- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
Aslında daha doğrusu artık kimse hesap vermesede olur..
İnsan kaç kere vazgeçer ? Yada daha doğrusu insan ne kadar kırılınca vazgeçer ?
İşte bu kadar kırılınca vazgeçiyormuş..
O kırıklar içine içine batınca.. Eve sığamayınca mesela.. Ağlarken duyulmaması için kendini zorlamaktan vazgeçince, her şeyden vazgeçiyormuş.. Bende vazgeçtim...
Aslında kendimi kandırdığımı görünce vazgeçtim.. Beni yüzüstü bırakabildiğini görünce vazgeçtim. Aslında bana sıra gelene kadar, üst kat komşunun bile daha değerli olduğunu görünce vazgeçtim. Kırgınlıklarımı umursamayınca, bana korkunç karşılıklar verince bunca şeyin üzerine, vazgeçtim.. Vazgeçtim gitti işte !
Belki yarın anlayacaktır ondan tamamen vazgeçtiğimi.. Belkide 1 hafta sonra yada belkide hiç bir zaman..
Beni kaybetmiş olmanın hiç bir zaman önemi olmayacaktır belki onun için. Belki beni kaybettiğini hissetmeyecektir bile..
Ama beni kaybetti işte !
Ne nefesim. Ne sesim. Ne sevişim. Hepsi hatırlayabildiğince onunla artık..
Dahası bu gece sona erdi..
Biraz içimi dökmek istedim kızlar...
İnsan kaç kere vazgeçer ? Yada daha doğrusu insan ne kadar kırılınca vazgeçer ?
İşte bu kadar kırılınca vazgeçiyormuş..
O kırıklar içine içine batınca.. Eve sığamayınca mesela.. Ağlarken duyulmaması için kendini zorlamaktan vazgeçince, her şeyden vazgeçiyormuş.. Bende vazgeçtim...
Aslında kendimi kandırdığımı görünce vazgeçtim.. Beni yüzüstü bırakabildiğini görünce vazgeçtim. Aslında bana sıra gelene kadar, üst kat komşunun bile daha değerli olduğunu görünce vazgeçtim. Kırgınlıklarımı umursamayınca, bana korkunç karşılıklar verince bunca şeyin üzerine, vazgeçtim.. Vazgeçtim gitti işte !
Belki yarın anlayacaktır ondan tamamen vazgeçtiğimi.. Belkide 1 hafta sonra yada belkide hiç bir zaman..
Beni kaybetmiş olmanın hiç bir zaman önemi olmayacaktır belki onun için. Belki beni kaybettiğini hissetmeyecektir bile..
Ama beni kaybetti işte !
Ne nefesim. Ne sesim. Ne sevişim. Hepsi hatırlayabildiğince onunla artık..
Dahası bu gece sona erdi..
Biraz içimi dökmek istedim kızlar...