Bebek Beslenmesi gözyaşı ne zaman oluşur?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

adgpss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
189
91
98
İstanbul
benim bebeğim 3 aylık. sol gözünden yaş akıyor ama sağ gözü ıslanmıyor. acaba normal bi durum mu ?

benim bebeğim 3 aylık. sol gözünden yaş akıyor ama sağ gözü ıslanmıyor. acaba normal bi durum mu ?

canım göz yaşı oluşumuyla değil öyle bişey olsa diğer gözden neden aksın? göz yaşı kanalı tıkalı olabilir.iç taraftan parmağınla hafifce masaj yap bide doktora götür damla verecek büyük ihtimal.açılmazsa 1 yaşına gelmeden küçük bir operasyon ile açıyor hastaneler.korma :)

teşekkür ederim. masaj yapmaya çalışıyorum da yanlış yerden yapıyomuşum gözünün kenarından kaşının ortasına doğru yapıyordum meğer gözünün kenarından aşağı doğru gözyaşı akar gibi yapmak lazımmış... bakalım.. hep bu küçük operasyonlardan başımız dertte zaten... su fıtığı varmış geçmezse küçük operasyon... göbek fıtığı var geçmezse küçük operasyon... :))

geçmiş olsun canım;allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…