Guatr ve gebelik hakkında bilgi

gamzeblt

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2020
123
47
13
27
Bugün ikili test sonucu için aradım herşey bormal guatr oranın yüksek bi dahiliyeye git dedi benim bundan önce kanımı gebeligimin 6 haftasında felan aldı araştırdım bebegin sinir sistemi gelişimi için önemli bi unsurmuş oturdum agladım yarın dahiliyeye gidicem siz yaşadınız mı bilgilendirin beni lütfen

Değerini söylemedi olması gerekenden biraz fazla ilk yaptıgımız kan testinde normaldi şuan olması gerektiginden yüksek dedi moralimi çok bozdu gerçekten
Benimde yüksek ilac kullanıyorum düşüyor. İc hastaliklari ya da endokrine gittiginde o uygun doz ilac verir.

Ben beş yıldır ilaç kullanıyorum ilk hamile kaldığımda tsh 6 çıkmıştı . Hiç endişelenme ilacını kullan Allah'ın izniyle düzeliyor ve aylık takipte ol

Benim 10nyildir var ilaç kullanıyorum gebelikte de daha hızlı çalışmaya başlayıp değerim yükseliyor hep normalde günlük 125lik iciyordum geçen kan verdim 4 küsür cıktı değerin üstünde hastanenin referans ağırlığına göre şimdi yükselttiler ilacını haftaiçi 125 hafta sonu 175 içiyorum 3 hafta sonra tekrar kontrole gidicem korkmayın bnim ilk gebeligimde de vardı şükür oğlumda bi sıkıntı yok

Benım hep vardı evlatlıktan berı tüp benek ıle hamıle kalmıştım normaldı sonra kontrol gıttım doktor tahlıl yaptı 13 demıştı çok yüksek ve o zman 6 haftalık hamıleydım dahılıyeye yonlendırdı o doktor bu değerle sakın hamıle kalma demıştı bebegım zekası ıcın bende hamıleyım demıştım hemen ılacın dozunu yuksekttı onu kullandım 1 haftada normal dondu şükür kızım çok sağlıklı suan ve doğumdan sonra artık yok guartır o kadar korkacak bırsey yok yanı ılaclarla düzene gıdıyor ılaclar tam al ıhmal etme gerısı rabbım bılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…