Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Greyfurt dıyeti yapan var mı aranızda nasıl yapılıyo kilo veriliyo diye duydum araştırdımda ama sizlerden de bilgi istiyorum.:44: Bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekürler.
ben bugun diyetisyene gittim ve cok sasırdıgım seyler öğrendim bunlardan biride zayıflamak ıcın her meyvenın tuketılmemesı gerekırmıs.
portakal,madalina ve greyfurt asitli meyveler grubundan oldugu ıcın dıyet yaparken bunları tuketmek ıyı degılmıs
karpuz kavun gıbı meyvelerde bol suyun yanı sıra cok seker varmıs bu yuzden bunlarıda yasak koydu bu konuyu gorunce yazmak ıstedım
ben bugun diyetisyene gittim ve cok sasırdıgım seyler öğrendim bunlardan biride zayıflamak ıcın her meyvenın tuketılmemesı gerekırmıs.
portakal,madalina ve greyfurt asitli meyveler grubundan oldugu ıcın dıyet yaparken bunları tuketmek ıyı degılmıs
karpuz kavun gıbı meyvelerde bol suyun yanı sıra cok seker varmıs bu yuzden bunlarıda yasak koydu bu konuyu gorunce yazmak ıstedım
ben yaptım greyfurt dietini hem doyurucu hem zayıflatıcı. bi arkadaşım acaip takmıştı bu greyfurta. babası kasa kasa greyfurt getiriodu eve abartmıyorum ama midesi çok zarar görmüş. asitli ya o yüzden. asitli meyveler midede uzun süre kalır ve tok tutar. limon da öle mesela.
kizlar greyfurt diyeti varmi diye ara$tirirken bu konuyu buldum ve fazla ilgilenen olmasada benim ilgimi çekti, ben geçen hafta sonu denedim ve i$e yaradi yani en azindan kabizligim kalmami$ti vede $i$lige iyi geliyor, ödem atiriyor
benim planim ak$am yemegini çok az yemek, ve biraz elma ve bir greyfurt yemek
lütfen her duyduğunuza inanmayın araştırmadan yapmayın. ilaç kullananlar için greyfurt diyeti çok sakıncalıdır. Yeni yapılan araştırmalar greyfurt suyunun bazı ilaçların etkilerini artırdığı ve o nedenle ölümle sonuçlanabilecek zararlı yan etkiler ortaya çıkardığını gösterdi. Bu nedenle ilaç kullanan kişilerin greyfurt suyu içmemeleri önerilmektedir.
lütfen her duyduğunuza inanmayın araştırmadan yapmayın. ilaç kullananlar için greyfurt diyeti çok sakıncalıdır. Yeni yapılan araştırmalar greyfurt suyunun bazı ilaçların etkilerini artırdığı ve o nedenle ölümle sonuçlanabilecek zararlı yan etkiler ortaya çıkardığını gösterdi. Bu nedenle ilaç kullanan kişilerin greyfurt suyu içmemeleri önerilmektedir.
ben bir$ey belirtmedim, neticede sürekli ilaç kullanan insanlar illaki diyet yapmadan önce bir doktora görünmeliler, ama hala israr ediyorumki greyfurt zayiflatiyor