• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gratis indirim ne zaman??

Pink_Flamingo

♥♡♥ĸüռ բε ყεĸüռ♥♡♥
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
619
Puanlar
38
kızlare gratis indirm ne zaman nası ögrenebilirimmm??

Senenin son haftası yılbası indirimi olacak gratis kartın var ise telefonuna mesaj gelir

Kaç haftadır bende bu indirimi bekliyorum ne zaman başlıyo acaba :KK55: Ihtiyacım olan bir çok şey var tamamlarim hazır indirim de varken:KK53::KK45:

Kaç haftadır bende bu indirimi bekliyorum ne zaman başlıyo acaba :KK55: Ihtiyacım olan bir çok şey var tamamlarim hazır indirim de varken:KK53::KK45:
Ay valla uğrarsan görürsen banada haber ver kaçırmayayım yine anneler gününe kadar bi daha olmaz valla :KK19:

Kızlar watsons da indirim başlamış diye televizyonda altta gösterildi ama online satışlarda sanırım internet sitesinde indirim gözüküyo

Ben the balm için gratisi bekliyorum orası ayrı :KK70::KK70:

Kızlar watsons da indirim başlamış diye televizyonda altta gösterildi ama online satışlarda sanırım internet sitesinde indirim gözüküyo

Ben the balm için gratisi bekliyorum orası ayrı :KK70::KK70:
Bende the balm bekliyorum mükemmell yaaa :D

Kız ben çalışmıyorum the balma gücüm yetmez. Geçen indirimde jel eyeliner aldım meybelline miydi galiba bilmiyorum vallahi almaz olaydım kurudu gitti daha kaç kere sürdüm halbuki. Şimdi başka bakıcaktım pastel ruj alıcaktım işte bakalım

Back
X