GÜÇLÜ BİR KADIIN OLMAKTAN ÇOK YORULDUM

queenofhaters

Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
4.016
12.575
128
Selam,
Bu metin biraz iç döküş, biraz da serzeniş içerir.
Uzun olacaktır şimdiden biline.

Durum bu. Yıllarca insanların karşısında dik durabilmeye çalışmak, kuyruğunu kıçının altına sıkıştırmak ama kaçmamak, bir şeyler yapmaya çalışmak şahsıma münhasır.
Çocukken de böyleydim ben, ağlarsam bana okulda ağlak sümüklü derler diye asla ağlayamazdım.
Büyüdüm, çok aldatıldım, çok sepet yedim.Millet ağzıma mıçıp bıraktı. İlk beraber olduğum adam 2 gün sonra benden ayrıldı, hahaha nasıl da yalvarttım ahhahaha demesin diye tek bir mesaj bile yazamadım.

Arkadaşlarına anlattı, okulun itiraf sitelerinde yayınladı, msn konuşmalarımızı herkese gösterdi.
Anneme anlatmakla tehdit etti, defalarca taciz etti. Millet yüzüme bakıp resmen o..u dedi, defalarca kantinde kütüphanede her yerde.

Büyüdüm herkes gibi sorunlar da büyüdü, ama ben de büyümüştüm.
Bu defa da ağlayanlara, mızmızlananlara saldırgan bir tavır takınmaya başladım ve bunu şu ana kadar da asla dizginleyemedim. Her zaman güçlü bir kadın olmaya çalıştım, bana yanlış yapana hadi yallah diye diye çevremde az ve öz 2-3 kişi kaldı. Ağlayan kadına ya da erkeğe ezik muamelesi yaptım ve bunu da resmen milletin gözünün içine baka baka yaptım. Pişmanım.

Sonra bu adamla tanıştım. Uzun yıllardır mok püsür devam eden bir ilişkim ve evliliğim var, kendimi asla ezdirmemeye çalıştığım, bana bir şey söylerse iki katını söylediğim ve bağırdığım cingar çıkardığım beğenmiyorsan s...r git o zaman dediğim. O adam da bana hep tahammül edecek sandım, yanıldım. O da çok yoruldu. Ben de ne tür girdap içinde olduğumu o zaman anladım.

Takıntılarım var hepiniz biliyorsunuz en ufak bir sorunu büyütür büyütürüm, forumda öğrenmişsinizdir acaip çirkef ve kindar bir kadınımdır. Bu beni çok yordu, artık çok yoruldum. Ben çok nadir ağladım hayatım boyunca, şimdi de ağlıyorum. Aşmak istiyorum ama zor gibi.

Herkes gibi benim de hayatım b.k. Senelerdir şu psikoloğa gidiyorum bir türlü de geçmedi. Adını hatırlayamadığım bir arkadaşın önerisiyle meditasyona başladım. Buradaysa yazsın. Çok tenk yu. Dün de bazı arkadaşlara tek tek yazarak haksız yere kalplerini kırdıysam özür dilediğimi söyledim.

Ama haksız yere, kadın düşmanlarına ne söylediysem hala arkasındayım. Herkese yazmak zor olacak belki diye hem kendimi ifade etmek hem de gerçekten öküzlük yaptığım insanlardan özür dilemek istedim.
Kusura bakmayın ne olur, valla ağlamak çokzel.

Acaba cift terapisine mi gitsen pray? Böylelikle senin hırcınlıgının sebeplerini ya da onun sana ters gelen seylerinin sebeplerjnj ogrenirdiniz. Iyi gelirdi belki?

Güçlü olmak zorunda degilsin ki, mutlu olmak zorundasın o da her zaman degil. :) etten kandan damardan olusuyoruz, çelik degil ki hamurumuz dik duralım ille de. Bosver elalem senin hakkında neler neler düşünsün. Sen kaygısız ve tamamen kendi keyfine dönük yaşamaya bak. Daha kolay daha güzel her sey. :)

Sen kindar ve çirkef değilsin. İnsanlarda dört dörtlük değiller. İnsanoğlu dünyanın en tehlikeli varlığı olabiliyor. Hak edenin hakkından gelmek seni kötü bir insan yapmaz.

İlk çıktığın adam tam bir şerefsiz miş.

Kimsenin evliliğide dört başı mahmur değil. Kendine yüklenme.

Ben senden daha beterim farkindasindir. Ama mutluyum ya. Hayatın güzelliği yalnızlıktan kimseye kendini anlatmaya çalışmamak, bir şeylerde dengeyi kurmaya çalışmamak, tamamen kendini dusunmekmis. Evliliğim bitti ben çok mutluyum.
Birilerine iyi davran sonra bir dirsek göster yine sana tahammulleri kalmaz. En iyisi seni mutlu eden şeyi bul ve onu yap.

Bir insana değer vermek
Özen göstermek,
Ona kıymetli olduğunu hissettirmek de
bir "kültürdür".
Bunun eğitimi yoktur
Yolu 'insan' olmaktan geçer.

Özdemir Asaf.

Ne güzel yazmış değil mi ? Siz de hayatınız boyunca gerçek '' İNSAN '' a denk gelseydiniz, bugün böyle olmazdı bence ruh haliniz.

Sen kindar ve çirkef değilsin. İnsanlarda dört dörtlük değiller. İnsanoğlu dünyanın en tehlikeli varlığı olabiliyor. Hak edenin hakkından gelmek seni kötü bir insan yapmaz.

İlk çıktığın adam tam bir şerefsiz miş.

