• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları graco marka bebek arabası kullananlar var mı?

graco ultima kardeşimde var set oldugu icin bebek 12 kg kadar taşımada anneye bakıyor yani ürün cok güzel sürümu rahat tavsiye ederim her hangi bir olumsuzlugu yok kanımca

bende merak ediyorum bu graco marka arabalar nasıl kullanışlımı? hiç bir mağazada bulamadığım için inceleme fırsatım olmadı. benim beğendiğim model symbio modeli. kullanan varsa bilgilendirebilirmi?

moon.jpg

Son düzenleme:
graco symbio diyip durdum ben de,modeli çok hoşuma gitmişti kullanan ya da yorum yapan kimse olmadığı için merak ediyordum
bu hafta sonu buldum gerçeğini,tam bir hayal kırıklığı
kesinlikle vazgeçtim,hiç göründüğü gibi güzel değil:50:
basit

Son düzenleme:
graco symbio diyip durdum ben de,modeli çok hoşuma gitmişti kullanan ya da yorum yapan kimse olmadığı için merak ediyordum
bu hafta sonu buldum gerçeğini,tam bir hayal kırıklığı
kesinlikle vazgeçtim,hiç göründüğü gibi güzel değil:50:
basit

ya gerçekmi.bana çok kaliteli duruyo gibi geldi. çok beğeniyodum bu arabayı.tüh. nerde buldun canım.nerde oturuyosun sen? bide şu alt sepeti nasıl. küçükmü?

ya gerçekmi.bana çok kaliteli duruyo gibi geldi. çok beğeniyodum bu arabayı.tüh. nerde buldun canım.nerde oturuyosun sen? bide şu alt sepeti nasıl. küçükmü?

yani ben hiç beğenmedim,alırım derken vazgeçtim gitti yoka bilgisayara resimlerini kaydetmiştim herkese gösteriyordum ne kadar güzel diye

ben istanbuldayım canım
önce ayhan çocuk var oranın sitesinden buldum arabayı ,saraçhaneye gittik gerçeğini gördüm gene aynı dükkanda
yani çok incelemedim açıkçası beğenmeyince
anakucağı takılınca gene güzel ,ama anakucağı ile her araba güzeldi
normal oturma yerini beğenmedim kumaş mı denir neyse işte basit geldi bana
kaba bir araba zaten

arabalar görünüğü giib olmuyor demek maxi cosi mura diye de öldük biz eşimle pahalıydı da tabi onu da gördüm kocaman kaba saba bir şey, tavsiye de etmiyor kimse
ama quinny buzz ile concord süperdi

yani ben hiç beğenmedim,alırım derken vazgeçtim gitti yoka bilgisayara resimlerini kaydetmiştim herkese gösteriyordum ne kadar güzel diye

ben istanbuldayım canım
önce ayhan çocuk var oranın sitesinden buldum arabayı ,saraçhaneye gittik gerçeğini gördüm gene aynı dükkanda
yani çok incelemedim açıkçası beğenmeyince
anakucağı takılınca gene güzel ,ama anakucağı ile her araba güzeldi
normal oturma yerini beğenmedim kumaş mı denir neyse işte basit geldi bana
kaba bir araba zaten

arabalar görünüğü giib olmuyor demek maxi cosi mura diye de öldük biz eşimle pahalıydı da tabi onu da gördüm kocaman kaba saba bir şey, tavsiye de etmiyor kimse
ama quinny buzz ile concord süperdi

evet çok güzel bu arabalar çok da kaliteli ama çok pahalı ya 1500-2000 tl civarı gibi bişey nette. o kadar parada çok bence.
graco yu bende internette inceledim. burda gerçeğini hiç biyerde bulamıyorum malesef. nette diğer arabalarla resimlerini karşılaştırıyorum çok şık ve kaliteli duruyo halbuki. ama işte gerçeğini görmekte fayda var yinede.napsam şimdi ,kafam karıştı sende böyle diyince. :59: fiyatını sordunmu? ne kadardı orda hatırlıyomusun?

