güçlü olmak için ne yapmalı?

minikkelebekkkkk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2018
37
13
3
32
bu güne kadar kendi ayakları üzerinde durmayı beceremeyen herkesten tekme yiyen bir insan oldum. bu güne kadar hiç terk etmedim hep terk edildim. yari yolda bırakıldım. bugün daha once konusunu actigim konuştuğum insana kendim bitti yazdım. ve yine umrunda olmadi uyucam hayat düzenim var yarın konuşalım yaptı. o uyurken ben şu an hüngür hüngür ağlıyorum. ben çok değer verdim ona layık olmaya çalıştım ama o benim gitmem için elinden geleni yaptı sanki. hiçbir şeyin hatri olmadi. ben de pes ettim ve gittim hayatından. şu an onun umursamaz oluşuna dayanamıyorum içim içimi yiyor. nasıl böyle olabiliyor. ben nasıl umursamaz kendi ayakları üzerinde duran biri olabilirim. çok güçsüz hissediyorum 24 yaşındayım ama yaşamaktan soğudum artık ölmek istiyorum. ben bu yasa kadar güçsüz ve onun bunun pesinde koşan asalak tipler gibiydim şu saaten sonra nasıl değişebilirim ki? bana yardımcı olun ablalarim artık dayanamiyorum. tuttuğum herşey elimde kalıyor ailem bile adam gibi yanimda durmuyor artık sevmek sevilmek saygı duyulmak istiyorum

Hayatta herşey sevmek ve sevilmek değil. Evet bu çok önemli bizim için. Ama herkesten önce sen kendini sev kendine değer ver. Gerisi zaten gelir.

O duygu yok mu insanı alıp götürüyor başka diyarlara . Kalbi kendine esir alıyor . Bende yaşadım bunu hem de hiç bir sebep olmadan öylece bırakıp gidenlerden .

Bizlerin iyi düşünmesi lazım belkide onlar bizim kaderimizdeki kötü varlıklardır

Güçlü olmak için güçlü görünceksin.
Kendine güvenceksin.
Kimsenin peşinden koşmıcaksın.
Sana gelmelerini bekliceksin.
Zayıf olmıcaksın ,kendine ait fikirlerin ideallerin olcak.
Kimse için kendini değiştirip taviz vermiceksin ben böyleyim işine gelirse diceksin...

Rahmetli babaannem olsaydı şimdi; sana
" 9 çocukla ortada aç açıkta mı kaldın? zoruna ne?" derdi. :)

Yazık etme kendine, kimsenin sevgisine ve saygısına ihtiyacın yok. Asıl bu asalak yapar seni. Sen önce kendini sev, yaşama sıkı sıkı tutun, hayallerin olsun. Gerisi kolayca gelir zaten.

O duygu yok mu insanı alıp götürüyor başka diyarlara . Kalbi kendine esir alıyor . Bende yaşadım bunu hem de hiç bir sebep olmadan öylece bırakıp gidenlerden .

Bizlerin iyi düşünmesi lazım belkide onlar bizim kaderimizdeki kötü varlıklardır
evet öyle. kendimi hiç gibi hissediyorum. etrafındaki herkes mutluluk sarhoşu ben sevgi saygı bekledim sahiplenilmek istedim ama hiçbiri olmadi. sırtını döndü uyudu şimdi ona uzun uzun yazılar yazdım umrunda bile olmuyor ne yaparsam yapayim senin sorunun diyor asla kabullenmiyor.

Bence kendine biraz farklı uğraşlar bul dikkatini dağıt hobi vs. ve kendini duygusal iliskilerden uzak tut, kafana göre sevme sevilme kaygısı olmadan takıl bir müddet.. Kendini degerlendir, düsünerek adım at.Her şeyden önemlisi kendini sev ve değer ver. Zaten büyüdükçe anlayacaksın ne kadar aptal seyler yaptigini.

evet öyle. kendimi hiç gibi hissediyorum. etrafındaki herkes mutluluk sarhoşu ben sevgi saygı bekledim sahiplenilmek istedim ama hiçbiri olmadi. sırtını döndü uyudu şimdi ona uzun uzun yazılar yazdım umrunda bile olmuyor ne yaparsam yapayim senin sorunun diyor asla kabullenmiyor.

