Gribi çok agır geçiriyorum:(

emosemos33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
140
1
96
İçel Mersin
slm herkese 32haftalıgım arkadaşlar grip oldum ama nasılım anlatmam imkansız cigerlerim agzımdan çıkacak gibi öksürük haliyle kasıkta agrı bogazımda acı genzimde yanma kaşıntı gözde bulanıklık nefes alamama birde 3yaşında kızım var eşimde keza benden farksız drm ilaç verdi ama hafif tabi antibyotik falan ama etki etmio ve ben dayanamıorum meyve suları çaylar dinlenme vs herşeyi yapıorum ama geçiremedimbugün 5.günüm en önemliside dişetlerim nasıl igne batırıolar gibi sızlıor agzıma peçete doldurup onları ıssırıorum önerisi olan var mı ????dayanamıorummmmm:(:(:43:

öncelikle geçmiş olsn ben de şu ana dek 2 kere grip atlattım.
ikisindede hiç ilaç kullanmadım. yanlızca bol narenciye nar yeşillik tüketmeye dikkat ettim bunun yanında günde 2-3 kere ılık süte bir tatlık. bal ve bir tat. k. dan biraz az toz zencefil karıştırıp içtim,gerçekten bende çok işe yaradı allaha şükür.
inşallah kızın da sen de bir an önce atlatırsnz

bence besinci gunde duzelme yoksa tekrar doktora gitmelisin antibiotigin degistirelebilir. oksuruk ve bogaz acisi sadece grip olmayabilir. cok gecmis olsun zaten agirlasmaya basladik iyice hastalik ve kucuk cocugun iyice zorlaniyorsundur. portakal suyunu icebildigin kadar ic gun boyu. biliyorsun gribin en iyi ilaci c vitamini, hemen iyilesmen dilegiyle.

Back
X