grup firmadan evlilik tazminatı nasıl istenir

arkadaSHE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
191
0
96
Ankara
Arkadaşlar merhabalar
Bilen birileri varsa Allah rızası için fikrini söylesin. Çok bunaldım öyle sahtekarlıkların döndüğü bir şirkette çalışyıorum ki napacamı bilmez durumdayım.
22 mayıs 2011 de evlendim. 7 yıldır bu şirkette çalışıyorum.Ancak şirketimiz bir grup firma. Yani farklı ünvanları olan ve hepsinin iş yeri adresleride farklı olan, imza yetkililerinde farklı olduğu 4 ayrı şirketimiz var. Ben o firmalardan birinde ssk lıyım. Ancak hep ssk lı odluğum şirketin hemde diğer 3 şirketin muhasebe işlerini yapıyorum. Ve ssk olarak gösterildiğim adreste duran yok. Grup firmalarından diğer bir firmanın ofisinde çalışıyor bütün elemanlar,patronlar. anlata bildim mi bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla 1 yılı doldurmadan bir dilekçe ile ekine de evlenlilik cüzdanı koyulacak şekilde kıdem tazminatı alınabiliyormuş. Bizim firmada çok büyük sahtekarlıklar,haksızlıklar döndüğü içinbu konuda da bi katakulli çevirirler mi die tereddüt ediyorum haliyle. Dilekçe mi noter aracılığılyla gönderem diyorum ama ssk lı olarak gösterildiğim firmanın adresinde duran kimse yok. patronumda bende diğerbir firmamızın adresinde çalışıyoruz. Noterden göndersem kimse olmadığından ulaşamayacak. Ee bu firmaya göndersem olur mu ?
Sonra dilekçe yazarken nasıl yazacam. Sonuçta ben başka bir adreste çalşıyorum. ve bu adresteki patronlarım benim ssk lı olduğum firmada bir yetkileri yok. Ama esas patronlarım bu insanlar. Dilekçede bunu belirtmelimiyim. Hani dlekçe mi A firmasına hitaben yazıp (ssk lı olduğum firmaya hitaben) Ancak B firmanızın adresinde çalışmanktayım mı demeliyim nasıl bi yol izlemeliyim. Kafam çok karışık nolur bir şey söyleyin akıl akıldan üstündür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…