evet çok güzel bu arabalar çok da kaliteli ama çok pahalı ya 1500-2000 tl civarı gibi bişey nette. o kadar parada çok bence.
graco yu bende internette inceledim. burda gerçeğini hiç biyerde bulamıyorum malesef. nette diğer arabalarla resimlerini karşılaştırıyorum çok şık ve kaliteli duruyo halbuki. ama işte gerçeğini görmekte fayda var yinede.napsam şimdi ,kafam karıştı sende böyle diyince. :59: fiyatını sordunmu? ne kadardı orda hatırlıyomusun?

istanbulda isen dediğim yere bakıp gerçeğini gör, içinde kalmasın yine de
fiyatını 1000 demişlerdi sanırım anakucağı olmadan, ama emin değilim yanlış da söylemek istmem
hatta ben sitenizde 750fln burda nasıl böyle dedim, indirim olurdu yani ama dediğim gibi buna 1000vereceğime -ki 500bile vermem -gidip quinny buzz alırım 1400e
çünkü onun internetteki resimleri gerçeğinin yanında bir hiç

sonuç bebeğim bir buçuk aylık oldu,havalar süper ve bebek arabamız yok:59:
kötüleri ben beğenmiyoum ,beğendiklerim fazla pahalı:24:

istanbulda isen dediğim yere bakıp gerçeğini gör, içinde kalmasın yine de
fiyatını 1000 demişlerdi sanırım anakucağı olmadan, ama emin değilim yanlış da söylemek istmem
hatta ben sitenizde 750fln burda nasıl böyle dedim, indirim olurdu yani ama dediğim gibi buna 1000vereceğime -ki 500bile vermem -gidip quinny buzz alırım 1400e
çünkü onun internetteki resimleri gerçeğinin yanında bir hiç

sonuç bebeğim bir buçuk aylık oldu,havalar süper ve bebek arabamız yok:59:
kötüleri ben beğenmiyoum ,beğendiklerim fazla pahalı:24:

şuan istanbulda değilim malesef. temmuz ayında istanbulda olcam. beğendiğim başka bi araba daha vardı onu aldım.joker de bu ayın 22 sine kadar kampanya var seçili pusetlerde. kaçırmiyim dedim bebeconfortun loola modelini aldım.
bu araba içimde kaldı aslında ama neyse....
çoğu araba nette göründüğü gibi durmuyor malesef. netten sipariş verip de sonra pişman olmak istemezdim ama iyi yaptım çok süper kaliteli bi araba aldım valla oğluma.
jokere mutlaka bak derim. anakucağı ve arabasını 200 tl indirimle aldım.

Son düzenleme:
ben de aldım canım sonunda
hiç de düşünmediğim baston model
sırtı komple yatıyor bu önemliydi benim için,evde anakucağı olduğundan yenisni almayacaktık ve
bebeğim de henüz iki aylık bile değil
başka türlü kullanamazdım,katlanınca da ufak oluyor yeter
ikimiz de güle güle kullanalım:34:

merhaba
jane rıder modeline baktım çok güzel ve kaliteli ayhançocuktan baktın interneten emin olamadım canlısını çok güzel interneten net anlaşolmıyor arkadaşım ve ben 1 hafta arayla aldık ilk tercihim concord du zaten aynı fabrikada üretiliyorlarmış yutubdan bakınca fabrikasına jane yazıyor altıdada concord janenin 6 tane fazladan özeliğini saydılar özel çantasıda hediyeli tavsiye ederim canlısını görün iki ürünüde sürdüm jane daha rahat ve şık sizde yakından bir bakın:1:

graco ürünlerini incelemekteyim bende...

dün idil bebe de baya bi baktım...

symbio modeli şık duruyo ana kucağı iskelet üzerien tek monte ediliyo ama alt sepete bişey koyamazsınız orası çelik gövdeden oluşuyo...o yüzden symbio bana çok kulanışlı gelmedi..

signature modeli yıne nakucağı ile kulnaımda çok güzel...ama tek başınıza dışarı çıkıyorsanız arabayı koca tekerletı tek tek çıkar arabayı kur monte et uğraştiri gibi geldi bana...bırde puset bölümü kumaşı çok kaşlın değil ayak ötrüsü vs yok dşye hatırlıyorum...

