Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ben cok cok kötü durumdayım. Biriyle tanıstım 1 ay önce ortak arkadaslar sayesinde. Üniversitedn.facebooktn ekledi konsmaya basladk ikna etmeye calısmalar cok cabaladı uğrastı. 2 günlgne maç icin gttgi konyada mevlna türbesinde herkesin icnde adeta yalvardı bnle olmayı kabul et die. Ben acele etmek istemiyordm.tam artık hersydn emin oldm derken kandil gecesi.ben iğrenc bi adamım sana layk degilm dedi.tek kelime etmedim sonra karsıma cıktı konstu.ilk anda bahane sandım ama dürüstce hersyi anlattı.hayatımda cok insan var iğrenc bi adamım ama sana asık oldum hepsnden kurtulup tertemz bi sekilde karsına cıkmak istiyorum bunu haketmiyorsun dedi.hc bsey demedim farknda olmadan sevmisim sanırm.cok acı cektm bnu ona yansıtmadm.tekrar msj attı görüstk.ben hepsinden kurtuldm sana layk bi sekilde karsındaym beni hayatına al bekle dersende istedign kdar beklerim bunu hakettim sana cok asıgm dedi.konusuyordk arkdasca.beni ikna etmeye calısıyordu.dün yanımdan ayrldı aksamnda görscektk defalrca aradm acmadı.gece konstk en son kötüydm üzücü bi haber aldm dedi sadece. Ve sabh uyandgmda facebooknda ilskisi var yapms. Direk yanına gittim konstk. Kızlardn biri zorluk cıkarmstı bunu bliyordm zaten.inthar etms bileklrni kesmis ve hastaneye onun yanına gitms. O üzülmsin die ilskisi var yapms. Biz bittik. Ve ben yıkıldım.beynim durdu adeta. Bu nasıl bisey blmiyorum
Daha fazla üzülmeden yol ver cnm gitsin. 1 aylık ilişkimi seni daha çok yıpratır 1 yıllıkmı? eminim üzüntün geçicektir. Geçici bir süreç bu kendin için bunu yapmalısın cnm
ay ne mide bulandırıcı bişey...
sen kendine bu adamı layık görüyorsan buyur sok hayatına.
yok temizlendim de sana geldim de yok bekle dersen beklerim de?
aynı anda birçok kişiyle birlikte olmak karakter meselesidir.öyle temizlendim demekle de temizlenilmez.
su an sana asık oldugu ıcın onları hayatından cıkarır tamam. yarın obur gun askı bıterse nolucak senı de mı cıkarıcakmıs hayatından ? bence sen ona ulasılmaz gorundugun ıcın ugrastı cabaladı , evet belkı bıseyler de hıssetmıstır bız bılemeyız ama bellı kı duzgun kısılıge sahıp bır ınsansın , oyle kararsız ne ıstedıgını bılmeyen ınsanlarla hayatını mahvetme. kendını uzdugune degmeyecek. bu arada ıntıhar mevzusuna gelınce de nedense ınanmadım. sevgılı mıydı de bunlar kız ıntıhar edıyo ? sevgılılerse eger sevgılısı varken baska ılıskılere nasıl acık olabılıyo? erkek mı , adam mı bu orda bı anlasalım.. sen de kapılmıssın hoslanmıssın anlıyorum. 1 ayda ask sevgı olmaz zaten. bence kendını uzme kafasına estıgınde gıdıp gelıcek sana bu barız bellı ama buna fırsat verme cunku sen uzuluyorsun o degıl.