Saç Rengi ve Saç Boyama Gri booya

wuu

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2012
352
109
333
kızlar saçını direk gri ye boyayan var mı açmadan falan. ben küllü bi kumral istiyorum direk gri boyasam saçımı açmadan nasıl olur??

saçların kumral sanırım...bunu bende düşündüm ama sonra saçımı boyatmış bulundum başka renge
boyatmaktan ziyade cila yapmayı dene gri boyayla ....gerçi boyasız saçta tutar mı bilmiyorum

Reactions: wuu
denediniz mi gri boyayı oldu mu?
hayır denemedim biraz daha araştırdm yeşil olur dediler falan ben de 8.1 8.0 ve gümüş karıştırdm saçlarmı acmıstım evet yesillik oldu biraz sonra sarıya alışamadm herkes cok begendi yeşillği de kafasna takan tek bendim rahatsız oldum koyu boyadm ama koyuya da alışamadm açtım uçlarda sanrm gri boya (gümüş) oldugundan hiç tutunculaşmadan acıldı diplerse turunculaştı orta ton olan 7.0 uyguluyorum su an bu arda saçlarm tabiki mahvoldu kestrym düzenli kurudu kırıldı. bu anlattklarm 3 ayda oldu.

canım merhaba bende senin gibi böyle dumanlı grimsi bir küllü kumral hevesine yapmadığım kalmadı en son saçlarımı 6.1, 6.0, gri boya çok az da mavi boya ekleyerek boyadım böyle oldu 2 hafta sonra aktı böyle oldu saçlarımı uzun zamandır yalnızca gri boya ile boyamayı düşündüm cesaret edemedim bu gün evde gri boyam vardı bir tutamını boyadım 30 dk bekletip yıkadım hiç de öyle yeşil falan olmadı daha dumanlı bir renk oldu işte böyle en kısa zamanda gri boya alıp saçlarımın tamamını boyayacağım sana da fikir olmuştur umarım.

Eklentiler

• IMG_20140812_104305.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 327
  • IMG_20140824_174203.webp
    149,1 KB · Görüntüleme: 318
  • IMG_20140824_174206.webp
    137,8 KB · Görüntüleme: 277
  • IMG_20140824_182022.webp
    59,7 KB · Görüntüleme: 402
bir kaç tane daha ekliyorum resim
bir kaç resim daha ekliyorum tam belli olmuyor ama güzel oldu ben direk griye boyayacağım

Eklentiler

• IMG_20140824_181822.webp
    109,9 KB · Görüntüleme: 314
  • IMG_20140824_182022.webp
    59,7 KB · Görüntüleme: 320
bir kaç tane daha ekliyorum resim

bir kaç resim daha ekliyorum tam belli olmuyor ama güzel oldu ben direk griye boyayacağım
wooow çok teşekkür ederim ya ben bu aralar sürekli 7 ile boyuyorum vazgeçtm artk dedim yapamicam falan ama şimdi sen böyle diyince hevesim geri geldi tamamını boyarsan da zahmet olmazsa resim atar mısın ve cevap yazdığın için de çoook teşekkür ederim :)

canım msjnını geç gördüm ben boyadım tamamını griye hiç sorun olmadı hiç kızıllık turunculuk kalmadı işte resimler bunlar gün ışığında.

Eklentiler

• IMG_20140831_180044.webp
    104,6 KB · Görüntüleme: 375
  • IMG_20140828_140655.webp
    92,6 KB · Görüntüleme: 336
="TropicalPassion, post: 36720540, member: 95689"]gri derken hangi gri boya ile boyadınız, öğrenebilir miyim?[/QUOTE]bildiğiniz gri renk boya ben organik diye bir markanın gri rengini kullandim saclarimda önce ki boyalardan kaynaklanan turuncu luk vardi bu gri boğadan bir miktar asil boyadigim renk olan kumrala katıyordum yine de bir kaç yıkamada turuncu yansıma kar oluyordu arkadaş konu acincabir tutam sacimda demedimsorun olmadi ssonra tamamen boyadim sadece gri renk ile.

hangi gri derken markasını sormuştum zaten :) teşekkürler açıklamalarınız için, çok güzel olmuş güle güle kullanın.

canım msjnını geç gördüm ben boyadım tamamını griye hiç sorun olmadı hiç kızıllık turunculuk kalmadı işte resimler bunlar gün ışığında.

yaa çok güzel olmuş güle güle kullan sağol paylaştığın için bende yapçam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…