Kimsenin evliliğide dört başı mahmur değil. Kendine yüklenme.
Teşekkür ederim obi, her ne kadar gün ve gece gibi farklı düşüncelerde olsak da, sen de benim bu forumda gerçekten akademisyen olduğuna inandığım nadir birkaç insandan birisin.
Kendini ifade edişin beni bazen çıldırtsa da, seni kendime çok benzetiyorum.
Bu yüzden de seni seviyorum galiba :KK200:

Derdin ne praycim?
Tam açık olmamışsın?
İnelim mi çocukluğuna, mesela neydi okulda ağlarsan sümüklü diyecekler korkusu?
Biri mi tembihledi bunu sana?
O yaşta bunu kendi kendine düşünemezsin, çünkü.
Kimse aşılamadı ki lalem
O yaşta ağlayanla ühühühühüüh taklidi yaparak dalga geçilirdi.
Sümüklü ühühühü falan derlerdi.
Zayıftı yani ağlayan sanırım,bunu okulda öğrenmiştim ya da ben böyle düşünmüştüm.
:(

Teşekkür ederim obi, her ne kadar gün ve gece gibi farklı düşüncelerde olsak da, sen de benim bu forumda gerçekten akademisyen olduğuna inandığım nadir birkaç insandan birisin.
Kendini ifade edişin beni bazen çıldırtsa da, seni kendime çok benzetiyorum.
Bu yüzden de seni seviyorum galiba :KK200:
Teşekkür ederim. Gerçekten böyle düşünüyorum seninle ilgili.

Şu Ruhi Çenet ' in videoları beni insanoğlundan soğuttu. Nereden bulaştım bilmiyorum ki :KK57:...

Aglamayi severim.Aglayani severim.Guc gosterisi degil kalin kabuklar.Guclu olmak nedir ki? Kimse guclu falan degil.Ya icinden tasar ofken,kirginliklarin ya da patlar icinde.Icine yuk bindirme daha fazla.Neysen o ol.Agla,isyan et,kufur et,af dile,affet :mad:

Pray, yazdıkların çok tanıdık geliyor...

Ama herkes aynı değil. Eskiden kötü insanlarla karşılaşıldı diye hiç mi iyi insan yok bu dünyada? Var elbette. İşte o kişi karşına çıktığında etrafa karşı örülen duvarların biraz da olsa indirilmesi gerekiyor. Tamamen inmesi zor olabiliyor. Bu bir savunma biçimi bazı insanların...

Bazen de affetmek insanın yükünü hafifletiyor. Unut gitsin, hayatın boyunca taşıma o eski insanları, onlara olan öfkeni...İnsanın sırtında kamburluk yapıyor. At kurtul hepsini. Negatif enerjiden başka bir şey değil. Açıkcası bunun çözümü ne gerçekten bilmiyorum.

Banada anlatır mısın o meditasyonu :)

Laale Laale kezinlikle katılıyorum neden ağlamaktan korktun dalga geçilmekten güçlü durmaktan falan falan....bende böyleydi sadce içime kapanmıştım belki seni kadar sertte değildim ama güçlüydüm dimdik durdum durduğumu zannettim sonra bom patladım altından emdr terpisiyle birlikte cinsel istismara uğradığım çıktı...çocukluğunda aile ilişkilerin nasıldı pray svgi anlamında korktuğun birşeyler hassas olduğun şeyler...

Kendini elestirebilmen guzel ama bunu kendine haksizlik yapacak raddede yapma.
Aglayabilmen daha da guzel, bende de vardi hep kuyrugunu dik tutma, guclu gozukme takintisi, daha bu yuzden lisede psikologluk oldum, her stres oldugumda bogazim sisiyor gibi geliyordu, gicik tutuyordu, konusamiyordum. Simdi gerekirse bogure bogure agliyorum yemisim gucunu, kuyrugunu. Sen de oyle yap.

Evliliginde de sivri dil inanilmaz iliskiyi tuketen bir sey unutma. Bunu da yaptim, ilk yillar bel alti vurdum. Bir unutan iki unutan ama sonunda sindiremiyorum diyen bir sevgili vardi artik karsimda. O zaman dank etti, eger devam ettirmek istedigin bir evliligin varsa bunu degistirmek zorundasin. Gecen de burada yazdim, cok sevdigim bir laftir;
Girtlak 9 bogum, 8ini yut 1ini soyle. Konusmadan once yutkunmayi ogren.

Psikologtan memnun degilsen onu da degistir.
Son olarak pozitif kalmayi ihmal etme, keyiflen, yukselt kendini.

Musluman veya degil. Ama bu yaklasimin onu duaya yoneltmeyecek aksine uzaklastiracaktir. Kusura bakma ama cok talihsiz bir yorum yaptin.
Sana göre öyle.İnsan gücü maneviyattan alır. O ise dua ile olur.Gerisi tırı viri.Yoga Medi falan.

Kimse aşılamadı ki lalem
O yaşta ağlayanla ühühühühüüh taklidi yaparak dalga geçilirdi.
Sümüklü ühühühü falan derlerdi.
Zayıftı yani ağlayan sanırım,bunu okulda öğrenmiştim ya da ben böyle düşünmüştüm.
:KK43:
Büyük ihtimalle çok gençsin.
İnan bana; kendini sıkarak, sürekli tetikte durarak; hayat uzun ve muhteşem değil.
Biraz bırakmaya çalış akışına.
Sen istediğin kadar o kuyruğu dik tut.
O kader denilen kişi gelip insanın kuyruğundan tutup öyle bir savuruyor ki aklın durur.
Bak canımıniçi, sen, ailen ve sevdiklerin sağ ve sağlıklı olduktan sonra aşılmayacak dert yok.
Rabbim dermansız dert vermesin inşallah.
Yaşadıkça, yaşlandıkça anlıyorsun ne büyük nimetmiş, sevdiklerinle içtiğin bir fincan kahvenin tadı.

Back
X