Güçlü değilim

Gizem nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
739
260
33
27
Merhaba belki bana ve başka insanlara motive olur. Hayatımda bir takım zorluklar yasadim. Hani bir takim zorluklar oldu bende istediklerimi yapamadim. Bunlar kesinlikle bahane değil. Her zaman kendimede kızarım. Senin yaşadıklarını yaşayıp çok iyi yerlere gelen çok iyi bir hayati olan bunu başarmış insanlar var diye. Tam tersi kendime kizarim. Ne gelirse başına bunu aleyhine cevirebilirdin diye bende karar verdim bundan sonra bazı şeyleri aleyhime çevirmeyi her anlamda nasıl yapacagimi cidden bilmiyorum. Nasıl güçlü bir insan olunur? Nasıl hayatımı yoluna koyabilirim cidden bilmiyorum

Aleyhine çevirmeyip leyhine çevirmekle başlamalısın bence dert etme yapacaklarının mutlaka daha iyisi vardır..

Tam tersi kendime kizarim. Ne gelirse başına bunu aleyhine cevirebilirdin diye bende karar verdim bundan sonra bazı şeyleri aleyhime çevirmeyi her anlamda nasıl yapacagimi cidden bilmiyorum.
Aleyh değil lehtir o.
Leh size yararı olandır,aleyh tam tersi.
Kitap okuyup mesleki kurslara gitmekle başlayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…