Güçlü kadınlar

Catmother07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2017
325
233
33
Merhaba arkadaşlar.Güçlü kadınlar olarak bu başlığın altında toplanalım :) kendine güvenen,kendisinin farkında olan,birey olan,partnerine yalan söyleme gereksinimi duymayan,bırakın el kaldırmayı bagirmasina bile izin vermeyen,ezilmeyen,dik duran,hayatı eşit yaşayan bilinçli kadınlarımız.Burada bir çok sorun okuyoruz bizlerde sorun yaşıyoruz ama bu sorunlara geçit vermiyoruz,boyun eğmiyoruz.Emin olun bizler çok degerliyiz.umarim sayımız fazladır ve diğer kadınlarda korkularını yenip bize katılırlar :))

Bu kategoride kimse yok sanırım :) aldatılan,şiddet gören kadınlar içinde bir güven gelir,güç alırlar diye düşündüm ama öyle olmadı.

:halay: cok iyi bi topik olmuş.:super:
Bende burda saçma sapan konular açtım, kendi gücümün farkina varmayip karsimdakini goklere cikardim
Şuan farkindayim yaptigimin hatanin ve güçlü bi kadin olmak icin bu topikte bende varim :KK71:

Evi çekip çeviren biziz,yeni nesil yetiştiren biziz,çalışan emek veren...Bir kadın isterse yapamayacağı şey yok.konuyu açma sebebim buradaki konuları okuyup sinirlerimin bozulması.Evet sevdiğimiz insanlarla hayatimizi paylasabiliriz ama bu onlara mecburuz,bagimliyiz demek değil. :) çok sevindim hoş geldin :)

Evi çekip çeviren biziz,yeni nesil yetiştiren biziz,çalışan emek veren...Bir kadın isterse yapamayacağı şey yok.konuyu açma sebebim buradaki konuları okuyup sinirlerimin bozulması.Evet sevdiğimiz insanlarla hayatimizi paylasabiliriz ama bu onlara mecburuz,bagimliyiz demek değil. :) çok sevindim hoş geldin :)
Hosbulduumm :D cok iyi yapmışsin, bu aralar en ihtiyacim olan şey bu, gücümüzün farkina varmak..
Kendi kendimi o kadar sabote ediyorum ki anlatamam bunu aşmaya çalışıyorum :)

Bende 6 aylık evliyim
Evlendigimizden beri co sorun yaşadım

Güçlü olduğumu eşime hissettirmeye calistikca ezildim
Değer görmemeye başladım

Inat sinir ve ona değersiz/ saygısızca davranışlarda bulundum ama bu ise yaramadı ilişkim için.
Bitecek duruma geldi

Şimdi onun sözünü dinliyorum.
O benim kotulugumu isteyecek birşey söylemiyor
Ve yapmamı beklediği şeyler de büyük ve benim kişiliğimi zedeleyeckz şeyler değil o yüzden bir haftadır böyleyiz..

Ama kayinvalidemler tarafında pek kendimi ifade etmek istemiyorum.

Bence herkes başından geçen kötü olaylara karşı nasıl dik durduğunu ve kendi olmaktan ne kadar mutlu olduğunu deneyimlerini anlatmalı eziyet,taciz,hakaret,şiddet,aldatma,boşanma depresyonu vs. Çeken hanımlar için cesaret olsun istiyorum.Site de okuduğum aldatma,şiddet ve kadınların kendini farklı gösterme çabası artık son bulsun :)

Bence herkes başından geçen kötü olaylara karşı nasıl dik durduğunu ve kendi olmaktan ne kadar mutlu olduğunu deneyimlerini anlatmalı eziyet,taciz,hakaret,şiddet,aldatma,boşanma depresyonu vs. Çeken hanımlar için cesaret olsun istiyorum.Site de okuduğum aldatma,şiddet ve kadınların kendini farklı gösterme çabası artık son bulsun :)

Şu anda anlatacak çok ahım şahım bir şey gelmiyor aklıma ama güçlü kadın= akıllı kadın. Şöyle bir imaj var insanlar aklında. Mükemmel kadın: iyi anne, kariyer sahibi kadın, parası olan kadın, iyi eş, bakımlı ve güzel kadın, iyi evlat, erkeğe muhtaç olmayan kadın neyse. Bunlar olunca güçlü kadın olduğunu zannediyorlar. Geçenlerde BBC ekonomi kanalında çalışan Türk bir kadınla ilgili bir haber vardı, kadın çok güzel resmini gördüm ve yeni anne olmuş, kocasından dayak yiyor, üstüne ailevi sebeplerle boşanamıyordu sanırım. Bu kadın güçlü, parasını kazanıyor, eee çocukta yaptı, güzel bakımlı, sanırım imrenilecek bir hayatı var ve bir eksiği yok gibi. Bir sorgulayın bakalım niye dayak yiyor bu ve benzeri kadınlar?

Back
X