Griiiiiiiip yardıııııımmmmmm :(

Krissi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
3.000
2.221
133
34
18+5 oldum veeeeeee grip de oldum ilaç alamıyorum burnum yara oldu silmekten burnum da tıkalı resmen ölüyorum. Ne yapabiliriiiimmmm yardım nolur

Geçmiş olsun canım. Keçiboynuzu pekmezi yiyebilirsin 3 kaşık günde. Ihlamur papatya içebilirsin. Limon bal ile çay yapabilirsin. Bol C vitamini içeren besinler tüket. Bol bol dinlen.. Ateşlenirsen mutlaka doktoruna danış ya da acile git. Tehlikeli çünkü. Ve sabit ısıda kalmaya çalış

Sağol cankm pekmez aklıma gelmemişti umarım iyi gelir gözümden sürekli yaş akıyor burnum tıkalı ölüyorum sanki. İlaç da alamıyorum

Sağol cankm pekmez aklıma gelmemişti umarım iyi gelir gözümden sürekli yaş akıyor burnum tıkalı ölüyorum sanki. İlaç da alamıyorum

Öyle maalesef. Ben 2 kere geçirdim birinde antibiyotik verdi ateşlendim bebeğe zarar vermesin diye. Öksürüğüm de vardı bemim bal ve zencefili birer çay kaşığı ekleyip macun yapıp yedim. Ilık çaylar falan iyi geliyor. Göğsüne pamuk koy üşümesin ciğerlerin. Burun için de tuzlu su olan serum fizyolojikler var. Damlatabilirsin

İlaç almadan zamanla geçiyor canım fakat biraz dişini sıkmalısın ateşin varsa mutlaka doktora git.tıkanıklık için viks kullan, bol bol yat dinlen,tavuk sulu çorba iç,meyve ye,bitki çayı iç.Ben de bikaç gün önce anlattığın gbiydim şimdi çok daha iyiyim geçmiş olsun

18+5 oldum veeeeeee grip de oldum ilaç alamıyorum burnum yara oldu silmekten burnum da tıkalı resmen ölüyorum. Ne yapabiliriiiimmmm yardım nolur

Canım doktora git. Gebelikte olunan grip kolay atlatılmıyo. İlk 3 ay ve son 3 ay da ilaç vermiyolar. Sen 3 ayı geçmişssin. Ben 4 aylık gebeyken grip oldum acilde pelisirin yapıp antibiyotik yazmışlardı.

Gebeler için yapılan uygun iğneler var yani korkma.

kaynarsuya 2 kaşık bal 1 kaşık elma sirkesi tarçın zencefil de kat iç şifa olacaktır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…