grip mi oldum yorgunluktan helak mı oldum anlamadım sizde de aynı durum var mı?

siderolites

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2012
4.809
3.578
448
kızlar merhaba 8ocakta doğum yaptım o günden beri hiç uyumuyorum desem yeridir.bebeğim uyusada ben uyuyamıyorum allah korusun sanki bebeğime ben uyursam birşey olacak gibi geliyor idare ediyordum ama son 3 gündür bebeğimde hep emmek istediği için 1 saat bile uyumadım dün öğledensonra fenalaştım bir titreme geldi böyle bir baş ağrısı olamaz anlatamam kızlar birde kemiklerim ağrıyor sanki biri bana dokunursa bütün kemiklerim kırılacak gibi. dün annem bebeğe bakarken 1 saat uyudum ağrı kesici içtim bu sefer deli gibi terlemeye başladım dün geceden beri 5 kere üzerimi değiştirdim sırılsıklam oluyorum şimdi daha iyiyim grip oldum sandım önce ama gecede 4saat felan uyudum annemde hem emzirip hemde uyumayınca vücudun kırılır gibi olur diyor sizde de aynı şeyleri yaşayan varmı internetten baktım buarada gripte olsanız emzirmeye devam edin diyor

Canım geçmiş olsun. Mesajına cevap vermeye çalıştım ama mesaj kutun dolu olduğu için alamıyormuşsun, öle uyarı verdi. Burdan söyleyeyim dedim. İyi bak kendine, beslenmene dikat et, inşallah bian önce toparlanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…