mirage modeli bence hoş ama eşim begenmedi..

ultima modeli sanırım alıcaz biraz ağır ama tek elle katlanıyo en azından....kadın oturdu üzerine yorulunca bebekle birlikte oturun hiç bişey olmaz dedi bize...bize tanıtan arkadaş 100 kğ ydu o bile oturdu dedi...bız 70 kıloyuz taşırmı dedık...kadın 50-60 cıvarı muhtemelen...arabayı ağırlaştıran şey çelik gövde olması bebek arabaları hafifse alimunyum gövdedir...ağırsa çelik gövdedir..ama çelik gövde yılalrca kullanılır bişey olmaz...

bi arkadaşım gracoyla 4 çocuk büyütüyo daha 3 çocuk büyütür dedi...ilk çocuğunda satıcının tavsiyesi üzerine almış...7-8 yaşında en büyüğü en küçüğü 7 aylık ...

Graco Fusio kullanıyorum, inanılmaz memnunum.
Hem travel hem baston, çok hafif, pusetiyle birlikte kapanıyor olması büyük avantaj (travellerin çoğu pusetiyle bitlikte kapanmıyor, söküp kapatmak gerekiyor)
kızım büyüyene kadar anakucağıyla kullandık, son 2 aydır pusetiyle kullanıyoruz, çok memnunum, çok hafif ve kullanışlı

ben de yaklaşık iki aydır graco signature kullanıyorum, çok güzel bir araba, çok da konforlu bebek açısından. tek sıkıntım tek parça olmaması, bu da zaten tüm travel sistemlerde ortak bir eksi özellik. olumsuz bir diğer yanı da ağır olması, ama ana kucağı ile beraber kullanırken çoook rahat çünkü na kucağı hayli yüksekte kalıyor ve bebekle ilgilenmek için eğilmenize hiç gerek kalmıyor, bel ve boyun fıtığım olduğundan ben çok rahat ettim. ayrıca sepeti de kocaman, market alışverişinden sonra yükü dert etmez oldum :) ancak eviniz düz ayak değil de basamaklı bir girişe sahipse pek tavsiye etmem, tek seferde evden çıkamazsınız.ama eğer ki uzun süre kullanayım, bebeğim rahat etsin, şık da birşey olsun diyorsanız kesinlikle tavsiye ederim

eski bi konu ama yeni açacağıma hortlatayım madem graco evo kullananlar var mı? varsa memnun mu? britax römer graco bir de wei-B düşünüyorum ama sadece düşünüyorum. malum bebek daha minicik ama bir karar verip sonra da kampanya takip etmek istiyorum. fiyatları çok çünkü malum.

bu markalarla ilgili fikri olan varsa sevinirim. ilk tercihim graco evo bu arada. saraçhane'nin orda okulum aslında bi gün erken çıktığımda gidip bakabilirim. saraçhaneden alışveriş yapan var mı bayanlar? taksit imkanı nasıl fiyatlara uygun diyorlar ama?

graco evo için ben ayrı bir başlık açmıştım geçenlerde ama kimse cevap yazmadı :KK43: madem konuyu hortlatmışsın, benim de katkım olsun, belki gören duyan olur..

graco evo için ben ayrı bir başlık açmıştım geçenlerde ama kimse cevap yazmadı :KK43: madem konuyu hortlatmışsın, benim de katkım olsun, belki gören duyan olur..

ben bi gün avmlerde gördüğüm graco evolu annelerdne birini durdurup sorucam bu gidişle memnun musunuz diye :KK53:

sen neyini beğendin peki?

ben o sepet gibi şey direkt arabanın üstüne takılanlardan istemiyorum ağır oluyor.

şöyle istemiyorum yani

Pierre-Cardin-Ps-112-Travel-Sistem-Bebek-Arabasi-586030.jpg

diğerleri arasında hem görünüş, hem fiyat, hem de katlanılabilirlik açısından en uygun graco evo geldi bana.

gönül ister ki jane rider alayım bugaboo alayım da zor yani. hem de değmez gibi geliyor. 3 bin lira verip de o arabayı ne kadar kullanıcam ki :KK51:

Back
X