Grmcemin tavrlar yetti artk...

ya ne saçmalık görümcemin kocasının çayını ben niye dolduruyorum ben onun karısımıyım allah allah yerin dibine girilecek ne var abartma deseydin karısı dururken ben niye dolduruyorum çayını deseydin kimin evi belli değil sen mi misafirsin onlarmı:uhm:

misafir olurmu orası benım kendi evim:))))))k

ahh ebrucugum
ınsanlarımız empatı kurabılse bu sorunlar olmaz
sen anlayıs bekleme
beklentılerın arttıkca hayal kırıklıgında artacak
gorme duyma bak esın sana destek demkkı aılesını bılıo bırcok erkek aılesının ne oldugunu kabullenemıyor
gelınlerden ıs beklenır bu boyledır gelın degıl hızmetcımantıgı var kabulleneceksın bu herkeste boyle :bbo:

canım yorumların için tesekkur edrim.evet allaha şükür eşim yanımda.ben babama bişey söylesem agar bı laf söyler herseyi kesip atar..ben onlara he he deyip bildgmi yaapıyorum sende oyle yap diyo ama ben bunu bbeceremıyorum..bırı bana surat yapsın sınırını eşimden cıkarıyorum.ben hzursuz oluyorum.sunların yuzunden mutsuz olmayım dıyorum kendımı tutamıyorum..nolacak bılmyrm allah hayırlısını versın

yapmadgım halde yaranamıyrm bide oyle yapsam..görümcemlere bı gıttıgımızde gorumcemın kocasının cayı bıtmıs doldurmamısım kaynanam mura tın cayı bıttı doldurmadın yerın dıbıne gırdım dıyo..sankı benım evimdeyızde ben cay doldurmadım..evine gidince cay bulaşık hepsini benden bekliyolar bende 2 senedir gitmiyorum evine

kaynanan kendi kızı kendi evinde kendi kocasına çay koymuyo bundan utanmıyor da sen yapmayınca mı utanmış? allah kolaylık versin sana

ayyy boşver valla hep öyleler...benim evime geldiklerindede hep hizmet beklerler ayaga kalkmazlar...
bak uzakta oturuyormuş ,iyiki yakınında değil...
eşinde senin tarafındaysa boşver gitsin...

canım yakınında değilmiş görümcen zaten sık görüşmüyorsunuz anladığım kadarıyla
eşinde seni haklı buluyomuş boşver gerisini hiç tınlama bile

onların seninle geçinmeye niyetleri yok öyle olsa böyle davranmazlardı,cahil insanı ne kadar eğitebilirsin ki,
akıllı olsalar önce senle iyi geçinmeye çalışırlardı. Ama onlar direk kaynana,görümce moduna geçmiş,
Ben olsam olanları kocama söyleür, bende direk kötü gelin moduna girerdim,
sıkıyosa benim evime gelsinler,huzurlu oturmazdım valla, bi daha abilerini çağırarak görürlerdi.
benim taktik her zaman kısasa kısas tır .
Benim kayınpeder,15 senedir benim evime adımını atamaz,gelecem diyor her sene ama yemiyo dötü :jeyyar:

canım kardeşini de o kadar önemseyen biri degil onuda arayıp agzına ne geliyosa söyleyen biri...2sene önce eşim kayınvalıdem evine gittik..yemegfe oturduk herkese yemek koyuyo bana sen ne yersin diye soruyo..bende o gelınce tutup yemege davet edıyorum anlasın yaptıgını dıye ama yok..gercekten cok canım sıkılıyo etme bulma dunyası allaha havale edıyorım hepsini

bende var öle biri ama seninki az daha fenası sana bişi söylücem bunu hiç unutma benimde görümcem benle çok uğraşıyodu en sonunda onun kardşinin yani benim 2.ci görümcemin yuvası dağıldı hemde sebebi görümcesiymiş aralarını bozmuş yani benim 2.görümcemin başına geldi eee etme bulma dünyası ibret alsında yapmasın ama nerdeeeeeee bana yaprsan seninde başına gelirr gerçi 2.görümcemin suçu yoktu ama olsun umrumda değilll

Son düzenleme:
fesatlığı kalkmıştır bpşver takma sen onları. biz 10 ay önce ev aldık görümcem geldi güle güle oturun dedi ağız ucuyla oda. taşınmadan önce temizlik yaparken meraktan geldi azıcık yardım etti bir dürüde laf soktu gitti. işte siizn şununuzmu var bununuz mu var. aslında herşeyimiz var hatta ondna daha çok eşyamız var ay çok büyükmüş ev nasıl dolduracaksınız felan. ev yerleşincede kısaknçlığından bizde ev istiyoruz ama diye başladı anlatmaya hasbam. kıskanç ve cahil kişilikler bunlar ister istemez sinir oluyoruz ama elden ne gelir.

ahhh şu görümceler bende 2 yıldır evliyim 2 yıldır küçük görümcemle görüşmüyorum çünkü düğünüme bile gelmedi hadi gelemedin insan bi arar yok benimde işim olmaz tabi büyük olanı ilede 1 yıldır görüşmüyorum.düşünün ev arıyorum taşıncam tek başıma hem ev topluyorum hemde bulduğum evi temizliyorum bu arada 17 gün geçti hiç görümcemi arayamadım sonra aradım abla bzi taşındık yeni evime buyur gel dedim ayyyy keşke aramasaydım daha nasılsın der demez niye aradın dedi sen bize sormadan niye taşınıyorsun masraf etmeyi ne kadar çok seviyorsun 1 yıllık evlisin 2 ev değiştiriyorsun iyice uzağı gidiyorsun amacın ne artık düşmanız sizden tiksiniyoruz sakın birdaha arama o mal kocanada söyle gelmesin sakın bize dedi şak dedi telefonu kapattı şok oldum.

kızlar 5 ay falan oluyo yeni evimize taşındık görümcemle farklı şehirlerde kalıyoruz.annesigilin yanına geldıgınde bı aksam yemege davet ettim. keşke etmeseydim..evime ilk defa geliyo insan bi güle güle oturun der..onu bile demedi.benimle hiç muhatap olmuyo.üşümüşler kombinin ayarını aç dıye eşime söyluyo igne ile ip lazım olmuş eşımden ıstıyo...bı kac gun once yıne geldı kızı var 4 yasında kuruyemiş tabagını düşürdü ben bı taraftan cay serv isi yapıyorum bı taraftan onları toplamaya calışıyorum ama ne kaynanam ne gorumce gelipte yardım edelım demıyo..o kadar rahatsız olmaya basladım kı sankı ben o ortamda degılim gibi davranıyo..evime geliyo benımle dogru duzgun konusmuyo...ya annesi babası ya da görümcen illa bırı benı huzursuz edecek yoksa rahat edemıyolar..nasıl davranıyım kızlarr görumceme artık bende onunla muhatap olmamaya calışıyorum dogrumu yapıyorum bilmıyorum..ama gercekten cok canımı sıkıyo yaptıkları

ay inanmıyorum aynı görümceye mi sahibiz ne tövbe tövbe aynısı bende de var arkadaşım olumunekankayizsmile

ay inanmıyorum geçen sene eşimin kendi evine geçtik tadilat yaptırdık geldi bi güle-güle oturun demeden siz bu evi bana verin dedi. kıskançlığından yalanlar ortaya attı 2 aileyi birbirinden uzaklaştırdı. kendide gelmiyo dili dolansın o yalancının inşallah

Back
X