiş diyorsun. Bu biraz

düşündürücü. Ama birşey diyeyim mi ya en iyisi içindeki sesi dinle. Söylemesende pişman olacaksın söylediğinde olumsuz yanıt

verirse de iş hayatında mutlululuklar de geç :) Söylemekle söylememek arasında sıkıntı içinde kalacağına birşeyler netleşir.

kısmetinde varsa zaten bir araya gelirsiniz. Böyle düşünmeli.
sag olasin canim. evet beni dusunduren bir diger sebep de onun hazir olmayan hali.ben hic icimde yasayabilen, tutabilen bir insan degilim ozellikle duygularimi disa vurmam gerekiyor.
yoluma daha huzurlu devam edebilmek icin netlige ihtiyacim var. sadece ne yazacagimi bilemiyorum.
her sey nasip kismet, simdi reddetse bile belki sonra bir araya geliriz, ama reddedilirsem de umrumda olmamasi icin unutmaya calisirim. benim hayatimda platonik aska yer yok. olmasin da.. bu arada reddedilirsem -ki buyuk olasilik- dedigim gibi is hayatinda basarilar diyecegim..

canım zamanında ben böyle bi itirafta bulunmuştum.. Ve malum kişinin bana olan ilgisi herkes tarafından bilinirdi.
Oyle kelimeler söyler etkilerdiki beni ama bi türlü bana açılmadı.
Bende çevremdeki insanların gazına geldim onu sahile çağırdım. Döktüm içimi ona..
Ve o bana ne dedi biliyomusun sen herşeyin en güzeline layıksın ama o kişi ben değilim.
Ben başkasından hoşlanıyorum.. Ve sürekli aynı mekanlara takılıyoduk rezillik ötesi bişey.
Ama sonrqa o da benim peşimden koştu kabul etmedim gurur yaptım..
Bence boşver.. normal denk geldiğinde arkadaşca falan konuş dikkatini çekmeye çalış.
O açılsın sana sen değil..BENCE tabiii karar SENİN canım
onun bana acilmasini beklemelik sartlarim olsa zaten beklerim gercekten, yoksa kendi kisiligime de benim soylemem ters geliyor,
ama ask karakter falan dinlemiyor. aklim fikrim enerjim bu konuya odaklandi. bir sekilde netlik kazanmasi gerekiyor,
dilerim hayirlisi olur. Oyle dengesiz bir insan degil zaten bana karsi ilgisini de hissetmedim. karakteri saglam biri. istemezse uzatmadan reddeder bence bunu cok net soyleyebilirim.

Reddedilmek sana birşey kaybettirmeyecek diye düşünüyorum çünkü daha önce senin bahsettiğin gibi paylaşımlarınız olmamış pek

anınız yok o yüzden bu olayı unutmak zor olmaz anladığım kadarı ile güçlü bir yapıya sahipsin üstesinden gelirsin sen.

Dediğin gibi platonik bir aşk mantıklı değil insanın hayatından çalar. Açılma konusuna gelince benim düşüncelerim şöyle. Yakın arkadaş

grubun varsa onlarla bir araya gelmek adına plan yapın bir cafeye gidilebilir mesela hoşlandığın kişiyi de davet et ( tek başına davet

etmektense sanki arkadaşlarla birlikte olmak daha mantıklı geldi bana ) gelirse ondan hoşlandığını belli edecek şekilde davran onunla

ilgilendiğini abartmadan iyi bir şekilde belli etmelisin. Anlar diye düşünüyorum sana ilgisi varsa o da sana aynı şekilde davranır zaten.

Sana ilgisi yoksa oralı olmaz. Hani direk ben seni seviyorum demekten daha akıllıca. Reddedilme endişesi taşımazsın gururunda incinmez.

Benim fikrim bu yönde umarım herşey gönlünce olur..

konuyu hortlatıyorum ama merak ettim ,arayıp buldum özellikle.

ne oldu bu olayın devamı,açıldın mı konu sahibi???

konu sahibi aktifmiş meğer.
sırf bildirim gitsin diye alıntılıyorum mesajını rainbyte,
ne oldu ya anlatsana:))

konu sahibi aktifmiş meğer.
sırf bildirim gitsin diye alıntılıyorum mesajını rainbyte,
ne oldu ya anlatsana:))

Konumu hortlatmasaydin iyiydi:27:
Sabırsız davrandim biraz cevap gelmeden faceden sildim:36:
Ve mutsuZ son:37:
Zannettigim gibi kolay olmuyor ama unutmak.
Icimde sevgimi ve hayranlığımi bayagi beslemisim.
Bir de tam hayallerimdeki gibi biriydi.
Nasip degilmis.

Konumu hortlatmasaydin iyiydi:27:
Sabırsız davrandim biraz cevap gelmeden faceden sildim:36:
Ve mutsuZ son:37:
Zannettigim gibi kolay olmuyor ama unutmak.
Icimde sevgimi ve hayranlığımi bayagi beslemisim.
Bir de tam hayallerimdeki gibi biriydi.
Nasip degilmis.

özür dilerim:26:

tatsız bir son beklemiyordum aslında ondan alenen sordum,kusuruma bakma ltfen:50:

özür dilerim:26:

tatsız bir son beklemiyordum aslında ondan alenen sordum,kusuruma bakma ltfen:50:
Estağfurullah ne demek canim.
Keske guzel haber verebilseydim de olmadi işte.
nasipten oteye geçilmiyor. Iyi geceler

Estağfurullah ne demek canim.
Keske guzel haber verebilseydim de olmadi işte.
nasipten oteye geçilmiyor. Iyi geceler

haklısın canım,
kısmet değilmiş demek ki
inşallah seni çok mutlu edecek insanlarla karşılaşırsın,iyi geceler

Back
X