grip!

lovely_x

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2012
51
0
0
Aksaray
kızlar cuma günü yeni işime başlıycam ama çok fena gribim daha dün hasta oldum en az 10 gün iyileşemiyorum grip olunca.sizin bildiğiniz yöntemler var mı etkili ilaçlar ya da çaylar falan?

acil ayağa kalkmam lazım nolur yardım edin

Soğukalgınlığı mı grip mi?Gripseniz ,ateşiniz olması lazım ,yataktan kalkamazsınız.Soğukalgınlığı,kırıklık , nezle ,boğazağrısı ,başağrısı ,öksürükle düşe kalka ayakta geçirilen bir durum.

Canım bence acile falan git iğne yaparlarsa düzelirsin bi kaç günde yada serum versinler bende cok etkili oluyor.

gribim.acile gittim doktora derdimi de anlattım grip için serum takıldığını hiç duymadım dedi.sonra biyerde gittim antibiyotik vuruldum ama değişiklik yok.

Canim bencede acile git igne yapiyorlar. Hemen ayaga kalkarsin vallaha.

Benim nisanlimda cok fena grip olmustu kalkamiyodu yerinde, fakat acile gitti igne yapmislar sonra yine kendine geldi.

gecmis olsun canim

Nasıl duymamış hastane malını kullanmada neden bu kadar pinti bu doktorlar anlamıyorum.igne yaptirdiysan biraz uyuyup dinlenmen lazım ki kendini toparlayabilesin. gecmis olsun canım

gribim.acile gittim doktora derdimi de anlattım grip için serum takıldığını hiç duymadım dedi.sonra biyerde gittim antibiyotik vuruldum ama değişiklik yok.

Demek ağır bir grip.Dinlenmek ,erken uyumak ,hergün tavuk çorbası 2 öğün iyileşmeniZİ hızlandırır.Geçmiş olsun ,yeni işinizde de başarılar .

1- Önce bol bol terlemeye çalış bunun içinde bol sıcak içecekler al ve kat kat gyin battanıye falan ört üzerine hafif ama yünlü bir şey
2-tahyllot çay var ufak peketlerde eczaneden bunu muhakkak al içinde hfif antibiyotik var ekşimsi bişey bu bas ağrını alacak içini dışını terletecek sonra bıraz hafifleyeceksin.
3-eczaneden bepanten pastil al muhakkak bu ses tellerini ve bopazını yumuşatıp kadife gibi yapıcak bepantenın onarım özellıgı vardır bılırsın saçlar ve cildide onarır bepanten ısmının dışında pastil kullanma .ğzında uzun süre erimez fiyatı 10 lira falan.
4-viks first defence burun spreyi al nazal enfeksıyonda burnunu genzini ve sinüs varsa temizleyip burnununiçini temızleyıp burun akıntını kolaylaştıracak ve nefesını açacak.bunlar spesifik 10 numara faydalı urunler eczacına sor o da tasdıklıcek.çabuk iyileşirsin umarım geçmiş olsun

ayrıca vitamın açısından natrol easy-c 1000mg b vitamını öneririm bu her eczanede olmuyor ama oldukça faydalı
Ha bu arada bol bol odanı havalandır oksijen al yoksa gripteki mikrop havasız odada türer bu sefer sinüzite vs çevirir.
Acil şifalar dilerim

bal karabiber bi kaç damla da limon karıştır ye. kısa aralıklarla sürekli ye ama..
gece de yatmadan önce vicks sür burnuna hatta damağıma da sürüyorum ben. yatana kadar da sıcak suyun içine koyup kokla.
yorgan döşek de yatma. bende 1 gecede etkisini gösteriyor bu yazdıklarım.

kızlar çook teşekkür ederim yazdıklarınızı hemen deniycem..allah hepimize önce sağlık versin..

AMİNNNN
bnde kaç gündür soğuk algınlığı ve griple yatıyorum bugün daha iyiyim çok şükür ben gripve soğuk algınlığı hapı aldım eczaneden onu kullandım bir de sarımsak ye ya da yut
bir de öksürüğümüde bal ve karabiber karıştırıp yedim o geçirdi canım geçmiş olsun
ALLAH cümlemizin sağlığını korusun RABBİM kötü hastalıklardan korusun dermansız dert vermesin AMİN

ben yeni iyi oldum yatak döşek yatırdı beni acile gittim agrı kesici iç dedi bana doktor :50:
benim kendi yöntemlerim var fişşşşek gibi oldum sonra tabi kendimi az iyi hissedip ayaklanınca yapabildim tektim çünkü
elma,limon,nane,tarçın zencefil koy cezveye bir taşım kaynat bal dök iç.hemen göğsünü yumuşatır terletir
ikincisi ise;gripini bardağa koy,üzerine limonu sık birazda soda dök iç yarım saate fişşek gibi olursun:27:

eğer bulabilirsen taze zencefil al nohut büyüklüğün de demliğe koy,limonu kabuğuyla birlikte ince bir kaç dilim ekle,küçük bir çubuk tarçın içine ilave et ve kaynar suyunu da koydun mu ohhhh şifa verir vallahi..umarım biran önce iyileşirsin...bu ara da günde iki fincan ada çayı iç antibiyotik etkisi var bir kaç güne ayağa kaldırır seni..

Son düzenleme:
öncelikle geçmiş olsun ve yeni işinde hayırlı olsun :)) vitaminle destek alabilirsin ben grip olduğumda narla kivinin üzerine tanımam :) narın suyunu değil normal soyup yediğinde çekirdekleri iyi geliyor ayrıca kivide iyi geliyor normal ilaçların yanısıra bunları da tavsiye ederim . tekrardan geçmiş olsun canım

Back
X