Gözyaşlarımla ıslanan yastığımın hesabını kim verecek ?

PapatyamsiHatun

Dum spiro spero
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
2.114
1.832
133
Aslında daha doğrusu artık kimse hesap vermesede olur..
İnsan kaç kere vazgeçer ? Yada daha doğrusu insan ne kadar kırılınca vazgeçer ?
İşte bu kadar kırılınca vazgeçiyormuş..
O kırıklar içine içine batınca.. Eve sığamayınca mesela.. Ağlarken duyulmaması için kendini zorlamaktan vazgeçince, her şeyden vazgeçiyormuş.. Bende vazgeçtim...
Aslında kendimi kandırdığımı görünce vazgeçtim.. Beni yüzüstü bırakabildiğini görünce vazgeçtim. Aslında bana sıra gelene kadar, üst kat komşunun bile daha değerli olduğunu görünce vazgeçtim. Kırgınlıklarımı umursamayınca, bana korkunç karşılıklar verince bunca şeyin üzerine, vazgeçtim.. Vazgeçtim gitti işte !
Belki yarın anlayacaktır ondan tamamen vazgeçtiğimi.. Belkide 1 hafta sonra yada belkide hiç bir zaman..
Beni kaybetmiş olmanın hiç bir zaman önemi olmayacaktır belki onun için. Belki beni kaybettiğini hissetmeyecektir bile..
Ama beni kaybetti işte !
Ne nefesim. Ne sesim. Ne sevişim. Hepsi hatırlayabildiğince onunla artık..
Dahası bu gece sona erdi..
Biraz içimi dökmek istedim kızlar...

Teşekkür ederim..
Hayır evli değilim. Sadece ne bileyim işte. Çok güçlü duygularım vardı içimde büyüttüğüm. Anladım ki değmeyecek biri içinmiş. Bende vazgeçtim..

Vazgeciren seyler ne?
Aldatma ilgisizlik sevgi sayginin askin bitmesi yada baska bisey?
Daha acik olursan yardimci olabilirz

Sende gelegimi gordum. Senin kadar kirilmayana kadar vazgecemicem sanirim.. Ama boyle giderse gun gelicek artik yeter diyicem!. daha kac kez kirilmaliyim onuda bilmiyorum ya.. Iyiki acmissim icini buraya.. Allahin adaletine ve herseyin hayirlisini verdigine cok inaniyorum. Cok mutlu ol insallah.

Ben kendime ağladım.
Ama şimdi geçti gitti. :110:
Onu istediği gibi ilişkiler yaşamaya bıraktım. :KK51:

Bıraktım bile deme unut gitsin Allah aşkına o kim be paçozun teki için kendini harab etmeye değer mi ?
Kendine onu hatırlatıp kötülük yapma unutarak iyilik yap...

Çok güzel içini dökmüşsün. Emin ol doğru yoldasın. Bu gidişle, içindekiler dökemeyeceğin kadar çok artabilirdi. Daha kırılabilirdin. Başkası için kendi canını acıtmaya değmez. Ama acıtıyoruz işte, acıtıyoruz. Zararın neresinden dönsek kâr o yüzden. Arada hatırlarsın kalbini acıtır ama, kalbindeki yaranın gün geçtikçe onla olup da büyümesinden daha iyidir. Sevgiyi saygıyı, hakedene vermek gerek. Öbür türlü, yol su elektrik kırgınlık depresyon olarak geri dönüyor.

Back
X