• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gribi sık ya da yoğun geçirenler var mı aranızda? Önlem ya da atlatmak için neler yapıyorsunuz ?

Thallosofili

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2018
3.912
7.048
158
Merhaba🍀 Herkese sağlıklı günler,ben Kışları hiç sevmem ,özellikle bu grip yüzünden.Yazları da salgınlar olabiliyor evet ama kışın ya da mevsim geçişlerinde olanlar kadar kuvvetli değil .Yakalanmamak için var gücümle uğraşırım lakin ille geliyor buluyor bir yerden.İsim vermek reklam olur belki yasaktır diye yazmıyorum ,herkesin yakinen bildiği bağışıklık arttırıcıları zamanı gelince bilinçli olarak da kullanıyorum.Kan değerlerime, vitaminlerime vs de dikkat ediyorum ,iyi oldukları halde gribe kolay ve sık yakalanabiliyorum ve en az bir 7_8 gün rutinlerimi çok zorlanarak ve eksik gerçekleştiriyorum.Bu da beni çok zorluyor her açıdan.17 gün içinde iki adet ayrı gribe yakalandım mesela eylül sonu itibariyle.Göğüs hastalıkları prof ;virüslere verilen tepkilerin bünyesel olarak değiştiğini söyledi.Aşı ol dedi.Aşı olduğum bir sene ,daha da fazla grip olmuştum hatta sonunda bronşite çevirmişti vs ,bi daha dene dedi aşı için,bu sene geçti artık.Siz neler yapıyorsunuz gribe karşı? Benim çevremde bazı insanlar var ,hiçç dikkat etmiyorlar ,ne beslenmesine, ne korunmasına ,iki paket sigara içiyorlar vs hiç grip olmayan tanıdıklarım var benim bu şekilde, soğukta atlet bile giymeyen mesela...Sizler nasıl geçiriyorsunuz bu durumu? Benim için gerçekten hayat duruyor ,bunu ancak yaşayan bilir,fikir ve tavsiyeleriniz nelerdir paylaşalım hep birlikte 🍀

Back