graco symbio marka bebek arabası

Umay20

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
878
24
98
ucundan kenarından başlayalım dedik hazırlıklara ama düşündüğüm kadar kolay değilmiş. içine girdikçe başka bişey çıkıyo kafam iyice karışıyo:37:. şu an favorim graco symbio tek kafama takılan katlanışı ve fiyatı. mağazada 1000 tl internette 700 800 civarı. bir de mamas&papas var o da 600 700 civrı ama oto koltuğu ayrı satılıyo graco da fiyata dahil.

siz ne düşünüyosunuz almayı düşünen yada alan var mı? içime sindi gibi ama fikir lazım..:49:

ucundan kenarından başlayalım dedik hazırlıklara ama düşündüğüm kadar kolay değilmiş. Içine girdikçe başka bişey çıkıyo kafam iyice karışıyo:37:. şu an favorim graco symbio tek kafama takılan katlanışı ve fiyatı. Mağazada 1000 tl internette 700 800 civarı. Bir de mamas&papas var o da 600 700 civrı ama oto koltuğu ayrı satılıyo graco da fiyata dahil.

Siz ne düşünüyosunuz almayı düşünen yada alan var mı? Içime sindi gibi ama fikir lazım..:49:

valla canım paran varsa alırsın ne diyim......ama ben 1000 tl bebek arabasına vermem.şu an benimki kanz 0-1 yaş arası kullanımı iyi idi fakat bebeğim şu an 14 aylık araba eşşek ölüsü kadar ağır.bence araban varsa yani eğer bebeğini ilk 1 yıl dışarı çıkardığında ana kucağına koyarsan 1 yaş sonrası için kolay açılır pratik çok güzel modeller var ayrıca 300-400 arasın taş çatlasın tabi yine de siz bilirsiniz bu benim fikrim.

Ben de bu modeli beğenmiştim ama 1000 tlye bulamadım hep 1400/1800 arasıydı. Kanz Doll model olarak aynısını yapmış 700 tl ye buldum. Kalitesi de iyi. Bir bak istersen Üç Kadın Üç Moda: Bebek Arabası - Doll

EVet ya çok güzelmiş bu da kullanışlı görünüyo. Benim için en önemli özellik çift taraflı kullanabilmek ve kolay katlanıp taşınabilmesi. Her zaman arabayla çkkmiycam sonuçta.

Aslında ben de 300 350 ye bi araba alırım 3 yaşına kadar kullanırım diye düşünüyodum ama onlarda oto koltuğu filan yok ve sürüş de çok rahatsız geldi.

ben de bir türlü karar veremedim, sürekli başka birşey çıkıyor, ucundan başlayalım diyorsun ama.
sanırım en önemlilerinden biri bu puset olayı.
ben de graco symbioyu beğeniyorum ama hafif mi acaba?
arka tekerlekleri çok büyük gibi, arabaya katla kaldır zor sanki.
oofff nasıl karar vereceğiz yahu?:50:
hafif, modern ve çift yönlü olsun istiyorum ben de:44:

ben de bir türlü karar veremedim, sürekli başka birşey çıkıyor, ucundan başlayalım diyorsun ama.
sanırım en önemlilerinden biri bu puset olayı.
ben de graco symbioyu beğeniyorum ama hafif mi acaba?
arka tekerlekleri çok büyük gibi, arabaya katla kaldır zor sanki.
oofff nasıl karar vereceğiz yahu?:50:
hafif, modern ve çift yönlü olsun istiyorum ben de:44:

Canım çok beğenmiştim ama vazgeçtim ben bu arabadan. Hem katlaması zor hem de ağır. Zaten bebek biraz büyüyünce baston pusete geçiyormuş herkes o kadar kısa zaman için o kadar para vermeye değmez diye düşünüyorum. Şöyle 300-400e kullanışlı çift taraflı bişey bulursam alıcam.

Back
X