Bu anlattıkların bana hiç yabancı gelmiyor .
Hiçbir zaman kendini başkalarının sevgilerine muhtaç ettirme bu kendine yapabileceğin en büyük kötülük olur .
Her zaman kaçanı oynayacaksın . Sen değerlisin
Git süslen püslen bu senin hayatın . Seni seven biri olur mu olur . Hayat bu . Olsa dahi yarın gidecekmiş gibi yaşa .

Yaşam kendini göreceli zamanla akıp gider. Yeterki sen kendinle mutlu ol

Once bu depresif ruh halinden kurtulup kendine acimayi birak. Sonra kendini onemse en onemlisi kendini sev. Birsey olmuyorsa da zorlama yoluna devam et. Birisi seni sevmiyorsa bu dunyanin sonu demek degil. Biraz pozitif ol.

Umursamak istemiyorsanız,sizde sanki o hayatınızda hiç olmamış gibi davranın,sonucta ondan öncede bir hayatınız vardı.Yine o hayatı yaşıyormuş gibi düşünmeden,sanki o hiç olmamiş bi devam edin.Kendinizi şartlandırın,beyninizin bi köşesine gömün gitsin.
Her acı,üzüntü,mutluluk,insan,yaşananlar kişiye iyi yada kötü bir olgunluk bir tecrübe katar.Siz almanız gereken dersi,tecrübeyi almışsınız ondan artık,yeni yaşayacaklarınıza önünüze bakın

Güçlü olmak için kendine güven, kendini sev ve kimsenin peşinden koşma. Bırak onlar senin peşinden koşsunlar..

Güçlü olmak için geçmişten ders alıp gelecekte aynı hataları yapmamak gerekiyor .
Biz kadınlar duygusalız hep duygularımızla hareket ediyoruz .
Bir ilişkiden darbe aldığımızda ,biz kendimizi toparlayana kadar adamlar hemen başkasını bulup evleniyorlar . Gamsız olmak gerekiyor ,takmamak gerekiyor . tek bir damla gözyaşımızı haketmiyorlar

Ona layık olmak için herşeyi yaptım.
Bu cümle zaten kendini sevmediğin hissi uyandırdı.
Mümkünse ona layık olmak için herşeyi yapma ve kendini sev.
Hayat o kisiden kişiden ibaret değil.

bu güne kadar kendi ayakları üzerinde durmayı beceremeyen herkesten tekme yiyen bir insan oldum. bu güne kadar hiç terk etmedim hep terk edildim. yari yolda bırakıldım. bugün daha once konusunu actigim konuştuğum insana kendim bitti yazdım. ve yine umrunda olmadi uyucam hayat düzenim var yarın konuşalım yaptı. o uyurken ben şu an hüngür hüngür ağlıyorum. ben çok değer verdim ona layık olmaya çalıştım ama o benim gitmem için elinden geleni yaptı sanki. hiçbir şeyin hatri olmadi. ben de pes ettim ve gittim hayatından. şu an onun umursamaz oluşuna dayanamıyorum içim içimi yiyor. nasıl böyle olabiliyor. ben nasıl umursamaz kendi ayakları üzerinde duran biri olabilirim. çok güçsüz hissediyorum 24 yaşındayım ama yaşamaktan soğudum artık ölmek istiyorum. ben bu yasa kadar güçsüz ve onun bunun pesinde koşan asalak tipler gibiydim şu saaten sonra nasıl değişebilirim ki? bana yardımcı olun ablalarim artık dayanamiyorum. tuttuğum herşey elimde kalıyor ailem bile adam gibi yanimda durmuyor artık sevmek sevilmek saygı duyulmak istiyorum
güçlü olmak için sabrı öğrenmek gerekli.ben de o süreçteyim.belki herşeye tepki vermemek.ya da gerektiği gibi vermek.sabırla ilgili ayet ve dualar da var.

Back
X