Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar aranızda graco marka bebek arabası kullanan var mı? önerir misiniz?
groaco hangi modeli soruyorsunuz acaba tşk
graco ultima kardeşimde var set oldugu icin bebek 12 kg kadar taşımada anneye bakıyor yani ürün cok güzel sürümu rahat tavsiye ederim her hangi bir olumsuzlugu yok kanımca
graco symbio diyip durdum ben de,modeli çok hoşuma gitmişti kullanan ya da yorum yapan kimse olmadığı için merak ediyordum
bu hafta sonu buldum gerçeğini,tam bir hayal kırıklığı
kesinlikle vazgeçtim,hiç göründüğü gibi güzel değil
basit
ya gerçekmi.bana çok kaliteli duruyo gibi geldi. çok beğeniyodum bu arabayı.tüh. nerde buldun canım.nerde oturuyosun sen? bide şu alt sepeti nasıl. küçükmü?
yani ben hiç beğenmedim,alırım derken vazgeçtim gitti yoka bilgisayara resimlerini kaydetmiştim herkese gösteriyordum ne kadar güzel diye
ben istanbuldayım canım
önce ayhan çocuk var oranın sitesinden buldum arabayı ,saraçhaneye gittik gerçeğini gördüm gene aynı dükkanda
yani çok incelemedim açıkçası beğenmeyince
anakucağı takılınca gene güzel ,ama anakucağı ile her araba güzeldi
normal oturma yerini beğenmedim kumaş mı denir neyse işte basit geldi bana
kaba bir araba zaten
arabalar görünüğü giib olmuyor demek maxi cosi mura diye de öldük biz eşimle pahalıydı da tabi onu da gördüm kocaman kaba saba bir şey, tavsiye de etmiyor kimse
ama quinny buzz ile concord süperdi
evet çok güzel bu arabalar çok da kaliteli ama çok pahalı ya 1500-2000 tl civarı gibi bişey nette. o kadar parada çok bence.
graco yu bende internette inceledim. burda gerçeğini hiç biyerde bulamıyorum malesef. nette diğer arabalarla resimlerini karşılaştırıyorum çok şık ve kaliteli duruyo halbuki. ama işte gerçeğini görmekte fayda var yinede.napsam şimdi ,kafam karıştı sende böyle diyince.fiyatını sordunmu? ne kadardı orda hatırlıyomusun?
istanbulda isen dediğim yere bakıp gerçeğini gör, içinde kalmasın yine de
fiyatını 1000 demişlerdi sanırım anakucağı olmadan, ama emin değilim yanlış da söylemek istmem
hatta ben sitenizde 750fln burda nasıl böyle dedim, indirim olurdu yani ama dediğim gibi buna 1000vereceğime -ki 500bile vermem -gidip quinny buzz alırım 1400e
çünkü onun internetteki resimleri gerçeğinin yanında bir hiç
sonuç bebeğim bir buçuk aylık oldu,havalar süper ve bebek arabamız yok
kötüleri ben beğenmiyoum ,beğendiklerim fazla pahalı![]()
graco evo için ben ayrı bir başlık açmıştım geçenlerde ama kimse cevap yazmadımadem konuyu hortlatmışsın, benim de katkım olsun, belki gören duyan olur..