• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözyaşi Cetesi

ffcamdankalp

Guru
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2006
424
12
296
İstanbul
Ben bu diziyi çok severek izliyordum, özlüyorum. Ocak ta başlayacak dediler. Takip ediyorum ama bir haber yok. Seyreden varmıy dı hanımlar içimizde... Deniz ile Cevahir 'in aşkı ne kadar da hoştu. Güzel bir kadın dayanışması vardı günümüz kadınlarının da sorunlarını hayattaki düş kırıklıklarını ve ayakta duruşlarını, birbirine olan desteklerini güzel bir şekilde işlenmişti dizide. Arkadaşlar başlarsa yada haberi olan varsa haber versin.
teşekkürler şimdiden..

camdankalp canımm evet bizim dizimizdi kadın dayanışmasını anlatan nadir seviyeli ve güzel dizilerden biriydi..ama bu ülkede nerde kan vahşet var reytıng canavarıda orda..malesef reyting alamadı ve bitti..ben bıda başlıycanı sanmıyorum ..çünki o dizidekil oyuncular şuan başka yerlerde oynuyolar..boşuna bekleme ablacım..bu arada kanal 1 de tekrarları yani eski bölümleri var...

ya bu dizi yayından kalkalı çok oldu ama yazmadan edemeyeceğim.. Çok beğeniyordum.. Özellikle Cevahir karakterini oynayan kişiyi yerimseniben ama dizi çok hoştıu:1rolleyes:

Back
X