güçlü olmak için ne yapmalı?

En başta kendini çok sevmen ve değerli görmen gerekiyor
Bunun faydası oluyor enazindan harap olmuyorsun.Ama yine de bir yıkilıyorsun ya istenmeyince.Zor valla.Ben bunun travmasını tam atlamadım bundan sonra ayrılık olursa.Ama eskisi kadar harap olmam gibi.Ama bir neşem soner bu yaştan sonra.Ama şu var benim de
hatam varsa kaldıramam artık yoksa sallamam okadar elimden geleni yaptım derim.Mesela bana göre hata değildir karşıya göre hatadır.Ama şuan köpek gibi korkuyorum terkedilmekten fena travma olmuş.Iste bu zaafı göstermemek lazım yoksa kullanıyor karşıdaki.Gostermemeye calisiyorsun ama an geliyor faka bastırıyor karşıdaki.Soyle masum seveni bulamadık.Kalmazki bu yasta zaten.Hepsi çakal olmuş.
Sen de sallamıyormuş gibi davran
Iradeli ol sakın arama.Elinden geleni yapmissin.Napabilirsinki zorla tutamazsın bazılarını.Sal ipini gitsin nereye istiyorsa.Yasin gençtir kimler olur daha.V
Çalışıyorsan alışverişe çik yoksa çik dolaş arkadaşlarına git.

Son düzenleme:
Bunun faydası oluyor enazindan harap olmuyorsun.Ama yine de bir yıkilıyorsun ya istenmeyince.Zor valla.Ben bunun travmasını tam atlamadım bundan sonra ayrılık olursa.Ama eskisi kadar harap olmam gibi.Ama bir neşem soner bu yaştan sonra.Ama şu var benim de
hatam varsa kaldıramam artık yoksa sallamam okadar elimden geleni yaptım derim.Mesela bana göre hata değildir karşıya göre hatadır.Ama şuan köpek gibi korkuyorum terkedilmekten fena travma olmuş.Iste bu zaafı göstermemek lazım yoksa kullanıyor karşıdaki.Gostermemeye calisiyorsun ama an geliyor faka bastırıyor karşıdaki.Soyle masum seveni bulamadık.Kalmazki bu yasta zaten.Hepsi çakal olmuş.
Sen de sallamıyormuş gibi davran
Iradeli ol sakın arama.Elinden geleni yapmissin.Napabilirsinki zorla tutamazsın bazılarını.Sal ipini gitsin nereye istiyorsa.Yasin gençtir kimler olur daha.V
Çalışıyorsan alışverişe çik yoksa çik dolaş arkadaşlarına git.
elimden geleni yapıyorum değer veriyorum peşinden koşuyorum kendi bise ilsa tınlamıyor ben pesinden koşmak zorunda mıyım eski salak yok diyo. gidiyorum ben yokum artık diyorum ağır küfürler ediyor yol gösteriyor yani ben o gitse her yerden arar gitme der peşinden koşardım ama o hep git banane diyor uğraşmıyor. ben de içim acıda bile vazgeçtim ama icim yanıyor uyuyamiyorum erken uyanıyorum bu gün nasıl geçecek diye telaş içerisinde yaşıyorum.
daha evvelinde zaten cok kirilmistim bu insanı hiç kırılmamış gibi sevmeye çalıştım ama sevgim elimde patladı önceki çektiğim acılar bile bununyaninda hafif kalıyor. ben dengesizin alttan al beni diyor o beni alttan almadi ki benden bunu istiyor. hep sort döndü gitti kendine göre çok çabaladı ama çaba 0. ailem her gün agladigimi duyuyor nisan atılsa bile inandım mesaj attı diye yeniden konuşmaya basladim bin pişmanım. biliyorum. o kadar kafasızim ki ufacık bisey dese yinr kosa koşa giderim bana yaptıklarını ben kendine yapsaydım bir dakika bile durmazdı. ben nasıl öyle vicdansız olabilirim ya nasıl yapabilirim içimdeki acıyı bastiramiyorum vurdumduymaz olamıyorum
elimden geleni yapıyorum değer veriyorum peşinden koşuyorum kendi bise ilsa tınlamıyor ben pesinden köksal zorunda mıyım eski salak yok diyo. gidiyorum ben yokum artık diyorum ağır küfürler ediyor yol gösteriyor yani ben o gitse her yerden arar gitme der peşinden koşardım ama o hep git banane diyor uğraşmıyor. ben de içim acıda bile vazgeçtim ama icim yanıyor uyuyamiyorum erken uyanıyorum bu gün nasıl geçecek diye telaş içerisinde yaşıyorum

Son düzenleme:
Bu adamı yada mutlaka hayatımda bir erkek olmalı fikrini takıntı haline getirmişsiniz

Abiniz vefat etmiş siz acınızı bırakmış bana sadece başın sağolsun dedi yanımda olmadı diye hayıflanıyorsunuz.insan böyle bir acının içinde onun varlığını bile unutur yahu

Eski yaşantınızı anlatmışsınız defalarca bunları bahane edip ayrılmış sizin ısrarlı aramalarınızla tekrar başışmışsınız falan

Yaşınız çok genç birgün inşaAllah karşınıza doğru insan çıkacaktır ama bu halinizle yapışkan,ısrarcı,ağlak bir izlenim bırakıyorsunuz

Herşeyi geride bırakıp kendinize odaklanın biraz arkadaşlarınızla vakit geçirin,çalışıyorsanız işinize yoğunlaşın kendinizi geliştirin,spor salonuna veya bir hobi kursuna falan gidin hayat size hiç değer vermeyen bu adamdan ibaret değil

Sen kendini sevmezsen kimse sevmez.
Sen değerli görmezsen kimse görmez.

Belki sana çok basit gibi geliyor bu cümleler ama böyle. Kendini sevmek için de nedenlerin olmalı. Başarıların, iyiliğin, kaliten olmalı. Elin manyak adamlarını bırak, kendime yatırım yap

Öncelikle gerçekten kendini sev, sen değerlisin , değer bilmeyen biri hayatında sadece. İlişki kopmasın diye hep sen tutuyorsun. , Düşünsene bir ömür böyle yaşadığını gücün nasıl yetecek. Stresten güzelliğin , sağlığın , heveslerin gidecek bir sürü belki hastalık sahibi olacaksın. Evli hayal et kendini bir sıkıntı olacak adam sana ağır küfürler edecek, belki Allah korusun şiddete bile varabilir . Sürekli defol git diyecek.-ben kibarcasini söylüyorum.- hayatında olan bu insandan dolayı artık kendini değersiz görme ve peşinden koşma lütfen . Zaten genel olarak erkekler peşinden koşan bir kız görünce rahatça ayrılıyorlar tecrübe ile sabit ;)

Back
X