- 14 Eylül 2018
- 37
- 13
- 3
- 32
- Konu Sahibi minikkelebekkkkk
bu güne kadar kendi ayakları üzerinde durmayı beceremeyen herkesten tekme yiyen bir insan oldum. bu güne kadar hiç terk etmedim hep terk edildim. yari yolda bırakıldım. bugün daha once konusunu actigim konuştuğum insana kendim bitti yazdım. ve yine umrunda olmadi uyucam hayat düzenim var yarın konuşalım yaptı. o uyurken ben şu an hüngür hüngür ağlıyorum. ben çok değer verdim ona layık olmaya çalıştım ama o benim gitmem için elinden geleni yaptı sanki. hiçbir şeyin hatri olmadi. ben de pes ettim ve gittim hayatından. şu an onun umursamaz oluşuna dayanamıyorum içim içimi yiyor. nasıl böyle olabiliyor. ben nasıl umursamaz kendi ayakları üzerinde duran biri olabilirim. çok güçsüz hissediyorum 24 yaşındayım ama yaşamaktan soğudum artık ölmek istiyorum. ben bu yasa kadar güçsüz ve onun bunun pesinde koşan asalak tipler gibiydim şu saaten sonra nasıl değişebilirim ki? bana yardımcı olun ablalarim artık dayanamiyorum. tuttuğum herşey elimde kalıyor ailem bile adam gibi yanimda durmuyor artık sevmek sevilmek saygı duyulmak istiyorum