güçlü olabilmek

Suveybe13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2016
5.403
12.174
248
merhabalar
güçlü kk üyeleri
ben hamile kalana kadar çok güçlü bir insandım kimseyi takmazdım
hala kolay kolay ağlayamam ama artık kendimi güçlü hissetmiyorum
eskiden olsa umursamadığım şeyleri kafama takıyorum, canım sıkılıyor
sizin verebileceğiniz tavsiyeler var mı siz kendinize nasıl telkinler veriyorsunuz
teşekkürler şimdiden
not: şuanda bebeğim 10 aylık

Biz buna anne olmak diyoruz :KK66: anne olana kadar çok güçlü hisseder kadın kendini kimseye baş eğmez, hiç bir şeyden korkmaz kaybedecegim bir canım oda Allaha emanet der gözü kara davranabilir her türkü durumda kadın fakat anne olunca öyle olmuyor tabi , bakıma muhtaç bir evlat canından bir parça can kendi hayatından daha değerli bir melek , dolayısıyla korkuyor anne herşeyden bebeği için, ya başıma birşey gelirse evladım bensiz büyüyemez, onu benim gibi kimse sevmez, ilgilenmez ve çocuğun için can korkusu, artık kaybedebileceğin bir meleğin var koruyup kollaman gereken yavrun işte bu yüzden cennet annenin ayakları altında değilmi zaten, nasıl güçlü olunuyora gelirsek zaten bizler KADIN olarak güçlüyüz bedenen olmasada ruhen bunları düşünmek lazım, normal bir insanın dayanabileceği acı oranı 37 del iken kadın doğum esnasında 57 del sancı çeker, Aldatılan erkek kadını ya vurur ya boşar fakat çoğu kadın evlatları için o acıyada göğüs gerer şiddet vb söylemiyorum bile, tekrar nasıl güçlü hissederim diye düşünüyorsan bebeğine bak o sana güç verir anneler birer kaplandır ve yavrusuna yaklaşanı parçalar eee yavrunun korunması için sana ihtiyacı var seni üzeni psikolojini bozanada fırsat verme bebeğim için de ;) ben öyle yapıyorum :D

Allah analı babalı büyütsün.

anne değilim, evli değilim ama benimde bazen güçsüz hissettiğim oluyo. artık yoruldum diyorum sonra bi kendime ve etrafıma bakıyorum; yorulmak gibi bi lüksüm yok ki diyorum. gerçektende yok. insan kendi için yaşamalı. sen yapmazsan kimse yapmaz.
bide siz artık bi annesiniz. çocuğun sorumluluğu var...

Biz buna anne olmak diyoruz :KK66: anne olana kadar çok güçlü hisseder kadın kendini kimseye baş eğmez, hiç bir şeyden korkmaz kaybedecegim bir canım oda Allaha emanet der gözü kara davranabilir her türkü durumda kadın fakat anne olunca öyle olmuyor tabi , bakıma muhtaç bir evlat canından bir parça can kendi hayatından daha değerli bir melek , dolayısıyla korkuyor anne herşeyden bebeği için, ya başıma birşey gelirse evladım bensiz büyüyemez, onu benim gibi kimse sevmez, ilgilenmez ve çocuğun için can korkusu, artık kaybedebileceğin bir meleğin var koruyup kollaman gereken yavrun işte bu yüzden cennet annenin ayakları altında değilmi zaten, nasıl güçlü olunuyora gelirsek zaten bizler KADIN olarak güçlüyüz bedenen olmasada ruhen bunları düşünmek lazım, normal bir insanın dayanabileceği acı oranı 37 del iken kadın doğum esnasında 57 del sancı çeker, Aldatılan erkek kadını ya vurur ya boşar fakat çoğu kadın evlatları için o acıyada göğüs gerer şiddet vb söylemiyorum bile, tekrar nasıl güçlü hissederim diye düşünüyorsan bebeğine bak o sana güç verir anneler birer kaplandır ve yavrusuna yaklaşanı parçalar eee yavrunun korunması için sana ihtiyacı var seni üzeni psikolojini bozanada fırsat verme bebeğim için de :KK66: ben öyle yapıyorum :KK70:
dediğiniz gibi yapıcam teşekkür ederim

Allah analı babalı büyütsün.

anne değilim, evli değilim ama benimde bazen güçsüz hissettiğim oluyo. artık yoruldum diyorum sonra bi kendime ve etrafıma bakıyorum; yorulmak gibi bi lüksüm yok ki diyorum. gerçektende yok. insan kendi için yaşamalı. sen yapmazsan kimse yapmaz.
bide siz artık bi annesiniz. çocuğun sorumluluğu var...
insallah sizi eşinizin ailesi yormaz zaten evlilerin çoğu bu eşin ailesinden çektiklerinden dolayı muzdarip insanı yıpratıyorlar

Back
X