- Konu Sahibi sevilenolmak
-
canım ben baby2go kullanıyorum çok rahat,tek elimle katlayabiliyorum,taşımasıda kolay..dışarı tek çıktığım zaman rahat taşıyabiliyorum...başka markalarda düşünebilirsin,fikir olsun diye söyledim,mağazada denersin zaten daha iyi olur
Ben de kimseden ccvp gelmiycek sanmıştım :) Çok teşekkür ederim .. Baby 2 go çok pratikti ve fiyatı da çok cazipti grçekten.. sürüşü nasıl? kaldırım çıkarken vs? offff çok zor bu işler
merhaba bu bahsettiğiniz markalardan olan bebek arabalarından her hangi birini aldınız mı?Graco fusio veya baby go proton?Forumda yeniyim bende bu iki marka da dahil olmak üzere bir kaç model arasında kararsız kaldım.
Bugün bebek arabası bakmak için ankaradaki meşhur çıkrıkçılar yokuşuna gittim.Orada graco fusio, hauck ve kraftın twist modelini görme imkanım oldu.Benim niyetim graco fusio ydu.Satıcı bana ısrarla kraft twist modelini tavsiye etti ve çoğunlukla o ürünün tanıtımını yaptı.Ve bende sadece izleyici olarak katıldım.Nasıl açtı nasıl kapattı pek deneme imkanım olmadı.Eşimle tekrar almak için gittiğimde hepsini deneme niyetindeyim.Sizce 0-6 ay arası bebekler için graco nun sırt yatma pozisyonu uygunmu?Yani tamamen dümdüz oluyor mu?Birde pusetin oturma alanı dar gibi mi bana mı öyle geldi?
Graco fusio nun tek pusetini alacağım.yani travel sistem olmayacak.Bu durumda oto koltuğu konunun dışında kalıyor.650 tl ye tek baston puset olarak var.Tek pusetle idare etmem gerekecek artık klasik bir portbebeye bebeği koyup, portbebeyide arabaya koyarak idare ederim.zaten önümüz kış.ilk 6 ay pek arabaya ihtiyaç olmayabilir.inglesina beni de aşar:)
Şimdi tabiki durumunuzu bilmem yanlış anlamayın sakın ama 650 tek baston puset almaktansa, 150 Tl daha verebiliyosanız 800 tl'ye trawel sistem alabilirsiniz. Acity avm var Ankara'da ordaki chicco özelcan bebe mağazasından 1000 Tl'lik travel sistemi pazarlıkla 800'e aldık biz.. Yani 650'den 150 Tl fazla vericeksiniz.
Ana kucağı evde çok işimize yarayacak. Düşünsene yemek yaparken ben koyucam içine bebeği tezgahın üstünde durup beni izliycek. orda oyalanacak. park yatağı odalar arası geçirmek zor çünkü.Onun dışında 9 ay oto koltuğu olarak da kullanabiliyosun zaten. Her anlamda kâr.
Park yatak sormuşsunuz bide. Ben çok beğendim ve çok geniş. Aldığım ürün şu..
Kraftbaby.com -
Geniş ve güzel...Tavsiyee ederim.
Benim durum bayağı karışık:)Bebeğim doğduktan 3 ay sonra eşim askere gidecek.Zaten şuan arabamız yok.eşim gelipte araba alana dek bebeğim 1 yaşına girmiş olur büyük ihtimalle.Yani oto koltuğu olarak kullanmam pek söz konusu değil malum hep otobüse dolmuşa talim.Sırf evde kullanmak için ise o otokoltuğu tarzı anakucakları pek kullanışlı değil gibi.ev tipi anakucağı daha mantıklı gibi hem 6. aydan sonra 2,3 ayda mama sandalyesi yerine kullanmam gerekebilir.Eşim gelene dek mama sandalyeside alamam annemin evi buna pek müsait değil.En azından ev tipi anakucağını dik pozisyonda yemek yedirme esnasında kullanırım gibi geliyor.Ben graco fusio modeline özelcan bebeden baktım şimdiye dek karşılaştığım en makul fiyat oraya ait.Park yatağı en kısa zamanda değerlendirmeyi düşünüyorum bahsettiğiniz markaya da bakacağım inşaallah...
Tüm bu bahsettiklerinize istinaden haklı buldum sizi :) Dediğiniz gibi bu durumda zaten kış ayı da gelicek. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama kışın nerde olursak olalım çok öleee dağ bayır dolaştıramayız çocukları dışarı çıkarmayız gibi geliyor.
İŞte herkesin durumu çok farklı. Sadece maddi manevi değil.. şartlar, hayatlarımız öle farklı ki bu yüzden bu puset mevzusu karışık :)) Allah herkesin gönlüne gre en doğruyu nasip etsın her konuda :)
Baby Max Carmine Bebek Arabası da Baby2Go Proton Bebek Arabası'nın aynı modeli sadece marka farkı var,ben ikisi arasında işlevsel olarak başka da fark göremedim doğrusu. Haşim İşcan geçitinden (istanbul) 225TL nakit olarak aldık, gezdim tozdum net.ten tüm modelleri araştırdım ordan gidip bakıp alması ve pazarlığı kaldı doğrusu çok da kolay oldu. Bizim için pratiklik,arabada az yer kaplaması vs. gibi etkenler ön plandaydı ve bu ürünü seçtik, bir göz atın derim.
Park beşiği ise net.ten aldık, önce gidip göbiş kocamanlaşmadan dolandım baktım ettim, benim için renk önemliydi en krem rengi olanı buldum aldım. Bahsettiğim ürünlerin resimlerini ekleyeceğim umarım bir fikir verir,sevgiler...
Eki Görüntüle 468539 babymax
Eki Görüntüle 468540 baby2go
Eki Görüntüle 468538 papetto
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?