Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana ameliyattan sonra nodül kanseri teshisi konuldu arkadaslar bu hastalik hakkinda bilgilerimizi paylasalim...
şimdi guatr baska bışe bıldığım kadarıyla
Allah şifa versin... yazılanların hepsini okuyamadım ama annem de böyle bi şüpheyle doktora gitti 2 ay önce biyopsi yapıldı ve çok şükür temiz çıktı ama doktoru şunu söyledi kanser çıksa bile tedavisi mümkün iyilişme oranı çok çok yüksek olan bi hastalık ola ki geç fark edilse bile tedavisi mümkün demişti. aynen doktorun söylediklerini yazdım size en ufak bi abartı yok onun için moralinizi asla bozmayın. tez vakitte şifa bulursunuz inşallah
canım öncelikle geçmiş olsun. benım annemin lenf bezlerinde nodül var , sanırım seninkiyle hemen hemen aynı.
radyo terapi alacaksan kesinlikle bütün dişlerini çektir, yoksa ömrü billah ağrı çekersin. zavallı anneme kimse bu uyarıyı yapmadı![]()
termin tarihinin geçmiş olması gerekiyor. ne yaptın ne dedi dr lar. şanslısın almanyadasın orda sağlık sistemi iyi işler. burda paran yoksa senle ilgilenen dr yok![]()
bana da 5 yıl önce troid kanseri teşhisi konmuştu. önce ameliyat oldum ardından atom tedavisi gördüm düzenli olarak da kontrollerimi yaptırıp hergün troid hormonu alıyorum. metebolizman yavaşlıyor onun dışında normal hayatına devam edebilyorsun. kanserin en iyisi derler öyle bir hastalık. ben bunları yaşarken 24 yaşımdaydım şimdi 5 yıldır çok şükür Allahıma hayatıma normal bi şekilde devam edibiliyorum.