Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben kabizlik ve basur yuzunden ikinirken bir sey olmadiysa kimseye bir sey olmaz ikinmaktan. Resmen normal dogumdan korkmuyorum artik.Bende gribim gecmiyo bu hastalik bi ara duzeliyor gibi oldum 3 4 gün sonra yine basladi ilac hic kullanmadim ondan mi tekrarliyor bilemedim bide burnum tikaniyo 2 gündür sümkürüyorum ama o işlemi yaparken de ıkınıyor gibi oluyo ya insan acaba zarar verir mi bebeğe ya bilemedim ????![]()
Bol bol dinlenmeye calis canim 3-4 gune iyi olursun. Bir de terle biraz.Cevaplarınız için sağolun kızlar. Almadım ilacı bende ballı süt içtim zencefil limon naneli çay içtim meyve yiyorum. Ama yinede düzelemedim. İnş Allah hepimize şifa verir
Sorun orda zaten ya öğretmenimBol bol dinlenmeye calis canim 3-4 gune iyi olursun. Bir de terle biraz.
Evet oyle bir sıkıntımız var. Bir de derste bogaz patlat iyice sikinti veriyordur o zaman bogazini surekli islat bir de bransin ne bilmiyorum canim ama ben hamilelik yuzunden cok yorgun ya da hasta oldugumda dinleme ya da yazma dersi yaparim. Cok yormamaya calis kendini. Senin bebegin ve sen cok daha önemlisiniz.Sorun orda zaten ya öğretmenimraporda vermiyorlar ohalden dolayı. Bilmiyorum nasıl atlatıcam. Nefes alamadığım için uyuyamıyorum geceleri
Ben sosyal bilgiler öğretmeniyim bide yarın nöbet günümEvet oyle bir sıkıntımız var. Bir de derste bogaz patlat iyice sikinti veriyordur o zaman bogazini surekli islat bir de bransin ne bilmiyorum canim ama ben hamilelik yuzunden cok yorgun ya da hasta oldugumda dinleme ya da yazma dersi yaparim. Cok yormamaya calis kendini. Senin bebegin ve sen cok daha önemlisiniz.
Kadın dogumcu da icme demis icme sakin.ilk uc ay hele cok onemliİlaçları yazan kbb ciydi acilde. Doğumcuda varmış ona gittim asla kullanma dedi![]()
Oturmaya calis yine de cok yorma kendini. Nöbet gunlerinden nefret ederdim ben simdi nobetten düştüm rahatim:)Ben sosyal bilgiler öğretmeniyim bide yarın nöbet günümneyse bi şekilde bitircez artık
Hayır antibiyotik bi de plasentadan bebeğe etki edebilecek bi ilaç türüKızlar 6 haftalık hamileyim doktor serum yazdı ve antibiyotik verdi boğazların kötü dedi grip oldum. Daha önce kullanan oldu mu yardm dder midiniz. Bi de afedersiniz vajinanın içi ağrıyo yaşayan var mı normal mi bu.
Vajinal ağrı nasil kasılma şeklinde mi sancı mi..İdrarda yanma filan var mı belki enfeksiyon da olabilir çok çok önemli bunlar korkutmak istemem Allah korusun düşük ve erken doğumlara bile neden oluyor.Bol bol su içinKızlar 6 haftalık hamileyim doktor serum yazdı ve antibiyotik verdi boğazların kötü dedi grip oldum. Daha önce kullanan oldu mu yardm dder midiniz. Bi de afedersiniz vajinanın içi ağrıyo yaşayan var mı normal mi bu.