• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Guatr ile gebelikkk!!!

ebraarrr

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
661
304
18
20
Merhabalar kanda TSH 4.85 çıktı doktorum normale göre değer iyi ama gebelik istediğin için onu dusurmemiz lazım dedi yani bitkilesel yollarla nasıl dusurebilirim bilgisi olan yazabilirmi lütfennnn

Merhabalar kanda TSH 4.85 çıktı doktorum normale göre değer iyi ama gebelik istediğin için onu dusurmemiz lazım dedi yani bitkilesel yollarla nasıl dusurebilirim bilgisi olan yazabilirmi lütfennnn
Bitkisel falan boşver hormonal bir şey bu bitki ile dengede tutman zor ilacı var vermiştir doktorun. Euthyrox 25 mg kullanıyorum ben düşürdü benimkini hala içiyorum dozu çok düşük zaten

Bitkisel falan boşver hormonal bir şey bu bitki ile dengede tutman zor ilacı var vermiştir doktorun. Euthyrox 25 mg kullanıyorum ben düşürdü benimkini hala içiyorum dozu çok düşük zaten
Ya ilaç vermedi bana dahiliye yazabilir o ilacı dedi ama dahiliyeye de gittim değer iyi diye ilgilenmedi

Birkaç gündür ben de buna yoğunlaştım ama bitkisel zor görünüyor benim TSH 20 t3 t4 hormonlarım gayet iyi ama TSH düşmeden hamile kalamıyorum düşürmek için doktora gideceğim

Kullan ilacını düşsün zararsız bi ilaç korkmayın.
Bitkisel yolla düşeceğini sanmıyorum.
bende kullanıyorum kullanmazsan hamile kalamazsın kalsan da bebek için tehlikeli.

Merhaba, ben de 3.80 çıktı bebek ilk on hafta anneden temin edermis tiroidi o yuzden ilac veriyorsa muhakkak al ben Euthyrox 25 aliyorum kontrole gidicem mayis basi

Merhaba, ben de 3.80 çıktı bebek ilk on hafta anneden temin edermis tiroidi o yuzden ilac veriyorsa muhakkak al ben Euthyrox 25 aliyorum kontrole gidicem mayis basi
Merhaba, bende de hipertiroidi var ve thyromazol kullanıyorum 5 mg günde 2 adet alıyorum. Merak ettim siz günde kaç kere içiyorsunuz? Bir kere birinin gebelikte 6 kadar kullandığını okumuştum

Merhaba, bende de hipertiroidi var ve thyromazol kullanıyorum 5 mg günde 2 adet alıyorum. Merak ettim siz günde kaç kere içiyorsunuz? Bir kere birinin gebelikte 6 kadar kullandığını okumuştum
Ben gebe değilim ama gebe olsam da devam edecekmisim tsh bakilcakmis hemen gebelik ogrenilince ben de nodul de var çünkü :( sabah ac karnina aliyorum bir kere yarim saat yemek yememek gerekiyo.

Back
X