• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Graco Trekko Bebek Arabası Kullananlar

haticeemm

Eşine ve Oğluna Aşık
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
1.031
25
158
39
Muğla
bebek arabasını int.gördüm ve çok begendim.baktığım bütün sitelerde stokta bitmiştir diyor.nerden temin edebilirim ve kullanışlımı çok kararsız kadım.

$gracoTrekko bebek arabası 600 tl.webp

$ee.webp

graco trekko en az kalite olarak şikayet almayan saglam lıkta sorunu olmayan travel set bebek arabasıdır bence üctekerlibebek arabası olarak saglamlık olarak size sorun cıkarmaz diye bilirim.

graco trekko en az kalite olarak şikayet almayan saglam lıkta sorunu olmayan travel set bebek arabasıdır bence üctekerlibebek arabası olarak saglamlık olarak size sorun cıkarmaz diye bilirim.

çok teşekkür ederim fikirlerin için.dün buradaki mağazalara baktım bu markadan bir yerde buldum ve içinde puseti olmadan 650 tl dedi.ama int.600,00 tl ve içinde puseti var.adama söyledim.int.güvenmeyin diyor vallahi şaşırdım kaldım.birde 3 tekerlekli bebek arabalarında denge sorunu oluyor dedi.

Son düzenleme:
slm genelde lux markalar uç tekerli denge sorunu sözkonusu olmamalı maxi cosı mura guuinny buzz hepsıde 3 tekerli bunlarda iddalı modeller
bence denge sorunu olmamalı zaten graco amerikan patentlı urun cevremde kullanan arkadaşım var ..

benim de görümcem yaklaşık 2-3 ay önce bebek arabası aldı. biz de çok araştırdık ve görsel olarak bu 3 tekerleklileri çok beğeniyorduk. ama iş alma aşamasına gelince satıcılar dahi bu 3 tekerleklilerin, normal 4 tekerlekli arabalardan en az 2 kat daha pahalı olmasına rağmen tavsiye etmediler. yurt dışından ve ünlülerden insanların görüp istedikleri için getirdiklerini ama genel olarak normal arabalara göre denge problemi olduğunu söylediler. görsel uğruna parasına razıyken,bebiş söz konusu olunca güvenlik önce geldi tabiki.. ama kullanan yok mu, varrr :):52:

benim de görümcem yaklaşık 2-3 ay önce bebek arabası aldı. biz de çok araştırdık ve görsel olarak bu 3 tekerleklileri çok beğeniyorduk. ama iş alma aşamasına gelince satıcılar dahi bu 3 tekerleklilerin, normal 4 tekerlekli arabalardan en az 2 kat daha pahalı olmasına rağmen tavsiye etmediler. yurt dışından ve ünlülerden insanların görüp istedikleri için getirdiklerini ama genel olarak normal arabalara göre denge problemi olduğunu söylediler. görsel uğruna parasına razıyken,bebiş söz konusu olunca güvenlik önce geldi tabiki.. ama kullanan yok mu, varrr :):52:

evet canım satıcıda bize öyle söyledi 4 tekerlekli bebek arabalara göre 3 tekerleklilerde denge problemi var dedi.bende bebeğim için hangisi en güvenli onu bulmaya çalışıyorum.bu arabalar çok pahalı birazda uygununa kaçmaya çalışıyorum.ama bu arabalarda görsel olarak bir çekiciliği var:)))))))))
yorumun için çok tşs ederim canım.

kızım 2012 kasımda doğdu. öncesinde çok araştırma yaptık. işin aslı ben zaten hep 3 tekerlekli araba istiyordum. sonunda graco trekko travel sisteme karar verdik. yaklaşık 1.5 sene geçti, arabayı her türlü amaç için kullandım. mama sandalyesi, beşik, araba, oyuncak.... tabiri caizse taş gibi hala. yollarda hiç sorun yaşamadan güvenle kullanıyorum. kaldırım, çukur, tümsek vız geliyor. insanlar 3 tekerlekli arabalarda denge sorunu yaşandığından bahsediyor. oysa ben bunu hiç yaşamadım. rüzgar, yağmur, soğuk sorun olmuyor. çünkü yağmurluğu var. ayrıca soğuklarda ayaklarını korumak için uyku tulumunuda hala kullanılıyorum. herkese tavsiye ederim. kardeşim benden 10 ay sonra doğum yaptı. onada tavsiye ettim ama beni dinlemedi. ağırlığından dolayı tercihini hafif arabadan kullandı. ve çoooook pişman oldu. hafif diye aldığı 4 tekerlekli araba ona işkenceye dönüştü. yollarda beraber çocukları gezmeye çıkardığımızda onu beklemek zorunda kalıyorum hep. kaldırımlar kabusa dönüşüyor onun için. ana kucağı ( puset) olarak yine aynı markayı tercih etim. kızım 14 aylık olana kadar kullandım arabada. şimdilerde evde sallanması için kullanıyorum :1: kardeşim ise yine hüsran yaşadı.yiğenim daha 7 aylık ama pusetine sığmıyor.işin özeti parasını sonuna kadar hakediyor
not: bu arabayla ilgili sorunum ağırlığı. bide büyük olduğu için arabanızın bagajı geniş olmalı. ama inanın rahatlığı yanında bu sorunlar önemsiz kalıyor.
umarım bu arabayı almak isteyenlere birazcık yardımcı olmuşumdur. bunlar benim şahsi görüşlerimdir. kullananlar arasında beklentilere bağlı olarak farklı fikirler olabilir.

Bende graco trekko 3 yillik kullacisiyim. Coook memnunum. sapasaglam en ufak biyeri ne kirildi ne yirtildi. Yagmurlugu taktiginzda tank gbi oluyor. Kucucuk bebekken ayakligi katlanip cok guvenli bi bebek arabasina dönüşüyor. Yakin zamanda arkadasm aldi baska bi araba bebegi ayakligindan kayip gidio kemeri baglamak zorunda kalio hep. Kaldirimlar cukurlar tasli yollar viz gelio. Tek elle xok rahat suruluo yon verilio. Alt sepeti cok genis pazara hep bu arabayla gtmek isticeksnz cunku arabayi o kdr rahat kullaniosunuzki pazar esyalari ve cocukla beraber 25 kg olmasina ragmen..dezavantaji arac bagajinz biraz buyuk olmali ve kaldirmasi biraz zor oluo..Ama yollardaki sürüşün keyfine varinca bu o kadarda problem olmuyo..

Konu acilali cok olmus ama bu bebek arabasini hala almak isteyenler icin bi fikir olsun die tecrubelerimi paylasmak istedim.. umarim yardimci olabilmistir..

Back
X